Rozšírené hľadanie
Sobota 19. Október 2024 |
meniny má Kristián
Štyri nočné doby v Tatranskej galérii v Poprade podľa Emila Semanca

29.04.2023 21:30 Tatranská galéria v Poprade prináša v čase od 25. apríla do 24. mája 2023 zaujímavú výstavu s názvom Štyri nočné doby slovenského výtvarníka Emila Semanca. Inštaláciu pripravila pri príležitosti autorových 70. narodenín. Predstavuje výber z jeho doterajšej tvorby, ktorej dominuje technika koláže. EMIL SEMANCO pochádza z Čertižného pri Medzilaborciach. Absolvoval štúdium na Filozofickej fakulte UPJŠ v Prešove – výtvarná výchova, The post Štyri nočné doby v Tatranskej galérii v Poprade podľa Emila Semanca appeared first on WomanMan.

Nové riešenie na intímny problém

28.04.2023 16:15 Cítite diskomfort „tam dolu“? S najväčšou pravdepodobnosťou vás trápi vaginálna mykóza, čiže kvasinková infekcia, alebo bakteriálna vaginóza, teda bakteriálna infekcia. Ide o celoročné ženské problémy, s ktorými si našťastie viete poradiť rýchlo a účinne aj v pohodlí domova. Svrbí? Je to mykóza Počas života sa s vaginálnou mykózou stretnú tri zo štyroch žien. Ak ste spozorovali podráždenie vagíny a zápal, pociťujete The post Nové riešenie na intímny problém appeared first on WomanMan.

Športové oblečenie, ktoré vám dodá chuť na cvičenie

28.04.2023 16:15 So stúpajúcimi teplotami sa postupne zbavujeme aj zimných vrstiev oblečenia. Zároveň sa však ukazujú všetky prehrešky, ktorých sme sa v uplynulých zimných mesiacoch voči svojej postave dopustili. Jarné počasie praje aj športovaniu vonku, vnútri sa dá cvičiť stále a pokiaľ je motivácia to jediné, čo vám chýba, toto športové oblečenie je také úžasné, že sa vám jednoducho The post Športové oblečenie, ktoré vám dodá chuť na cvičenie appeared first on WomanMan.

Do chorvátskej Rijeky prídete na dovolenku pohodlne i vlakom

28.04.2023 16:15 Chorvátsko je dlhodobo jednou z najobľúbenejších letných destinácií, kam jazdia statisíce Slovákov a Čechov. Stále populárnejšou je cesta na dovolenku aj vlakom. Priame vlakové spojenie spoločnosti RegioJet bude v tomto roku premávať z Prahy i Bratislavy do chorvátskej Rijeky trikrát týždenne. Čedok preto spúšťa predaj vlakových zájazdov so spiatočnými lístkami, ubytovaním a transfermi, aby si turisti svoju cestu mohli The post Do chorvátskej Rijeky prídete na dovolenku pohodlne i vlakom appeared first on WomanMan.

Cyklobusom do Malých Karpát i k tichým vodám Žitného ostrova

27.04.2023 22:15 Dva autobusové spoje, ktoré cestujúcich odvezú i s bicyklami, už čoskoro prepoja Záhorie a Piešťany. Návštevníci Thermalparku v Dunajskej Strede to vďaka nim budú mať bližšie aj k tichým vodám Žitného ostrova. Oba spoje vypraví Krajská organizácia cestovného ruchu Trnavský kraj. Miesta v cyklobusoch na oboch linkách je dobré si vopred rezervovať online na The post Cyklobusom do Malých Karpát i k tichým vodám Žitného ostrova appeared first on WomanMan.

Očarujúci, duchaplný a vtipný príbeh Zberateľka príbehov

27.04.2023 22:15 Upratovačka Janice vie, že ľudí naozaj spoznáte až cez ich príbehy. Vďaka nedávno ovdovenej Fione a jej synovi Adamovi, opernému spevákovi Geordiemu a hroznej pani ‚Hejhejhej‘ a jej foxteriérovi Deciovi má Janice unikátnu možnosť nahliadnuť do vnútra komunity, v ktorej sa deň čo deň pohybuje.Začína sa očarujúci príbeh Zberateľka príbehov. Keď začne upratovať pre pani The post Očarujúci, duchaplný a vtipný príbeh Zberateľka príbehov appeared first on WomanMan.

Farba vašich izieb prezradí vašu osobnosť. Otestujte, čo s vami spraví zelená, žltá, sivá…

27.04.2023 11:15 Viete, že farby miestností vo vašej domácnosti slúžia aj ako priamy odraz vašej osobnosti? Je známe, že farby ovplyvňujú našu náladu a tiež, že ich výber odráža náš charakter. Tak sa na to pozrime. Kto si vymaľuje steny izby na sivo a kto na krikľavo oranžovo? BIELA Najpoužívanejšia farba na stenách našich príbytkov. Odtiene bielej si vyberajú The post Farba vašich izieb prezradí vašu osobnosť. Otestujte, čo s vami spraví zelená, žltá, sivá… appeared first on WomanMan.

Pravda sa skrýva dole v temnote… Nové krimi Diablova cesta

26.04.2023 15:15 Bestsellerový autor Robert Bryndza sa vracia s ďalším prípadom Kate Marshallovej. Po prípadoch Deväť brestov, Temné piesky a Keď sadá súmrak vyšetruje detektívna agentúra Kate Marshallovej a Tristana Harpera záhadné zmiznutie malého chlapca, ku ktorému došlo už pred jedenástimi rokmi na mieste nazývanom Diablova cesta.Je tu novinka Diablova cesta. Diablova cesta Súkromná detektívka Kate Marshallová miluje The post Pravda sa skrýva dole v temnote… Nové krimi Diablova cesta appeared first on WomanMan.

Prímorský Sea Star s Prodigy už v máji

26.04.2023 15:15 Skvelý štart leta a festivalovej sezóny – takto lákavo znie návšteva Sea Star Festivalu, druhého najnavštevovanejšieho chorvátskeho festivalu, ktorý 19. a 20. mája 2023 ponúkne nielen koncerty The Prodigy či Robina Schulza, ale aj úchvatné pláže lagúny Stella Maris a krištáľovo čisté Jadranské more. Do Umagu, kde sa festival koná, je to z Bratislavy necelých 600 km.  Celofestivalová permanentka, The post Prímorský Sea Star s Prodigy už v máji appeared first on WomanMan.

Ikonický skúter VESPA oslávil 23. apríla svoje 77. narodeniny  

24.04.2023 14:15 Prvý model talianskeho skútra Vespa bol predstavený v roku 1946 a stal sa okamžitým úspechom. Hlavná expanzia na svetové trhy prebiehala v 50. a 60. rokoch 20. storočia. Vespa sa stala symbolom mladosti a slobody. Aktuálne modely Vespa zahŕňajú rad moderných a ekologických verzií, vrátane novej Vespy GTS. Ikonická talianska značka Vespa si v nedeľu The post Ikonický skúter VESPA oslávil 23. apríla svoje 77. narodeniny   appeared first on WomanMan.

Trendom posledných rokov je IPL epilácia. Ako sa má správne IPL epilátor používať a aké sú jeho najväčšie výhody?

24.04.2023 14:15 Leto sa pomaly, ale iste blíži a mnoho z vás určite premýšľa nad najefektívnejšou metódou úpravy a odstránenia chĺpkov. Momentálne dominuje trend domácej IPL epilácie, ktorá vás dokáže zbaviť chĺpkov bezbolestne a spomaliť aj ich rast. Vedeli ste, že napríklad epilátory značky Braun neustále vyhodnocujú farbu vašich chĺpkov a pokožky a podľa toho upravujú intenzitu The post Trendom posledných rokov je IPL epilácia. Ako sa má správne IPL epilátor používať a aké sú jeho najväčšie výhody? appeared first on WomanMan.

Školáci sa budú učiť šetriť vodou pre svoju budúcnosť

24.04.2023 14:15 Vyše 2 000 žiakov základných škôl si už vlani vyskúšalo inovatívne zážitkové vodné vzdelávanie a zrealizovalo viac ako 30 vodných prvkov na svojich domovských školách. Druhý ročník projektu Voda pre našu budúcnosť odštartoval svoje aktivity a zapojí sa doň ďalších sedem slovenských škôl. Cieľom je okrem iného znížiť spotrebu vody v školách a následne aj v domácnostiach. Dôsledky klimatickej krízy The post Školáci sa budú učiť šetriť vodou pre svoju budúcnosť appeared first on WomanMan.

Podľa prieskumu SSPEV až dve tretiny pacientov v slovenských nemocniciach ohrozuje podvýživa

24.04.2023 05:00 Podľa výsledkov nezávislého prieskumu je v slovenských nemocniciach až 64 % hospitalizovaných pacientov v stave alebo v riziku podvýživy. Samotnou podvýživou trpí takmer štvrtina Slovákov v nemocniciach. Na tento alarmujúci stav poukazuje Slovenská spoločnosť parenterálnej a enterálnej výživy, ktorá sa zaoberá problematikou klinickej výživy, ako aj odborní lekári zo slovenských nemocníc. Riešením existujúceho problému by štát ušetril za hospitalizácie The post Podľa prieskumu SSPEV až dve tretiny pacientov v slovenských nemocniciach ohrozuje podvýživa appeared first on WomanMan.

Ktoré produkty by vám počas jari nemali chýbať v kozmetickej taštičke?

24.04.2023 05:00 S príchodom jari máme chuť začať odznova. Nemusí to však skončiť len pri jarnom upratovaní, permanentke do fitness centra či triedení šatníka. S prvým oteplením a jarným slnkom predsa môžete po novom pristúpiť k rôznym oblastiam svojho života. Napríklad obsah kozmetickej taštičky zostáva často nepovšimnutý. A to je veľká škoda. K jari sa totiž hodia veselšie farby rúžov, svieže parfumy, ale The post Ktoré produkty by vám počas jari nemali chýbať v kozmetickej taštičke? appeared first on WomanMan.

Spoznajte módne kabelky jar/leto 2023

24.04.2023 05:00 S príchodom teplých dní meníme nielen šatník, ale aj odevné doplnky. Neoddeliteľnou súčasťou každého dámskeho outfitu je nepochybne kabelka. Oživí každý look a v neposlednom rade do nej môžete odložiť všetky svoje poklady. Viete aké kabelky budú IN počas tohtoročnej jari a v prichádzajúcom lete! V štýle baguette Kabelka, nápadne pripomínajúca chrumkavú bagetu je rok čo rok obľúbenejšia. Vďaka svojim The post Spoznajte módne kabelky jar/leto 2023 appeared first on WomanMan.