Rozšírené hľadanie
Nedeľa 8. September 2024 |
meniny má Miriama
V Bardejovských Kúpeľoch začína 70. ročník Medzinárodného hudobného leta 

30.06.2024 23:00 Bardejovské Kúpele okrem vynikajúcich liečebných možností majú svoj skanzen, svoj park a lesopark, tenisové kurty, cyklistické trasy, kúpaliská, kolonádu – jedinú krytú na Slovensku, svoju Sisi a pamiatky na ňu, aj svoje promenádne koncerty, ktoré sú ozdobou kúpeľného leta. Spolu so svojskou architektúrou si tak zachovali jedinečnosť, akú majú na Slovensku len máloktoré kúpele. Tento rok sa The post V Bardejovských Kúpeľoch začína 70. ročník Medzinárodného hudobného leta  appeared first on WomanMan.

Tohtoročný festival Viva Musica! prináša od 4. júla do 15. augusta 2024 do Bratislavy unikátne koncerty

30.06.2024 23:00 Jubilejný 20. ročník festivalu Viva Musica! pripravil dohromady 13 unikátnych koncertov, ktoré sa uskutočnia na rôznych miestach v Bratislave. Začína 4. júla o 20. hodine v bratislavskej Starej tržnici koncertom Viva Fallgrapp! Spectrum Orchestra. Na záverečnom koncerte 15. augusta si budú môcť návštevníci vychutnať virtuózne umenie a vzájomnú súhru 4 huslistov Dalibora Karvaya, Karola Daniša, Ondreja The post Tohtoročný festival Viva Musica! prináša od 4. júla do 15. augusta 2024 do Bratislavy unikátne koncerty appeared first on WomanMan.

Nechajte sa uniesť veľkolepým finále životov bratov Milesovcov

30.06.2024 12:45 Tá správna sladká bodka za celou sériou o sukničnárskych bratoch Milesovcoch. Piata kniha, ktorá prichystala veľkolepé finále. Navždy Miles. Opäť emotívne, zábavné, svižné…jednohubka, ktorú si vychutnáte pri bazéne alebo na pláži. Kedysi sukničkárskych bratov Milesovcov vytrhli z povrchného života miliardárov výnimočné ženy. Láska ich zmenila. Prechádzajú vlastným životným príbehom po boku svojich milovaných polovičiek. Roky, ktoré The post Nechajte sa uniesť veľkolepým finále životov bratov Milesovcov appeared first on WomanMan.

Zmeňte pravidlá hry v starostlivosti o kĺby!

29.06.2024 17:15 „V zdravom tele zdravý duch“ – tento výrok len potvrdzuje, že aktívny pohyb prospieva nielen fyzickému, ale aj psychickému zdraviu. Pokiaľ chcete v tomto nastavení pokračovať, zaraďte do svojej dennej rutiny aj vhodné výživové doplnky a podporte tak zdravie svojho organizmu.  Ste fanúšikom fitness centra? Alebo preferujete skôr jogu či beh? Akákoľvek športová aktivita spojená s vyváženou stravou The post Zmeňte pravidlá hry v starostlivosti o kĺby! appeared first on WomanMan.

TIP pre trendy a funkčné zariadenie do každej kúpeľne 

28.06.2024 21:30 Relax, očista alebo povzbudenie – sprchovanie môže byť rôznorodé. Vždy by ste sa mali zamerať na výber správnej sprchy, ktorá vám tento zážitok poskytne.    Najdôležitejším kritériom pri výbere sprchy je jej veľkosť a prietok. Ovlplyvňujú nielen spotrebu vody, ale aj pôžitok zo sprchovania. Na trhu sú dostupné rôzne varianty ručných spŕch, ktoré často dopĺňajú vaňovú The post TIP pre trendy a funkčné zariadenie do každej kúpeľne  appeared first on WomanMan.

Biela pani Levočanom neodpustila

28.06.2024 21:30 Keď sa blížite k Levoči, mimovoľne si uvedomíte, že jej silueta sa až nápadne podobá na talianske mestá, ktoré sa pyšne týčia na návršiach nad okolitou krajinou. V každom prípade, Levoča patrí medzi turistické perly Slovenska a niektoré jej pamiatky sú priam jedinečné. Začnime hádam skutočným unikátom – najvyšším dreveným oltárom na svete, ktorý má výšku 18 metrov a 62 The post Biela pani Levočanom neodpustila appeared first on WomanMan.

Malá, ale dizajnová! Ako zostaviť štýlovú kúpeľňu aj v menšom priestore?Malá, ale dizajnová!

28.06.2024 21:30 Návrh a zariadenie malej kúpeľne je vždy neľahkou úlohou. Aj napriek tomu, že je priestoru málo, nie je potrebné ubrať z nárokov na dizajn, estetickosť alebo kvalitu. Moderné kúpeľňové vybavenie je navrhnuté tak, aby maximálne využilo aj ten najmenší priestor. Aj malá kúpeľňa tak môže pôsobiť luxusne bez toho, aby strácala na praktickosti pri každodennom The post Malá, ale dizajnová! Ako zostaviť štýlovú kúpeľňu aj v menšom priestore?Malá, ale dizajnová! appeared first on WomanMan.

Jednoduché letné účesy, vďaka ktorým sa v horúčavách nespotíte

28.06.2024 21:30 Teploty nám stúpajú a znesiteľne sa cítime azda len v tieni. Ak máme dlhé vlasy, vplyvom počasia sa nám rýchlo začne potiť krk a vlasy sa nám nepríjemne lepia na telo. Vyskúšajte preto rýchle a efektné účesy, ktoré sú na leto ako stvorené! Ako Brigitte Bardot Retro sa vracia v plnej sile a s ním aj účesy, inšpirované rokmi minulými. Ak chcete, The post Jednoduché letné účesy, vďaka ktorým sa v horúčavách nespotíte appeared first on WomanMan.

Šťavy plné zdravia s najlepším odšťavovačom

28.06.2024 21:30 Vychutnajte si zdravé nápoje a šťavy plné živín každý deň. Príprava skutočnej vitamínovej bomby vám s tým najlepším odšťavovačom alebo kvalitným smoothie mixérom zaberie len pár minút. Prečo by mal byť odšťavovač vašou dennou rutinou? Zamýšľate sa nad zmenou životného štýlu a hľadáte možnosti ako zaradiť viac čerstvého ovocia a zeleniny do svojho jedálnička? Potom The post Šťavy plné zdravia s najlepším odšťavovačom appeared first on WomanMan.

Sedem divov sveta v zlate a striebre začali záhradami Babylonu

27.06.2024 14:00 Aj keď sú visuté Semiramidíne záhrady označované za obyčajnú legendu, o ktorej sa vedú medzi historikmi a archeológmi dlhé diskusie, Zlaťáky im práve teraz vzdali poctu a to výstavou limitovanej kolekcie zlatých a strieborných mincí s názvom Záhrady Babylonu v bratislavskej predajni Zlaťáky.sk . Mince zachytávajú pohľad do záhrad kráľovského paláca. Ide o prvé The post Sedem divov sveta v zlate a striebre začali záhradami Babylonu appeared first on WomanMan.

7 TOP letných trendov pre úpravu intímnych partií

26.06.2024 17:30 Vyberiete si do plaviek klasicky oholené, Brazilku, či hravé tvary? Niektoré ženy nedajú dopustiť na hladké oholenie „tam dole“, zatiaľ čo iné dávajú prednosť prirodzenému vzhľadu. Hoci škála úprav pubického ochlpenia je dnes široká, medzi trendy tohto leta patria tzv. moderná Brazilka, Hollywood, hravé tvary, či prirodzený bujný porast. Ten uprednostňuje až 70 % mladých The post 7 TOP letných trendov pre úpravu intímnych partií appeared first on WomanMan.

Odkaz pre rodičov, aby sa ich deti nebáli prísť domov s vysvedčením

26.06.2024 17:30 Je tu koniec školského roka a s ním aj obávaný čas vysvedčení. Občianske združenie IPčko každý deň prijíma desiatky kontaktov od mladých ľudí, ktorí potrebujú psychologickú podporu. S koncom školského roka pribúda počet detí, ktorí sa boja záverečného hodnotenia. IPčko preto pripravilo niekoľko odporúčaní pre rodičov a blízkych, aby sa ich deti nebáli prísť The post Odkaz pre rodičov, aby sa ich deti nebáli prísť domov s vysvedčením appeared first on WomanMan.

Láska na skúšku. Novinka autorky hitu Falošné medové týždne

26.06.2024 17:30 Toto je romantický príbeh o spisovateľke romancí, ktorá si vybudovala skvelú kariéru – čitateľku ju zbožňujú, na konte má plno bestsellerov…ale zrazu si uvedomí, že nerobí to, o čom píše. Nevie ako ďalej…Stiahnite si Lásku na skúšku do čítačky, tabletu, či počítača a čítajte hneď teraz. „Podľa mňa vlastne záleží iba na jedinom – na tom najdôležitejšom –, The post Láska na skúšku. Novinka autorky hitu Falošné medové týždne appeared first on WomanMan.

Doprajte si osviežujúce nápoje s kávou!

25.06.2024 20:00 Leto je časom slnka, oddychu a dlhých horúcich dní, keď hľadáme relax v tieni s chutným nápojom v ruke. Letné mesiace nás však lákajú aj k experimentovaniu s nezvyčajnými chuťami. Čo môže byť lepšie ako spojenie lahodnej chuti kávy s osviežujúcim ovocím alebo aromatickými bylinkami?  Tieto jednoduché recepty na kávové nápoje pripravené pomocou automatického kávovaru The post Doprajte si osviežujúce nápoje s kávou! appeared first on WomanMan.

Novinka Ako odpustiť aj neodpustiteľné prináša do knižného sveta dôležitú tému odpustenia 

25.06.2024 09:45 Psychologička Lucia Záhorcová prináša medzi knihy, ktoré sa venujú psychológii a osobnostnému rozvoju dôležitú tému odpustenia. Pozerá sa na tento fenomén z iného uhla. Vyzýva nás, aby sme sa naučili odpustiť nie kvôli iným ľuďom a tým, ktorí nám ublížili, ale kvôli sebe. Jedine vtedy, keď si odpustíme, môžeme mať hlboké a plnohodnotné vzťahy so svojím okolím. Nemusíme schvaľovať The post Novinka Ako odpustiť aj neodpustiteľné prináša do knižného sveta dôležitú tému odpustenia  appeared first on WomanMan.