Rozšírené hľadanie
Sobota 19. Október 2024 |
meniny má Kristián
Avon odhaľuje budúcnosť krásy. Do módy sa vracia jemnosť a prirodzenosť.

30.06.2023 15:45 Po akom vzhľade túžia ženy v roku 2023? Odpoveď na túto otázku prezrádza nový globálny výskum spoločnosti Avon. Táto správa doslova odhaľuje budúcnosť krásy. Skúma, ako sa vyvíja želaný vzhľad žien a ako to ovplyvňuje ich kozmetickú rutinu či voľbu estetických zákrokov. Výskum však neodkrýva iba to, prečo sú tieto invazívnejšie vylepšenia na ústupe, ale prekvapujúco The post Avon odhaľuje budúcnosť krásy. Do módy sa vracia jemnosť a prirodzenosť. appeared first on WomanMan.

Letný kostým 5 x inak

30.06.2023 15:45 Ak máte v práci vopred určený dress code, potom kostým určite nesmie chýbať vo vašom šatníku. Verziu s dlhými nohavicami však skúste počas leta skrátiť a nohavice nahraďte efektnými šortkami, či sukňou. Letný kostým vynosíte nielen do práce, ale aj na bežný deň. Vyskúšate ho v rôznych verziách!  Skráťte to! Predstava, že strávite v nohavicovom kostýme celý deň v práci The post Letný kostým 5 x inak appeared first on WomanMan.

Cvičenie a diéta. Dajú sa kombinovať?

30.06.2023 15:45 Patríte medzi tých, čo sa boja v lete ukázať svoj „pupček“? Je pre vás návšteva kúpaliska neprijateľná? Snažíte sa za každých okolností vyhnúť krátkym tričkám a šortkám? Ploché bruško nepredstavuje len zážitok pre naše oči. Brucho je časť tela, ktorá patrí medzi najproblémovejšie partie. Či už držíte diétu alebo nie. Tuk na bruchu je z The post Cvičenie a diéta. Dajú sa kombinovať? appeared first on WomanMan.

Štýlové, príjemné a udržateľné? Bambusové výrobky sú ideálna voľba pre každú domácnosť

29.06.2023 20:00 Snažíte sa využiť všetko, čo vám spríjemní život, zvýši komfort vášho relaxu, ale aj uľahčí každodennú rutinu a ozvláštni vašu domácnosť? V tom prípade si určite zamilujete bambusové výrobky. Ak ich ešte nepoznáte, je najvyšší čas to zmeniť. Bambusové produkty patria k tým, ktoré nám nielen pomáhajú udržiavať telo v kondícii, ale sú aj príjemné na dotyk The post Štýlové, príjemné a udržateľné? Bambusové výrobky sú ideálna voľba pre každú domácnosť appeared first on WomanMan.

Bez zábran. Nová romanca hate-to-love, od nenávisti k láske

29.06.2023 20:00 Je príťažlivý, bohatý a je to jej najväčší nepriateľ. Zakázané ovocie nikdy nechutilo lepšie… Vyšiel 3.diel romantickej série Milesov klub, pokojnejší ako dvojka. Romantika hate-to-love, nenávisť a nepochopenie pomaličky prerastajú v niečo viac… Príbeh o chlapíkovi, ktorý pôsobí ako frajer, drsňák, mačo…a pod týmto povrchom sa ukrýva romantická duša.Bez zábran od T.L.Swanovej nesklame – opäť je to ľahké The post Bez zábran. Nová romanca hate-to-love, od nenávisti k láske appeared first on WomanMan.

DOMINANTNÝM PROBLÉMOM SLOVENSKA NIE JE LEN DOSTUPNOSŤ KOLONOSKOPIE, ALE AJ STRACH Z NEJ

29.06.2023 10:15 Podľa dát Slovenskej gastroenterologickej spoločnosti sa na skríningové kolonoskopické vyšetrenie na Slovensku čaká vo väčšine prípadov do troch mesiacov. Zvýšil sa aj počet pacientov, ktorí absolvovali test na okultné krvácanie v stolici. Gastroenterológovia však pripomínajú, že dominantným problémom Slovenska nie je len dostupnosť kolonoskopie, ale aj ochota ľudí absolvovať toto vyšetrenie. „Čakacie doby na kolonoskopiu The post DOMINANTNÝM PROBLÉMOM SLOVENSKA NIE JE LEN DOSTUPNOSŤ KOLONOSKOPIE, ALE AJ STRACH Z NEJ appeared first on WomanMan.

6 chladivých tipov, ako sa cítiť príjemne aj v horúčavách

28.06.2023 14:15 Úmorné horúčavy nás po západe slnka už neprestávajú prenasledovať. Najmä v mestách je čoraz ťažšie pokojne prespať celú noc, pretože ani otvorené okno nezaručuje prísun čerstvého vzduchu. Riešením je klimatizácia, ale nie každý ju má a nie každý si môže dovoliť kúpiť mobilnú klimatizáciu. Rovnako vám nemusí vyhovovať pustený ventilátor. Ako teda prežiť letné horúce dni a noci The post 6 chladivých tipov, ako sa cítiť príjemne aj v horúčavách appeared first on WomanMan.

Stále lákavé Chorvátsko

28.06.2023 14:15 Cestovný ruch vždy bol, je a bude pre Chorvátsko prepotrebný a pre návštevníkov z rôznych krajín lákavý. Dlhé jadranské pobrežie so stovkami zálivov a odľahlých pláží, s obdivuhodnými vrchmi v pozadí sem priťahuje celé generácie turistov. K Jadranskému moru nás priťahujú nielen krásne pláže, zátoky, ostrovy, prírodné parky, ale i zachované stredoveké mestá s umeleckými pamiatkami i klenoty tzv. The post Stále lákavé Chorvátsko appeared first on WomanMan.

Život Valérie ako dôkaz: cievna mozgová príhoda nemusí znamenať koniec. Dôležité je nestrácať nádej, nevzdávať sa a veriť si.

28.06.2023 14:15 Pani Valéria Šimonová z Rimavskej Soboty na vlastnej koži zažila to, čo dovtedy iba čítala: cievna mozgová príhoda sa prihlásila o slovo náhle. Celkom nečakane! Našťastie, dnes, necelých osem mesiacov po tom, čo ochrnula na ľavú stranu tela, opäť funguje takmer na sto percent. Osudný okamih Bežný deň v práci sa pani Valérii chýlil ku koncu. Bolo The post Život Valérie ako dôkaz: cievna mozgová príhoda nemusí znamenať koniec. Dôležité je nestrácať nádej, nevzdávať sa a veriť si. appeared first on WomanMan.

Výletné vlaky ponúknu aj filmové zážitky, cestujúcich čaká celodenný program

28.06.2023 14:15 Každú prázdninovú sobotu môžu turisti nasadnúť na vlak s divadelným aj filmovým zážitkom na palube. Ide o súčasť celodenného výletného programu, ktorý pripravila Krajská organizácia cestovného ruchu Trnavský kraj. Lístky sú v predaji online cez krajzazitkov.sk. Trnavský kraj zážitkov je Krajskou organizáciou cestovného ruchu Trnavský kraj, ktorá systematicky vytvára podmienky na rozvoj cestovného ruchu The post Výletné vlaky ponúknu aj filmové zážitky, cestujúcich čaká celodenný program appeared first on WomanMan.

Počas leta vystavujú v Piešťanoch svoje fotografie novinári cestovatelia

27.06.2023 18:15 Organizátor FIJET SLOVAKIA pokračuje v tradícii súťaže a medzinárodnej výstavy fotografií Cestovanie a emócie autorov – novinárov, ktorí spracúvajú témy cestovného ruchu. 5. ročník medzinárodnej súťažnej výstavy fotografií sa opäť uskutočnil v Piešťanoch v Balnea Esplanade na Kúpeľnom ostrove. Na slávnostnej vernisáži 22. júna 2023 boli zároveň vyhlásení a ocenení autori víťazných fotografií. The post Počas leta vystavujú v Piešťanoch svoje fotografie novinári cestovatelia appeared first on WomanMan.

Zážitok z platieb priamo pri stole: Aplikácia Qerko prináša bezstarostný komfort

27.06.2023 18:15 Chcete zažiť komfort elektronického objednávania si a platieb priamo pri stole vo vašej obľúbenej prevádzke? S aplikáciou Qerko vám to pôjde jedna radosť. Vstúpte jednoduchým stiahnutím do sveta digitálneho stravovania a plaťte rýchlo, pohodlne a bezpečne. Kto vyskúšal revolučnú aplikáciu Qerko, ten si ju okamžite zamiloval. Jednoducho priložíte telefón s možnosťou NFC komunikácie alebo si QR kód nascanujete a následne si The post Zážitok z platieb priamo pri stole: Aplikácia Qerko prináša bezstarostný komfort appeared first on WomanMan.

3 nové prístroje SodaStream sú tu! Spolu s novým typom bombičky iste ešte viac zvýšia záujem o domácu prípravu čerstvej perlivej vody.

27.06.2023 18:15 Záujem o domácu prípravu čerstvej perlivej vody stále narastá. Najznámejšia svetová značka prístrojov na výrobu sýtenej vody SodaStream naň reaguje novými prémiovými produktami a komplexným redizajnom. Trojica nových prístrojov SodaStream – Duo, Terra a Art – sú odpoveďou na záujem spotrebiteľov o dizajn, inovácie, mixológiu a užívateľský komfort. Umožňuje to aj nová jednoduchšia ružová bobička. Viete, čo je The post 3 nové prístroje SodaStream sú tu! Spolu s novým typom bombičky iste ešte viac zvýšia záujem o domácu prípravu čerstvej perlivej vody. appeared first on WomanMan.

Prijmite zodpovednosť za svoj život a vydajte sa na cestu samostatnosti

27.06.2023 18:15 Existujú štyri cesty ktoré podľa Jorgeho Bucaya vedú k plnosti ľudskej bytosti. Štyri cesty, ktoré musí každý z nás prejsť na základe svojej osobnej skúsenosti a vlastným tempom. Cesta samostatnosti je názov knihy a tiež prvou cestou, ktorú treba zdolať. Je nevyhnutným východiskom na dosiahnutie sebarealizácie, osobným receptom na úspech, alebo akokoľvek sa každý z nás The post Prijmite zodpovednosť za svoj život a vydajte sa na cestu samostatnosti appeared first on WomanMan.

Najmódnejšie rohové sedacie súpravy v roku 2023. Aké vzory a farby v interiéroch kraľujú?

26.06.2023 13:30 Každý, kto zariaďuje byt, musí riešiť mnohé dilemy. Aký štýl si vybrať? Ktorá posteľ v spálni poskytne najväčšie pohodlie? Ako funkčne zariadiť kuchyňu? Aká farba pohovky bude najviac nadčasová? V tomto texte rozptýlime pochybnosti, ktoré môžu vznikať pri výbere farieb rohovej sedačky do obývačky. Pozrite sa, aké farby čalúnenia sú práve teraz v kurze. Pôsobivá The post Najmódnejšie rohové sedacie súpravy v roku 2023. Aké vzory a farby v interiéroch kraľujú? appeared first on WomanMan.