Rozšírené hľadanie
Pondelok 23. September 2024 |
meniny má Zdenka
Ako vám povinné zmluvné poistenie pomôže pri nehode?

28.11.2022 00:01 Súčasťou povinného zmluvného poistenia sú asistenčné služby pre poistné udalosti, ktoré sa hodia najmä v zahraničí. A to je dobre, pretože v… The post Ako vám povinné zmluvné poistenie pomôže pri nehode? appeared first on Travelpost.sk.

PK Group SLOVAKIA: Spoločnosť, ktorá má na prvom mieste kvalitu

27.11.2022 05:15 V súčasnosti existuje skutočne široká škála rôznych spoločností, ktoré sa zaoberajú výrobou a predajom prepraviek. Ak aj vy túžite po kvalitných produktoch… The post PK Group SLOVAKIA: Spoločnosť, ktorá má na prvom mieste kvalitu appeared first on Travelpost.sk.

Virtuálna pokladnica ako efektívny nástroj predaja

21.11.2022 05:45 Jednoduché riešenia sú niekedy tie najgeniálnejšie. V prípade, že podnikáte v oblasti predaja produktov a služieb, systém práce vám uľahčí a urýchli virtuálna pokladnica. Priame napojenie… The post Virtuálna pokladnica ako efektívny nástroj predaja appeared first on Travelpost.sk.

Nemusíte vyrážať na dovolenku pod stan, aby sa vám stan so sebou hodil

21.11.2022 05:45 Nie je stan, ako stan! Vyraziť na dovolenku si môžete aj s iným stanom, než s tým klasickým turistickým. Pribaľte si nožnicový… The post Nemusíte vyrážať na dovolenku pod stan, aby sa vám stan so sebou hodil appeared first on Travelpost.sk.