Rozšírené hľadanie
Piatok 18. Október 2024 |
meniny má Lukáš
Tri kávové nápoje, s ktorými budú sychravé dni oveľa príjemnejšie

30.11.2023 19:46 Dni sú čoraz kratšie a tmavšie, z domu odchádzame za šera a prichádzame za tmy a toto nás čaká ešte pár mesiacov. No stačí premeniť kuchyňu, kancelársku kuchynku alebo obývačku na rozvoniavajúcu kaviareň a deň sa stane oveľa znesiteľnejším.  Práve kvôli krátkym dňom má jeseň rád len málokto. No práve pre ne sú jesenné dni ako stvorené na všetko, čo The post Tri kávové nápoje, s ktorými budú sychravé dni oveľa príjemnejšie appeared first on WomanMan.

Správny plot pre súkromie i bezpečnosť

30.11.2023 19:46 V každom dome sa skrýva nejaký príbeh. Správny plot je ako jeho strážca, ktorý ochraňuje dom pred zvedavými pohľadmi a zároveň ponúka dôverné prostredie pre vašu rodinu a blízkych. Jeho výber a dizajn majú veľký vplyv na celkový dojem z vášho domova. Rôzne materiály a štýly plotov ponúkajú širokú paletu možností. Ide o to, ako si The post Správny plot pre súkromie i bezpečnosť appeared first on WomanMan.

Láskyplný dotyk je najlepšie spojenie s rodičmi 

30.11.2023 19:46 Už 17. novembra si pripomíname Svetový deň predčasne narodených detí. Celosvetovo sa predčasne narodí už každé desiate dieťa. Na Slovensku je štatistika lepšia, a to vďaka vynikajúcej starostlivosti gynekológov a neonatológov. Aktuálne sa podľa najnovších výskumov na Slovensku narodí predčasne každé 13. dieťa, čo predstavuje asi 4 500 detí, ktoré prídu na svet medzi 24. The post Láskyplný dotyk je najlepšie spojenie s rodičmi  appeared first on WomanMan.

Hviezdny look podľa Dermacol: Zažiarte ako Iva Kubelková

30.11.2023 09:46 Líčenie na špeciálne príležitosti je pre Ivu Kubelkovú, dlhoročnú tvár značky Dermacol, takmer každodennou rutinou. Ako moderátorka, speváčka a modelka o ne naozaj nemá núdzu.  A keďže je tu čas spoločenských udalostí a večierkov, veríme, že jej tipy pomôžu aj vám. Pleť Za dokonalou pleťou sa skrýva pravidelná starostlivosť. Iva nedá dopustiť na produkty s extraktom z kaviáru, ktorý spevňuje kontúry The post Hviezdny look podľa Dermacol: Zažiarte ako Iva Kubelková appeared first on WomanMan.

Zabavte sa a otestujte svoje vedomosti. Vyšla skvelá hra Poznáš svet?

30.11.2023 09:46 Máte radi spoločenské hry, pri ktorých sa zabavíte a niečo nové aj naučíte?Máme pre vás tip na skvelú hru Poznáš svet?Vďaka nej si môžete zacestovať po zemeguli a otestovať si svoje znalosti o jednotlivých krajinách, mestách, pohoriach…jednoducho, či poznáte svet. Tak schválne – skúste teraz hneď odpovedať: Nie sú to také jednoduché otázky, však? Nebojte The post Zabavte sa a otestujte svoje vedomosti. Vyšla skvelá hra Poznáš svet? appeared first on WomanMan.

Sezóna vianočných večierkov je tu. Už viete, v akom sviatočnom outfite zažiarite tento rok?

30.11.2023 09:46 December je známy stresujúcimi prípravami na vianočné sviatky, ale tiež príjemnými  firemnými večierkami. Stojíte bezradne pred šatníkom a rozmýšľate, čo si na vianočný večierok oblečiete tento rok? Už nemusíte! Inšpirujte sa našimi tipmi na štýlový sviatočný odev, v ktorom rozhodne zažiarite. Nedbalá elegancia Keďže je firemný večierok zväčša neformálnou spoločenskou udalosťou, nemusíte siahnuť po dlhej róbe, či The post Sezóna vianočných večierkov je tu. Už viete, v akom sviatočnom outfite zažiarite tento rok? appeared first on WomanMan.

Nedovoľte stresu ovládať vás. Prírodné adaptogény majú neuveriteľné účinky, využite ich silu!

30.11.2023 00:01 Kto dnes nežije v strese? Je našim sprievodcom od rána, keď len tak – tak stíhame prísť načas do práce, sprevádza nás v zamestnaní, keď sa snažíme splniť všetky očakávania nadriadených, našim spoločníkom je aj doma, ak to nemáme práve ružové… Zviera nám hrdlo a žalúdok, usádza sa v cievach, zvyšuje krvný tlak, spôsobuje zmeny srdcového rytmu a dýchania, znižuje The post Nedovoľte stresu ovládať vás. Prírodné adaptogény majú neuveriteľné účinky, využite ich silu! appeared first on WomanMan.

Všeobecní lekári a pneumológovia sa spájajú v unikátnej iniciatíve v boji proti rakovine pľúc

29.11.2023 13:46 Cesta pacienta k liečbe rakoviny pľúc trvá na Slovensku v priemere viac ako 160 dní, čo je veľmi dlho. Všeobecní lekári združení v Spoločnosti všeobecných lekárov Slovenska a pneumológovia sa preto spájajú v unikátnej iniciatíve v boji proti rakovine pľúc. Začínajú intenzívne spolupracovať a pripravovať nové štandardy v záujme zadefinovania cesty pacienta od všeobecného lekára k pneumológovi. Nechcú čakať až na spustenie skríningového The post Všeobecní lekári a pneumológovia sa spájajú v unikátnej iniciatíve v boji proti rakovine pľúc appeared first on WomanMan.

KB znamená kvalitu so slovenským srdcom

28.11.2023 17:47 Čo robí legendu legendou? V prípade obľúbeného Karpatského brandy Špeciál, ktoré je už takmer neodmysliteľnou súčasťou rodinných osláv, priateľských stretnutí či sviatkov v kruhu najbližších, ide rozhodne o kombináciu kvalitného základu, starostlivosti a následného dozrievania, ktoré sa prejaví v chuti, vôni aj farbe výsledného brandy. Takto vzniká kvalita so slovenským srdcom, ktorá podčiarkne atmosféru každej sviatočnej príležitosti. Pri výbere alkoholu The post KB znamená kvalitu so slovenským srdcom appeared first on WomanMan.

Pár tipov pre knihomoľov pod vianočný stromček

28.11.2023 17:47 Adventný čas intenzívne zamestnáva našu myseľ darčekmi a prípravou prekvapení pre našich blízkych, milovaných. Ak sú medzi nimi milovníci kníh, máte to jednoduchšie. Stačí vedieť, aký druh literatúry uprednostňujú a zájsť do kníhkupectva, alebo na knižný e-shop a vyberať medzi novinkami…  Náš najobľúbenejší spisovateľ Dominik Dán ani teraz nesklamal. Pod stromček svojím priaznivcom pripravil novinku s názvom Konečne The post Pár tipov pre knihomoľov pod vianočný stromček appeared first on WomanMan.

Výlet do histórie: Osada s drotárskou históriou

28.11.2023 17:47 V dnešných časoch si už sotva niekto pamätá drotárov a džarkov, slovenských podomových remeselníkov prevažne z územia niekdajšej Trenčianskej stolice. Koncom 19. storočia žili drotári až v osemdesiatich troch obciach.Vydajte sa s nami v spolupráci s najstarším slovenským časopisom Krásy Slovenska, ktorý vychádza už 102 rokov na Kysuce do osady s krásnou drotárskou históriou. Vrchrieka vo Vysokej nad Kysucou The post Výlet do histórie: Osada s drotárskou históriou appeared first on WomanMan.

Úspešná akcia SIEA Zelená domácnostiam pokračuje, poukážky sa budú opäť vydávať v 1. štvrťroku 2024

27.11.2023 21:46 Štartuje nový projekt Zelená domácnostiam, v ktorom je prostriedkov dostatok. Na poukážky pre domácnosti na zariadenia Obnoviteľných zdrojov energie vyčlenila Slovenská inovačná a energetická agentúra 151,6 milióna eur, z toho 58,1 milióna eur aj pre Bratislavský samosprávny kraj. Prvá fáza projektu Zelená domácnostiam začala už od 30. októbra 2023, odkedy je možné zariadenia inštalovať The post Úspešná akcia SIEA Zelená domácnostiam pokračuje, poukážky sa budú opäť vydávať v 1. štvrťroku 2024 appeared first on WomanMan.

Preßburger Klezmer BIG Band – nokh a mol!

27.11.2023 21:46 Stálica world music – Preßburger Klezmer Band – napriek takmer tridsaťročnej existencii stále prekvapuje novými projektmi. Kapela, ktorej vizitkou je deväť CD albumov a dve „elpéčka“, prestížne ocenenie Radio head Award, očarila divákov na stovkách koncertov nielen u nás doma, ale aj v desiatkach európskych krajín a zámorí, prichádza opäť raz s niečím špeciálnym, s novým The post Preßburger Klezmer BIG Band – nokh a mol! appeared first on WomanMan.

Rakúske strediská zimných športov sú nielen atraktívne ale aj ekologické

27.11.2023 21:46 Nadchnú vás kombináciou zasneženej horskej panorámy a historických centier – také sú rakúske strediská zimných športov s čarovnou zimnou atmosférou. Atraktívne, ekologické i legendárne – všetky tieto prívlastky opisujú obľúbené zimné športové strediská v Rakúsku. Zima v Rakúsku znamená ponoriť sa do rozprávkovo krásnej krajiny a spoločne cítiť radosť zo života v horách. Najlepšie sa vám to podarí pri The post Rakúske strediská zimných športov sú nielen atraktívne ale aj ekologické appeared first on WomanMan.

Prieskum spokojnosti slovenských mužov s ich telom

27.11.2023 11:45 November, známy tiež ako movember, je mesiacom osvety mužského zdravia, pričom sa rovnako zameriava aj na mentálne zdravie mužov. Dôležitým atribútom duševnej pohody mužov je cítiť sa dobre vo svojom tele, byť so sebou spokojný, taktiež byť odolný a schopný vyrovnať sa s bežnými životnými problémami a stresom. A práve na vzhľad mužov a spokojnosť s vlastným telom sa pýtal aktuálny The post Prieskum spokojnosti slovenských mužov s ich telom appeared first on WomanMan.