Rozšírené hľadanie
Pondelok 13. Máj 2024 |
meniny má Servác
Keď si počasie robí, čo chce, pomôžu pneumatiky

07.05.2024 01:30 Jazda v zlých poveternostných podmienkach je náročná a často i nebezpečná. V zlých podmienkach vás na ceste podržia pneumatiky. Investícia do kvalitných a vhodných pneumatík nie je len vecou komfortu jazdy, ale tiež bezpečnosti. Nezabúdajte pravidelne kontrolovať stav pneumatík, udržiavať ich a nemusíte sa obávať snehu a ani dažďu. Pneumatiky pomôžu v každom počasí Sezónne letné a zimné pneumatiky zvládnu nástrahy ako The post Keď si počasie robí, čo chce, pomôžu pneumatiky first appeared on Golem.sk.

Posilňovacia veža: ako ju vybrať a zopár tipov pre začiatočníkov

06.05.2024 06:00 Posilňovacia veža je skvelým spôsobom, ako si doma vytvoriť plnohodnotnú posilňovňu. Poskytuje vám možnosť precvičiť si všetky svalové skupiny pomocou rôznych cvikov. Pri výbere posilňovacej veže je však dôležité zvážiť niekoľko faktorov, aby ste vybrali tú najlepšiu pre vaše potreby. Výber posilňovacej veže Existuje niekoľko rôznych typov posilňovacích veží v rôznej cenovej hladine a možnosťami nastavenia. Najbežnejšie The post Posilňovacia veža: ako ju vybrať a zopár tipov pre začiatočníkov first appeared on Golem.sk.

Kuny a ich životný štýl

03.05.2024 00:15 Kuna borovicová je výstižne pomenovaná, pretože sa najčastejšie vyskytuje v ihličnatých lesoch a na voľnom priestranstve ju vidieť len zriedka. Kedysi to bol bežný druh vyskytujúci sa v celej krajine všade tam, kde sa vyskytovali aj veľké plochy lesov, avšak „vyčistenie lesov“ malo zničujúci vplyv na populáciu kuny a do roku 1915 bol tento druh The post Kuny a ich životný štýl first appeared on Golem.sk.

Následujúci mesiac