Rozšírené hľadanie
Pondelok 13. Máj 2024 |
meniny má Servác
Minimalizmus v móde: vytvorte si rafinovaný a nadčasový štýl

08.05.2024 06:45 Svet módy sa neprestajne mení... Čo sa týka rozličných štýlov, jeden naozaj odoláva skúške času. Je ním minimalizmus. Príspevok Minimalizmus v móde: vytvorte si rafinovaný a nadčasový štýl zobrazený najskôr ZN.SK.

FIO ponúka priame SEPA platby v EUR. Radí sa k týmto bankám

07.05.2024 10:30 Priame SEPA platby v EUR umožňujú rýchly prevod peňazí medzi bankami. Aktuálne sa medzi tých šťastných zaraďujú klienti FIO banky. Príspevok FIO ponúka priame SEPA platby v EUR. Radí sa k týmto bankám zobrazený najskôr ZN.SK.

Vychádza prvý Harry Potter v slovenskej verzii MinaLima v pohybe

07.05.2024 10:30 Vychádza nové vydanie Harryho Pottera, ktoré však prináša najmä grafický zážitok vďaka pohyblivým prvkom v knihách. Zberateľská lahôdka. Príspevok Vychádza prvý Harry Potter v slovenskej verzii MinaLima v pohybe zobrazený najskôr ZN.SK.

O mesiac budú v kinách strašiť neznámi Sliediči s Dakotou Fanning

07.05.2024 10:30 Snímka Sliediči je filmovou adaptáciou úspešnej knihy The Watchers spisovateľa A. M. Shinea. Okrem Dakoty Fanning, ktorú poznáme z filmov... Príspevok O mesiac budú v kinách strašiť neznámi Sliediči s Dakotou Fanning zobrazený najskôr ZN.SK.

Dave Bautista a Samuel L. Jackson nakrúcajú Afterburn. Zatiaľ stačí!

02.05.2024 13:45 Na Slovensku sa nakrúca nový hollywoodsky sci-fi film Afterburn. Bulvárni papparrazziovia už sliedia v okolí filmových miest a narúšajú... Príspevok Dave Bautista a Samuel L. Jackson nakrúcajú Afterburn. Zatiaľ stačí! zobrazený najskôr ZN.SK.

Následujúci mesiac