Rozšírené hľadanie
Sobota 19. Október 2024 |
meniny má Kristián
Chvíle, ktoré ocení každá žena

30.09.2022 18:45 Každá žena potrebuje občas vypnúť, oddýchnuť si. Čas, keď sa bude venovať iba sama sebe a naplno si ho užije. Žiaľ, neraz na takéto momenty zabúdame. Preto sme pre vás pripravili niekoľko tipov ako si takúto chvíľu dokonale užiť.  Dokonalý večer s jedinečným drinkom Dobrý drink nielen spríjemnení, ale aj obohatení váš večer a preto je potrebné vybrať si The post Chvíle, ktoré ocení každá žena appeared first on WomanMan.

Slováci hackovali s cieľom zlepšiť slovenské zdravotníctvo: uspeli nápady na pomoc pediatrom a starostlivosť na diaľku

30.09.2022 18:45 Šesťdesiat ľudí sa cez víkend zapojilo do unikátneho projektu Hack Healthcare Slovakia, ktorého účastníci hľadali inovatívne digitálne riešenia na niektoré problémy slovenského zdravotníctva. Počas 48-hodinového podujatia v coworkingovom priestore The Spot vznikli riešenia s cieľom čo najrýchlejšie zlepšiť život pacientov na Slovensku.  Ocenenia si odnieslo riešenie zlepšujúce predpoveď spotreby liekov, platforma The post Slováci hackovali s cieľom zlepšiť slovenské zdravotníctvo: uspeli nápady na pomoc pediatrom a starostlivosť na diaľku appeared first on WomanMan.

Zaraďte tekvicu do vášho jedálnička. Je ideálna aj pre štíhlu líniu

30.09.2022 18:45 Tekvice najrozličnejších tvarov a farieb kraľujú jesenným záhradám. Je škoda, že si mnoho ľudí tento poklad spája len s jeseňou. Tekvica vie toho ponúknuť oveľa viac, a to takmer po celý rok. Okrem blahodarných účinkov na zdravie, dokážete z nej vykúzliť na tanieri skvelé a chutné jedlá, ktoré vám navyše pomôžu aj k štíhlejším krivkám.  Tekvicu môžete v kuchyni využiť bezo The post Zaraďte tekvicu do vášho jedálnička. Je ideálna aj pre štíhlu líniu appeared first on WomanMan.

Poznáte 10 najčastejších príčin vzniku depresie? 

29.09.2022 14:45 „Vďaka dlhoročnej práci terapeuta už teraz viem, že ako v prípade depresie, tak aj v prípade syndrómu vyhorenia sa zarážajúco často pracuje s nesprávnymi nástrojmi a na nesprávnych miestach. Namiesto zisťovania a liečby skutočných príčin sa čoraz častejšie bojuje len so symptómami, preto k skutočnému uzdraveniu nedochádza. Existuje však veľký počet ľudí, ktorým sa cestu The post Poznáte 10 najčastejších príčin vzniku depresie?  appeared first on WomanMan.

Päť kritérií, ktoré by mala spĺňať kvalitná terasová podlaha

28.09.2022 19:00 Terasa je srdcom domu. Jej vzhľad ako aj účelnosť záleží predovšetkým od kvalitnej podlahy. Musí pekne vyzerať, aby dopĺňala celkový vzhľad domu či bytu, ale zároveň byť aj pohodlná a praktická, aby uľahčovala život svojím majiteľom. Novinkou vo svete terasových podláh sú kompozitné terasové dosky. Dizajnom s vernou kresbou dreva dodávajú terase výnimočný vzhľad. Oproti drevenej podlahe majú The post Päť kritérií, ktoré by mala spĺňať kvalitná terasová podlaha appeared first on WomanMan.

Ako si vybrať elektrocentrálu na domáce účely?

28.09.2022 19:00 Máte rozostavaný rodinný dom, pracujete na chate alebo na záhradke? V tom prípade môžete pri práci využiť elektrocentrálu. Pri vhodnom výbere dosiahnete stabilné napätie pre viaceré typy elektrospotrebičov. Môže ísť o elektrospotrebiče odporové a induktívneho typu alebo o elektrocentrály s ťažším štartom, prípadne s výkonovým presahom, ktorý je nevyhnutný len na samotný rozbeh. Ako sa teda rozhodnúť, keď The post Ako si vybrať elektrocentrálu na domáce účely? appeared first on WomanMan.

V Gurmánskom Grobe začala sezóna husaciny

27.09.2022 23:15 S prvými jesennými dňami sa u nás hlásia tradičné husacie hody, čas na rodinné či priateľské hodovanie pri šťavnatej husacinke, zemiakových lokšiach, červenej kapuste, kyslých uhorkách a samozrejme, dobrom víne zo slovenských viníc. S kolegami novinármi sme vyskúšali Gurmánsky Grob, o ktorom ide dobrý chýr. A boli sme nadmieru spokojní.  Hovoríme o rodinnej reštaurácii manželov Haškovcom v Slovenskom Grobe The post V Gurmánskom Grobe začala sezóna husaciny appeared first on WomanMan.

Aktivity, ktoré zabavia vaše deti v jeseni

27.09.2022 23:15 Jeseň patrí medzi najpochmúrnejšie a najdaždivejšie obdobie roka. Napriek tomu má však svoje čaro a každý slnečný jesenný deň si treba s deťmi užiť do sýtosti. Vymyslite s deťmi aktivity, pri ktorých sa rozhodne nebudú nudiť! Návrat do detstva Pamätáte sa ešte na časy, keď ste nedočkavo pozerali z okna a čakali na poriadny jesenný vietor? Práve vtedy bol najlepší čas The post Aktivity, ktoré zabavia vaše deti v jeseni appeared first on WomanMan.

Energetickú krízu zmiernime upleteným teplom

27.09.2022 23:15 Správy o šetrení energiou sú všade naokolo. Myslíte si, že vám bude zima? Bez obáv. Najnovšie módne trendy pružne reagujú: pletená móda má zelenú, keď teplo dostáva červenú. Trasiete sa od zimy? Siahnite po módnom hite, po svetríkoch, šatách, pulóvroch z teplej vlny a zahrejte sa. Nájdite si svoj štýl, ktorý vás zohreje… Stačí nazrieť do výkladu. Obchody a módne značky The post Energetickú krízu zmiernime upleteným teplom appeared first on WomanMan.

AVON POCHOD ZNOVA POTVRDIL, ŽE NA KAŽDEJ ŽENE ZÁLEŽÍ

27.09.2022 14:00 Naše hlavné mesto sa 24. septembra 2022 opäť stalo dejiskom obľúbeného a dlho očakávaného 12. ročníka Avon Pochodu za zdravé prsia. Kde je vôľa, tam je predsa cesta, a tak boju za zdravie dnes vzdali hold ľudia, ktorým na zdraví žien záleží. Pochod v znamení tohtoročného hesla ZNOVA NA ŠTART bol plný silných momentov, motivácie a dobrej nálady. The post AVON POCHOD ZNOVA POTVRDIL, ŽE NA KAŽDEJ ŽENE ZÁLEŽÍ appeared first on WomanMan.

Webová kamera Brio 500 a slúchadlá Zone Vibe skvalitnia hybridnú prácu

27.09.2022 14:00 Spoločnosť Logitech predstavuje novú webovú kameru Brio 500 a slúchadlá Zone Vibe, ktoré sú navrhnuté tak, aby vyhovovali potrebám hybridnej práce – z domova i z kancelárie. Nové webové kamery a slúchadlá spoločnosti Logitech pomáhajú zamestnancom v dnešnej hybridnej ére ľahšie a efektívnejšie pracovať. Nedávna štúdia ukázala, že viac ako 89 % dospelých ľudí pracujúcich z domu sa stretáva The post Webová kamera Brio 500 a slúchadlá Zone Vibe skvalitnia hybridnú prácu appeared first on WomanMan.

dTest: Facebook Marketplace – raj podvodníkov?

27.09.2022 14:00 Starý kus nábytku, kopa nenoseného oblečenia, nevyužívané náradie či knihy, na ktoré len sadá prach. Presne takých vecí sa ľudia zbavujú. Jedným z najpopulárnejších nástrojov na rýchly online predaj je platforma Facebook so službou Marketplace. Niet sa čomu čudovať – je zadarmo a používateľom ponúka intuitívne prostredie, ktoré je prepojené priamo so sociálnou sieťou Facebook. Možnosť The post dTest: Facebook Marketplace – raj podvodníkov? appeared first on WomanMan.

Krištáľové krídlo práve štartuje 26. ročník. Návrhy na nominácie za rok 2022 môže opäť zasielať aj verejnosť

23.09.2022 04:30 Krištáľové krídlo oceňuje významné osobnosti Slovenska v oblasti vedy, kultúry, filantropie či športu od roku 1997. Hlavnou myšlienkou projektu je prezentácia výsledkov tvorivej práce úspešných osobností našej krajiny. V 26. ročníku hľadá významné osobnosti a ich počiny za rok 2022. Do nominačnej kampane tradične zapája aj verejnosť, ktorá môže zasielať návrhy na nominácie podľa daných kritérií The post Krištáľové krídlo práve štartuje 26. ročník. Návrhy na nominácie za rok 2022 môže opäť zasielať aj verejnosť appeared first on WomanMan.

Trenčkot 5 x inak

23.09.2022 04:30 Vonku sa už ochladilo a tak zo šatníkov vyťahujete bundy a kabáty. Nadčasovým kúskom, ktorý vynosíte nie jednu jeseň a skorú jar je nepochybne trenčkot. Jeho minulosť siaha až do Anglicka, keď slúžil predovšetkým ako kabát do dažďa. Dnes je nestarnúcou klasikou, oživujúcou každý outfit.  Takto ho skombinujete na každý deň! So športovým oblečením Chcete byť ultra chic The post Trenčkot 5 x inak appeared first on WomanMan.

Deti majú jasnú predstavu o Učiteľovi Slovenska: Má mať zmysel pre spravodlivosť a učiť zážitkovo. Poznáte takého?

22.09.2022 18:45 Komenského inštitút Centra environmentálnej a etickej výchovy Živicaodštartoval v septembri 2022 už 5. ročník ocenenia Učiteľ Slovenska tým,že sa spýtal školákov a študentov, ako si predstavujú ideálnupedagogičku alebo pedagóga. Ich odpovede mali spoločný základ.Perfektný učiteľ by mal byť inšpiratívny, kreatívny, so zmyslom pre humora rešpektujúci. „Predstavujem si ho ako učiteľa, ktorý učí s radosťou a záleží mu na The post Deti majú jasnú predstavu o Učiteľovi Slovenska: Má mať zmysel pre spravodlivosť a učiť zážitkovo. Poznáte takého? appeared first on WomanMan.