Rozšírené hľadanie
Utorok 24. September 2024 |
meniny má Ľuboš, Ľubor
Trúfnete si na elektromobile do Chorvátska? Ako naplánovať cestu

27.06.2023 07:00 Elektromobily sú v dnešnej dobe mimoriadne obľúbené a rozhodne sa niet čomu čudovať. Nezaťažujú totiž životné prostredie, sú maximálne ekologické a zároveň… The post Trúfnete si na elektromobile do Chorvátska? Ako naplánovať cestu appeared first on Travelpost.sk.

Podlahové značenie: Prečo sa vykonáva a prečo je tak dôležité?

26.06.2023 21:30 Pri pohybe v rôznych priestoroch je veľmi dôležité mať jasnú a jednoznačnú organizáciu. Jeden z najúčinnejších spôsobov, ako to dosiahnuť, je použitie… The post Podlahové značenie: Prečo sa vykonáva a prečo je tak dôležité? appeared first on Travelpost.sk.

Oživenie tela, zmyslov a duše: Neodolateľný wellness pobyt v Piešťanoch

24.06.2023 01:30 Vitajte v kúpeľnom a wellness raji na Slovensku – v Piešťanoch. Toto malebné mesto je známe nielen svojimi termálnymi prameňmi, ale aj… The post Oživenie tela, zmyslov a duše: Neodolateľný wellness pobyt v Piešťanoch appeared first on Travelpost.sk.

Tipy na štýlové letné outfity nielen na pláž

21.06.2023 06:00 Ste pripravení na leto a teplé slnečné dni? Dúfame, že áno, pretože je čas pripraviť si vaše letné outfity. Či už sa… The post Tipy na štýlové letné outfity nielen na pláž appeared first on Travelpost.sk.

Dovolenka na mori nie je len o opaľovaní. Čo všetko zažijete počas plavby jachtou?

20.06.2023 01:30 Ako si prestavujete dovolenku na jachte? V mysli väčšiny ľudí sa vynorí predstava jachty plávajúcej po vlnách, sami seba vidia na jej palube… The post Dovolenka na mori nie je len o opaľovaní. Čo všetko zažijete počas plavby jachtou? appeared first on Travelpost.sk.

Nuda počas plavby jachtou? V žiadnom prípade!

14.06.2023 02:45 S blížiacim sa dátum začiatku dovolenky na jachte možno začínate pochybovať či ste zvolili správny spôsob trávenia dovolenky. Prvá plavba na jachte so… The post Nuda počas plavby jachtou? V žiadnom prípade! appeared first on Travelpost.sk.

Motorový čln alebo vodný skúter? Na toto si dávajte pozor

12.06.2023 23:15 Vodné plochy na Slovensku prajú športom. Medzi športové aktivity, ktoré sa dajú robiť na vode v našich končinách patria aj jazdy na motorových… The post Motorový čln alebo vodný skúter? Na toto si dávajte pozor appeared first on Travelpost.sk.

Dovolenka s automobilom? Prinášame vám zopár tipov pred cestou

09.06.2023 02:30 Dovolenka s vlastným automobilom môže byť pohodlná, ale tiež naopak problematická a úmorná. To, aká vaša cesta bude, závisí len a len od vás resp.… The post Dovolenka s automobilom? Prinášame vám zopár tipov pred cestou appeared first on Travelpost.sk.

Bez auta s autom na dovolenku do Chorvátska

09.06.2023 02:30 Bez auta s autom na dovolenku do Chorvátska Na dovolenku do Chorvátska je možné sa vybrať s autom bez toho, aby ste auto… The post Bez auta s autom na dovolenku do Chorvátska appeared first on Travelpost.sk.