Rozšírené hľadanie
Piatok 18. Október 2024 |
meniny má Lukáš
Máte už jesenné šaty? Toto sú štýlové kúsky, ktoré pristanú každej žene!

30.09.2023 19:30 Boli v lete vašim favoritom šaty? Vzdávať sa ich nemusíte ani počas jesene! Ponuka v obchodoch je totiž veľmi pestrá. Nájdete v nej aj vhodné šaty do chladnejšieho počasia. V outfite ich môžete vrstviť, alebo zvoliť ako výrazný prvok. Siahnite po šatách plných jesenných farieb i rafinovaných strihov. Tieto šaty jednoducho musíte mať – sú must have jesenným kúskom! The post Máte už jesenné šaty? Toto sú štýlové kúsky, ktoré pristanú každej žene! appeared first on WomanMan.

Nové koncentrované pleťové séra od Dermacol. Všetko, čo vaša pleť potrebuje.  

29.09.2023 13:00 Chcete dopriať pleti naozaj všetko, čo potrebuje? Zaraďte do svojej kozmetickej rutiny jeden príjemný krok – aplikáciu pleťového séra! Jeho textúra je síce ľahká, no zloženie výrazne koncentrovanejšie a do pleti sa vpije naozaj rýchlo, takže pleti dodá ešte viac účinných látok. Podľa typu pleti a jej potrieb si môžete vybrať v ponuke Dermacol štyri nové pleťové séra The post Nové koncentrované pleťové séra od Dermacol. Všetko, čo vaša pleť potrebuje.   appeared first on WomanMan.

Jazzové dni prinesú k nám svetový jazz aj súčasné hviezdy

29.09.2023 13:00 Už od 20. do 22. októbra 2023 sa môžeme tešiť na jesenný sviatok jazzu a dobrej hudby, ktorý aj tento rok ponúka pestrý program. Organizátori bratislavských jazzových dni zverejnili mená ďalších umelcov, ktoré potešia nielen hudobných fajnšmekrov. Spevák a klavirista REUBEN JAMES, výnimočná americká saxofonistka LAKECIA BENJAMIN a trubkár THEO CROKER rozširujú bohatý program a dopĺňajú mená ako The post Jazzové dni prinesú k nám svetový jazz aj súčasné hviezdy appeared first on WomanMan.

Hrozí u nás zánik diabetologických ambulancií?

29.09.2023 13:00 „O diabetikov by sa mali starať diabetológovia,“ tvrdí Zväz diabetikov Slovenska, ktorý pozorne sleduje situáciu v jednotlivých oblastiach týkajúcich sa našej starostlivosti v odbore Diabetológia, keďže sa ich táto problematika bytostne dotýka. Zdôvodňujú: „Je nás skoro pol milióna a stále žijeme v strachu o svoje zdravie. Často sme odsúvaní z normálneho života, práce, spoločnosti, kolektívov. Nie je hádam rok, kedy The post Hrozí u nás zánik diabetologických ambulancií? appeared first on WomanMan.

Poznáme farbu roka 2024 a prezradíme, ako ju vhodne kombinovať vo vašom interiéri

29.09.2023 13:00 Teplý, medovo béžový odtieň farby, napríklad v interiéri jedálne, predstavuje odklon od doteraz používaných výrazných farieb, akými boli chladné modré a zelené tóny. Farbou roka 2024 v interiérovom dizajne je trendová pastelová Limitless, ktorá vytvorí dokonale hrejivú atmosféru. „Na celom svete pozorujeme v interiérovom dizajne posun od chladnejších, sýtych tónov k svetlejším, teplejším odtieňom červenej, žltej a béžovej,“ hovorí The post Poznáme farbu roka 2024 a prezradíme, ako ju vhodne kombinovať vo vašom interiéri appeared first on WomanMan.

Sú informácie na obale potravín pre vás španielskou dedinou?

27.09.2023 20:01 „Toto nejedz, je to plné éčok!“ Takáto veta zaznieva pomerne často. Hovorievame, že môže za to chémia a tie „hrozné éčka“. Máme ich podvedome zafixované ako negatívne, ale pritom väčšina z nás o nich netuší nič viac. Éčka sú vo všeobecnosti potravinové aditíva, ktoré sa pridávajú do potravín kvôli trvácnosti, farbe, chuti, konzistencii a rôznym The post Sú informácie na obale potravín pre vás španielskou dedinou? appeared first on WomanMan.

Vreckárka z Florencie. Historický román slovenskej autorky

27.09.2023 00:00 Dobrodružný, romantický a napínavý príbeh, v ktorom nás autorka zavedie do očarujúceho Toskánska v 19.storočí. Príbeh o vreckároch, ktorých vo svojej dobe nevedel nikto zastaviť, ani odhaliť je rozhodne pútavý…To je v skratke nový historický román Ivany Ondriovej Vreckárka z Florencie. Boli deviati.Sedem dospelých a dvaja deväťroční chuligáni s tými najvycibrenejšími prstami.Volali ich Fazellatiovci. Vreckári.A viedol ich bývalý nájomný žoldnier… Píše The post Vreckárka z Florencie. Historický román slovenskej autorky appeared first on WomanMan.

Na Bratislavských módnych dňoch I Lexus zažiarili hviezdy českej a slovenskej módnej scény

26.09.2023 13:45 Nedávno skončila jesenná edícia najväčšieho módneho podujatia na Slovensku – Bratislavské módne dní a Lexus. Okrem exkluzívnych modelov a množstva unikátnych inšpirácií zapísala do zoznamu lokálnej tvorby aj nové talenty.  Večer prestížneho módneho podujatia Jesenná edícia osemnásteho ročníka Bratislavských módnych dní sa konala s podporou značky Lexus opäť v priestoroch Refinery Gallery. Prvý deň prehliadok otvorila známa The post Na Bratislavských módnych dňoch I Lexus zažiarili hviezdy českej a slovenskej módnej scény appeared first on WomanMan.

Privítajte jeseň aj vo svojom domove

26.09.2023 13:45 Každá zmena ročného obdobia vyvoláva u nás potrebu obmeny nielen šatníka, ale i prostredia, v ktorom sa zdržujeme. Odrazu máme chuť preniesť teplé tóny vyfarbujúcej sa jesene aj do našich príbytkov. Dodajte aranžovaniu svojej domácnosti jesenný nádych s novou kolekciou NEW ARTSY. Či už si vyberiete príjemné mäkké textílie alebo umelecké doplnky – nové produkty do obývačky a The post Privítajte jeseň aj vo svojom domove appeared first on WomanMan.

Tekuté probiotiká: Moderný a osvedčený spôsob ochrany pred vírusmi a baktériami  

26.09.2023 03:45 Jedným zo spôsobov, ako posilniť náš imunitný systém a predchádzať rôznym vírusom alebo baktériám, sú tekuté probiotiká. Jeseň so sebou prináša chrípkové obdobie, rôzne vírusy, prechladnutia či vaginálne a iné infekcie, ktoré sú pre každého veľmi nepríjemným spoločníkom. A ako sa pred nimi účinne chrániť? Prečítajte si o dôležitosti vplyvu čriev na celkové zdravie organizmu The post Tekuté probiotiká: Moderný a osvedčený spôsob ochrany pred vírusmi a baktériami   appeared first on WomanMan.

Slovensko sa dočkalo prvého megaplexu! Na otváračke nemohli chýbať známe tváre šoubiznisu

25.09.2023 17:01 Do nových rozšírených priestorov nákupného centra Eurovea pribudlo 17 kinosál a jedinečný VIP koncept, ktorý si vyskúšali herci, speváci aj influecneri. Slávnostnú červenú pásku prestrihla Kristína Svarinská.  Slávnostným galavečerom sprevádzal celebrity známy moderátor Branislav „Bruno“ Ciberej a príjemnú atmosféru dotvárala speváčka Lucia Siposová so svojou kapelou. Okrem cateringu či najobľúbenejších filmových pochúťok si mohli pozvaní hostia The post Slovensko sa dočkalo prvého megaplexu! Na otváračke nemohli chýbať známe tváre šoubiznisu appeared first on WomanMan.

Robert Pospiš & Martin Sillay a ich hostia predstavujú singel Ponesiem ťa 

25.09.2023 17:01 Po skladbách Uteká láska svetom a Spievaj mi, spievaj prichádza hudobná dvojica Robert Pospiš Martin Sillay s tretím singlom z nahrávky Piesne na dobrú noc. V skladbe Ponesiem ťa sa po prvýkrát objavujú aj vzácni hudobní hostia. „Text skladby vychádza zo slovenskej ľudovej piesne Hej, u Ondrejkov svietia. Spojením s violou Miloša Valenta, violončelom Romana Harvana a The post Robert Pospiš & Martin Sillay a ich hostia predstavujú singel Ponesiem ťa  appeared first on WomanMan.

Rozprávková láska na prvý dotyk? Vašej domácnosti postačia tieto vychytávky

25.09.2023 17:01 Tiež milujete romantické filmy, ktoré napriek dramatickému príbehu vždy končia šťastne? Päťdesiat odtieňov sivej, Súmrak, ale aj filmová sága After, ktorá je aktuálne v našich kinách, majú spoločné jedno – štýlové a romantické kulisy! Keď sa ubytujete v hotelovej izbe a otvoríte dvere, všetko od doplnkov cez posteľnú bielizeň až po kúpeľňu je do posledného detailu zladené. The post Rozprávková láska na prvý dotyk? Vašej domácnosti postačia tieto vychytávky appeared first on WomanMan.

Spotrebiče, ktoré sa rýchlo udomácnia na internáte aj v študentskom byte

25.09.2023 17:01 Začiatok nového semestra už klope na dvere. Študenti pomaly začínajú baliť veci na internáty a do prenajatých študentských bytov. Hoci ide často o skromné priestory, môžu byť útulné a prakticky vybavené na každodenné fungovanie vysokoškoláka. Dekoratívna deka cez posteľ, dizajnové chuťovky na poličke a ikonický poster na stenu urobia veľa. Nielen krásou je však človek živý, preto vám The post Spotrebiče, ktoré sa rýchlo udomácnia na internáte aj v študentskom byte appeared first on WomanMan.

Miliardár Grant Cardone, svetová business ikona, príde na Slovensko. Na konferencii odovzdá svoje KNOW HOW!

25.09.2023 17:01 Grant Cardone, celosvetovo uznávaný podnikateľ, stratég, jeden z najznámejších biznis coachov 21. storočia, investor, ktorý dokázal, že so 100 dolármi vo vrecku vie vybudovať akýkoľvek biznis v hodnote 5,5 milióna dolárov a to za expresných 90 dní, pricestuje v novembri do Bratislavy. Na 10. ročníku EMPIRE CON,  jednej z najväčších nezávislých konferencií o podnikaní a business networkingu v Európe, The post Miliardár Grant Cardone, svetová business ikona, príde na Slovensko. Na konferencii odovzdá svoje KNOW HOW! appeared first on WomanMan.