Rozšírené hľadanie
Sobota 19. Október 2024 |
meniny má Kristián
Viete, prečo by mala byť pohánka na vašom jedálnom lístku?

31.01.2023 18:30 Pohánka. Zaručene ste už o nej počuli. Možno ste ju však ešte neochutnali a nedokážete si ju spojiť so žiadnym konkrétnym jedlom. V minulosti patrila pohánka v našej kuchyni k bežne používaným potravinám. Jej konzumácia však zásadne klesla. Teraz si k jej príjemne orieškovej chuti opäť hľadáme cestu, lebo sa zistilo, že je bohatým zdrojom vlákniny, bielkovín, vitamínov a minerálnych The post Viete, prečo by mala byť pohánka na vašom jedálnom lístku? appeared first on WomanMan.

Lyžiarska kukla ako módny doplnok

31.01.2023 18:30 Teploty opäť klesajú a to je dôvod, prečo si zaobstarať štýlovú pokrievku hlavy. Rovno z lyžiarskych stredísk do ulíc mieri lyžiarska kukla, nazývaná balaclava. V chlade a vetre ochráni nielen hlavu, ale aj uši a krk. Vyskúšajte tento obrovský módny hit aj vy! Dôraz na pohodlie V zimnom období najčastejšie siahame po teplých pletených kúskoch, ktoré sú pohodlné a zároveň The post Lyžiarska kukla ako módny doplnok appeared first on WomanMan.

Pod tlakom podvodných telemarketérov sú najmä seniori

31.01.2023 18:30 Seniorovi zavolá neznámy volajúci a ponúka vopred nevyžiadaný tovar alebo službu. Telemarketingoví operátori bývajú neodbytní a je ľahké ich nátlaku podľahnúť. Seniori si tak nevedomky môžu cez telefón nakúpiť produkty či služby, o ktoré pôvodne vôbec nemali záujem. Nekalé praktiky telemarketérov rozoberá spotrebiteľský časopis dTest s psychologičkou. Pravidlá pre marketingové volania sa sprísňujú. Napriek tomu The post Pod tlakom podvodných telemarketérov sú najmä seniori appeared first on WomanMan.

Hormóny lásky. Odhaľte tajomstvo silných pocitov

31.01.2023 18:30 Boli ste niekedy v stave dokonalej lásky? V takom, v ktorom opojenie prešlo do fázy bezpečia, pokoja a nádeje. Alebo ak ste nezažili tento stav v partnerskom vzťahu, pamätáte si na časy, keď bolo všetko v poriadku a vo vašom vnútri vládol pokoj, cítili ste sa byť nažive a plní síl? Vďaka receptu na trvácnu The post Hormóny lásky. Odhaľte tajomstvo silných pocitov appeared first on WomanMan.

EVE BECOME – nová vôňa inšpirovaná fascinujúcim zrodením motýľa

30.01.2023 13:30 Zamilovať sa dá aj do vôní či chutí. Inak tomu nebude ani v prípade jedinečnej vône, ktorá splynie s vašou pokožkou a bude príjemne rozvoniavať počas dňa. Eve Become je vôňa inšpirovaná ženou, ktorá sa nebojí plniť si svoje sny. Neustále sa posúva vpred a prekonáva všetky nástrahy života. Rovnako ako sa na svojej životnej ceste menia motýle, tak The post EVE BECOME – nová vôňa inšpirovaná fascinujúcim zrodením motýľa appeared first on WomanMan.

Nový triler s detektívkou Josie Quinnovou. Nečakané priznanie

30.01.2023 13:30 Priznala k vražde, ktorú nespáchala…ale prečo?! Nemôže byť vrahyňou, odporujú tomu indície a stopy…napriek tomu na tom trvá.Začína sa 4.diel série s obľúbenou detektívkou Josie Quinnovou Nečakané priznanie, v ktorom autorka opäť dokazuje, prečo patrí k vyhľadávaným spisovateľkám detektívok. Keď sa na príjazdovej ceste do domu v Dentone nájde telo mladého študenta s fotografiou pripnutou na golieri, prvá na mieste The post Nový triler s detektívkou Josie Quinnovou. Nečakané priznanie appeared first on WomanMan.

Príbeh jednej slúžky v knihe a vo filme

30.01.2023 13:30 Na začiatok roka 2023 si filmoví tvorcovia pripravili pre divákov premiéru unikátneho historického filmu na motívy románu Hany Lasicovej Slúžka. V kinách sa objaví 2. februára. Druhé vydanie knihy Slúžka, ktoré nedávno vyšlo vo vydavateľstve Ikar, je obohatené o predslov autorky Hany Lasicovej a o množstvo obrazového materiálu z nakrúcania rovnomenného filmu v réžii Mariany Čengel Solčanskej. Príbeh slúžky Anky The post Príbeh jednej slúžky v knihe a vo filme appeared first on WomanMan.

Historická romanca Začalo sa to bozkom

26.01.2023 14:46 Ona je bystrá a silná osobnosť, ktorá rada koná.On je hrdý muž, ktorý má svoje tajomstvá a tie vedia niekedy spôsobiť poriadne nedorozumenia, či trápenie. Chémia medzi nimi funguje na jednotku, a vy si budete užívať nežné a láskyplné momenty. Obľúbená regentská séria o šľachtickom rode Worthingtonovcov z pera úspešnej americkej autorky Elly Quinnovej pokračuje ďalšou, treťou The post Historická romanca Začalo sa to bozkom appeared first on WomanMan.

V Bratislavskom kraji vlani rástla popularita cykloturistiky

26.01.2023 14:46 Cykloturistika je v Bratislavskom kraji veľmi obľúbená. Župa sa programovo snaží stále rozširovať a skvalitňovať možnosti pre cyklistov a vytvárať sieť bezpečných a navzájom poprepájaných cyklotrás. Vlani bola najvyťaženejšia Viedenská cesta. Podľa údajov z automatických sčítačov prešlo ňou v roku 2022 vyše 400 000 cyklistov… „V Bratislavskom kraji sa nachádza takmer 1200 kilometrov značených cyklotrás. Vedú popri vodných The post V Bratislavskom kraji vlani rástla popularita cykloturistiky appeared first on WomanMan.

Pozor na výhodné XXL balenia potravín!

26.01.2023 14:46 Už v zime musíme myslieť na svoju postavu v plavkách pri vode. Preto sa držíme na uzde, a neprejedáme sa. Neraz je to ťažké, keď sa z obchodov na nás hrnú proteínové výrobky a rôzne zdravé potraviny častokrát v zľave, či dokonca vo zväčšených XXL baleniach za výhodné ceny. Na tom nie je nič zlé, ak chceme dobre nakúpiť. Má to The post Pozor na výhodné XXL balenia potravín! appeared first on WomanMan.

Hriešne dobré a neprehliadnuteľné teplákové súpravy, ktoré musíte mať

26.01.2023 05:30 Teplákové súpravy už dávno nepatria len do pohodlia domova. Stali sa módnymi doplnkami, ktoré oživia váš šatník. Či vybehnete s kamoškami cez víkend do mesta, alebo sa presúvate na vašu obľúbenú dovolenkovú destináciu, toto pohodlné oblečenie by malo byť vašou súčasťou. Neprehliadnuteľné súpravy pripravené na mieru Prečo by ste si kúpili tuctovú teplákovú súpravu, ktorú The post Hriešne dobré a neprehliadnuteľné teplákové súpravy, ktoré musíte mať appeared first on WomanMan.

Nový song a nový spevák skupiny Hex

25.01.2023 20:00 Skupina Hex počas troch desaťročí vydala 9 radových albumov a niekoľko výberoviek. Za svoju existenciu prešla minimálnymi personálnymi zmenami, avšak, v roku 2019 stratila svojho speváka Ďuďa. Ale ani táto smutná udalosť obľúbenú formáciu nezlomila a po 3 rokoch od straty sa predstavuje s novým gitaristom Lacom Tvrdým a spevákom Petrom Novákom alias Šarkanom. Prvou ochutnávkou z pripravovaného albumu je skladba The post Nový song a nový spevák skupiny Hex appeared first on WomanMan.

Viete, aké sú príznaky chrípky a ako jej nepodľahnúť?

25.01.2023 10:45 Január a február sa už tradične nesie v znamení chrípky. Epidémia vrcholí. Čo môžete urobiť, aby ste sa jej vyhli? „Chrípka nie je banálne, ale vysoko nákazlivé infekčné ochorenie, spôsobené vírusom chrípky. Ten má niekoľko typov a subtypov,“ hovorí MUDr. Sylvia Pastvová. Šíri sa ľahko a rýchlo prostredníctvom kvapôčok, ktoré infikovaný nechtiac fŕka okolo seba pri kýchaní, kašľaní, ale The post Viete, aké sú príznaky chrípky a ako jej nepodľahnúť? appeared first on WomanMan.

Milujeme donáškové služby. Viete, ktoré jedlo bolo v minulom roku favoritom?

25.01.2023 10:45 Pandemické roky sa výrazne podpísali pod rozmach donáškových služieb, na ktoré si zvyklo veľké množstvo Slovákov. Počas roka 2022 tak počet objednávok neustále rástol. Spoločnosť Foodpanda preto zorganizovala medzi svojimi zákazníkmi prieskum, z ktorého vyplynulo množstvo zaujímavých postrehov. Frekvencia objednávok stúpa Podľa údajov z internetového prieskumu, ktorý Foodpanda uskutočnila v roku 2022 v krajských mestách na vzorke tisíc The post Milujeme donáškové služby. Viete, ktoré jedlo bolo v minulom roku favoritom? appeared first on WomanMan.

Ľadoví sochári z desiatich krajín tvorili vo Vysokých Tatrách

24.01.2023 16:00 Medzinárodné majstrovstvá ľadových sochárov sa po dvoch rokoch vrátili do Vysokých Tatier. Na Hrebienku sa v dňoch od 21. do 22. januára 2023 uskutočnil 9. ročník tradičného podujatia TATRY ICE MASTER.  Počas dvoch dní ľadoví sochári z desiatich krajín sveta vdýchnu život päťdesiatim tonám ľadu a premenili ich na 35 unikátnych ľadových sôch. 9. ročníka medzinárodných majstrovstiev TATRY The post Ľadoví sochári z desiatich krajín tvorili vo Vysokých Tatrách appeared first on WomanMan.