Rozšírené hľadanie
Piatok 18. Október 2024 |
meniny má Lukáš
Bublinkový ľadový čaj je hit tohto leta. Pili ste ho už?

31.07.2023 23:15 Ľadový čaj pozná každý. Ale skúsili ste už jeho perlivú podobu? Doma si ho pripravíte doslova za pár sekúnd koľko len budete chcieť. Letné teplo priam nabáda na experimentovanie s pitným režimom. Cenu o najosviežujúcejší nápoj neprekonateľne vyhráva obyčajná pitná voda z vodovodu, no ak do nej pridáte bublinky, jej prvenstvo je už otázne. Pokiaľ ešte nemáte doma The post Bublinkový ľadový čaj je hit tohto leta. Pili ste ho už? appeared first on WomanMan.

7 rád, ako sa rýchlo ochladiť aj bez klimatizácie

31.07.2023 23:15 Úmorné horúčavy nás ani po západe slnka neprestávajú prenasledovať. Najmä v mestách je čoraz ťažšie pokojne prespať celú noc, pretože ani otvorené okno nezaručuje prísun čerstvého vzduchu. Ten jednoducho nie je. Riešením je síce klimatizácia, ale nie každý ju má, mnohí si nemôže dovoliť kúpiť mobilnú klimatizáciu a sú aj takí, ktorých pri spaní ruší pustený ventilátor. The post 7 rád, ako sa rýchlo ochladiť aj bez klimatizácie appeared first on WomanMan.

Netypický prvok na balkón, terasu či záhradu? Sedací vak!

31.07.2023 12:45 Sedacie vaky sú čoraz obľúbenejšou variantou oproti klasickým záhradným kreslám či lehátkam. Sú omnoho ľahšie, komfortnejšie sa na nich sedí a niektoré sú svojim vizuálom doslova dizajnérskym kúskom. Zaobstarajte si do exteriéru pohodlný sedací vak, v ktorom strávite zvyšok leta s knižkou, či šálkou kávy.  Pohodlné, aj praktické Sedacie vaky sú už na prvý pohľad pohodlnou záležitosťou a okrem The post Netypický prvok na balkón, terasu či záhradu? Sedací vak! appeared first on WomanMan.

Ponuka spoločnosti Epson na leto

29.07.2023 19:30 Spoločnosť Epson je globálny technologický líder prepájajúci ľudí, veci a informácie vďaka originálnym a presným technológiám v kompaktných rozmeroch. Jej ponuka produktov pozostáva z atramentových tlačiarní a digitálnych tlačových systémov, projektorov 3LCD, hodiniek či priemyselných robotov. Spoločnosť sa snaží stále prinášať inovácie a prekonávať očakávania zákazníkov. Pritom sa cielene snaží aj o zníženie vplyvu na The post Ponuka spoločnosti Epson na leto appeared first on WomanMan.

Premeňte drobné ovocie zo záhrady na dokonalý domáci džem, želé, marmeláda alebo sirup

28.07.2023 12:30 Počas vrcholiaceho leta sa naše záhrady menia na hotový raj.  Dávajú nám okrem iných darov aj nepreberné množstvo drobného ovocia ako jahody, maliny, černice, egreše, ríbezle či čučoriedky. Bohatú úrodu neskonzumujeme len v čerstvom stave, môžeme si z nej pripraviť dobroty do zásoby. Drobné ovocie sa hodí na prípravu rôznych druhov sladkých džemov, marmelád, želé, čatní či The post Premeňte drobné ovocie zo záhrady na dokonalý domáci džem, želé, marmeláda alebo sirup appeared first on WomanMan.

Trávite pred displejom viac než 2 hodiny denne? Potom máte 90 % šancu na rozvoj CVS!

27.07.2023 15:00 Syndróm počítačového videnia postihuje celosvetovo viac ako 10 miliónov ľudí ročne. Bez správnej korekcie znižuje našu produktivitu až o 20 percent. Za digitálnu únavu zraku, tzv. „počítačové oči“, si môžeme sami. Pritom prevencia je jednoduchá a máme ju vo svojich rukách…   Pred displejmi trávime v priemere 6 hodín denne Väčšina z nás trávi pred obrazovkami počítačov a mobilov minimálne The post Trávite pred displejom viac než 2 hodiny denne? Potom máte 90 % šancu na rozvoj CVS! appeared first on WomanMan.

Zbavte sa bradavíc a bolestivých problémov s nohami pomocou unikátnej technológie Filmogel®

27.07.2023 15:00 Značka URGO je známou francúzskou rodinnou firmou. Vďaka širokému portfóliu je označovaná za experta na drobné poranenia. Každý rok prináša v oblasti vedy rôzne inovácie. Jednou z nich je aj jej unikátna technológia Filmogel®. Spomedzi mnohých špecifický výrobok vysokej kvality na báze tejto technológie sme vybrali tie, ktoré sú určené na ošetrovanie a liečenie bradavíc a problémov, vyskytujúcich sa The post Zbavte sa bradavíc a bolestivých problémov s nohami pomocou unikátnej technológie Filmogel® appeared first on WomanMan.

Najkrajšie prírodné vodné plochy na Slovensku

26.07.2023 18:30 Počas horúcich letných dní kúpaliská a aquaparky praskajú vo švíkoch. Ak sa chcete vyhnúť masám ľudí a chcete si užiť kúpanie v komornejšej atmosfére, vydajte sa za prírodnými vodnými plochami. Tie sú k dispozícií bez otváracích hodín a za kúpanie nemusíte zaplatiť zväčša žiaden poplatok. Toto sú najobľúbenejšie prírodné kúpaliská, ktoré na Slovensku máme! Zemplínska šírava Klenot východného Slovenska, ktorý The post Najkrajšie prírodné vodné plochy na Slovensku appeared first on WomanMan.

Kĺby si obezitu pamätajú aj po rokoch v štíhlom tele

25.07.2023 13:45 Telesný tuk je veľmi dôležité tkanivo, bez ktorého by ľudský organizmus nemohol fungovať. Problém však nastáva vtedy, keď ho je primálo alebo naopak veľa. Obezita sa považuje za systémový chronický zápal, ktorý sa okrem iných zdravotných ťažkostí prejaví aj na stave a funkčnosti kĺbov. Ako veľmi môže veľa tuku v tele uškodiť našim kĺbom a ako predchádzať bolesti The post Kĺby si obezitu pamätajú aj po rokoch v štíhlom tele appeared first on WomanMan.

Skupina Para venuje novinku tým čo ostali

24.07.2023 18:15 Skupina Para sa opäť spojila s Janou Kirschner i svojim zakladajúcim členom Matejom Starkovom a spoločne zložili novú skladbu. Nesie názov Pre tých čo ostali a je venovaná všetkým, ktorí to aj napriek nepriazni osudu, v živote nevzdali. Je to v poradí už tretia spolupráca autorského trojlístku Matúš Vallo, Jana Kirschner a Matej Starkov. Po úspešných skladbách To okolo nás a Na The post Skupina Para venuje novinku tým čo ostali appeared first on WomanMan.

Chcete cez leto skúsiť s deťmi niečo netradičné? Vyskúšajte domček na strome!

23.07.2023 12:30 Mať tak miesto v korunách stromov, v ktorom sa dá skryť pred celým svetom. Takýto sen má dnes určite nie jedno dieťa, ale aj mnohí dospelí. Domčeky na strome sú obľúbeným miestom nielen na zábavu, ale aj oddych. Splňte svojim ratolestiam počas leta sen a ubytujte sa priamo v korunách stromov, alebo im domček snov vyrobte priamo na záhrade! The post Chcete cez leto skúsiť s deťmi niečo netradičné? Vyskúšajte domček na strome! appeared first on WomanMan.

Alensa otvorila na Slovensku svoju prvú kamennú predajňu s viac ako 1 000 okuliarmi na výber

23.07.2023 12:30 Spoločnosť Alensa prevádzkuje viac ako 40 e-shopov s kontaktnými šošovkami, dioptrickými a slnečnými okuliarmi v 25 krajinách Európskej únie, vo Veľkej Británii, Nórsku, Švajčiarsku, na Ukrajine i v Spojených arabských emirátoch. V súčasnej dobe patrí vo väčšine krajín, v ktorých pôsobí, medzi troch najväčších on-line predajcov kontaktných šošoviek a starostlivosti o oči. Alensa nedávno otvorila u nás svoju prvú kamennú predajňu. The post Alensa otvorila na Slovensku svoju prvú kamennú predajňu s viac ako 1 000 okuliarmi na výber appeared first on WomanMan.

Záhradné prvky Leier sú populárne aj medzi známymi osobnosťami

22.07.2023 16:15 V Leieri sa snažíme vyhovieť požiadavkám všetkých našich zákazníkov. Či už ide o výstavbu nového obydlia alebo dotvorenie prostredia záhradky, všetko pripravujeme podľa záujmov a predstáv objednávateľa. V predošlých týždňoch sme sa podieľali aj na skrášľovaní záhrady známeho herca Juraja Hrčku, ktorému sme zaobstarali a dodali naše Classic-line platne s vymývaným povrchom Dunajského štrku. Majú The post Záhradné prvky Leier sú populárne aj medzi známymi osobnosťami appeared first on WomanMan.

Pomocníci z Oravy, ktorých si nezabudnite pribaliť do dovolenkovej batožiny

22.07.2023 16:15 Oddych pri mori, aktívne strávený čas uprostred prírody či spoznávanie menej známych regiónov Slovenska či zahraničia, to je paráda. Iste sa už neviete dočkať tej svojej vysnívanej dovolenky. Viete, čo by nemalo chýbať vo vašej dovolenkovej batožine? Okrem platných cestovných dokladov, poctivo vybavenej lekárničky, oblečenia a vecí na šport či pohodu pri vode sa vám na dovolenke The post Pomocníci z Oravy, ktorých si nezabudnite pribaliť do dovolenkovej batožiny appeared first on WomanMan.

Festival Atmosféra v Hontianskych Nemciach prinesie aj nečakané zážitky. V predaji je už len posledných 500 vstupeniek

21.07.2023 10:00 V čarovnom prostredí hontianskych viníc sa začiatkom augusta uskutoční 11. ročník festivalu Atmosféra. Svojim návštevníkom ponúkne hlboké a intenzívne zážitky vrátane skvelého hudobného a sprievodného programu. Prečo by si návštevníci nemali nechať ujsť aktuálny ročník festivalu Atmosféra? Podľa jeho zakladateľky a hlavnej organizátorky, Gretky Pavlovovej, je to jednoduché: „Atmosféru každý rok posúvame o level vyššie – The post Festival Atmosféra v Hontianskych Nemciach prinesie aj nečakané zážitky. V predaji je už len posledných 500 vstupeniek appeared first on WomanMan.