Rozšírené hľadanie
Sobota 28. September 2024 |
meniny má Václav
Predávaš alebo vyhadzuješ staré zariadenie? Uisti sa, že si predtým urobil týchto 9 vecí

30.06.2024 18:15 Každý už mal nejaké skúsenosti s predávaním na internete a jednou z vecí, ktoré predávame najčastejšie, sú aj staré smartfóny.   Možno aj ... The post Predávaš alebo vyhadzuješ staré zariadenie? Uisti sa, že si predtým urobil týchto 9 vecí appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

POZOR! Niektorým používateľom posledná Windows aktualizácia spôsobuje problémy s počítačom

30.06.2024 18:15 Vo všeobecnosti sa odporúča, keď je dostupná aktualizácia pre tvoj smartfón či počítač, aby si ju čo najskôr stiahol do zariadenia a nainštaloval. Nejde ... The post POZOR! Niektorým používateľom posledná Windows aktualizácia spôsobuje problémy s počítačom appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Technológia „split-tunneling“ vo VPN službách ponúka viacero výhod. Ako však funguje a pre koho je určená?

30.06.2024 18:15 Moderné VPN služby sú skvelými nástrojmi pre maximalizáciu bezpečnosti internetového pripojenia naprieč rôznymi zariadeniami, či už ide o smartfóny, počítače, laptopy a inteligentné ... The post Technológia „split-tunneling“ vo VPN službách ponúka viacero výhod. Ako však funguje a pre koho je určená? appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Máš Samsung? Aplikácia Moje súbory skrýva tajné menu. Takto ho aktivuješ. Ponúka užitočnú funkciu!

30.06.2024 08:30 Smartfón, ktorý nosíš vo vrecku nohavíc, schováva v sebe viacero užitočných nástrojov a funkcií. Mnohé z nich sú ale dobre schované a je ich potrebné ... The post Máš Samsung? Aplikácia Moje súbory skrýva tajné menu. Takto ho aktivuješ. Ponúka užitočnú funkciu! appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Mal by si TEMU odinštalovať zo smartfónu? Tu sú znepokojivé dôvody, prečo by si to mal spraviť hneď teraz

29.06.2024 22:30 Pred približne dvoma týždňami bezpečnostní experti z Grizzly Research upozornili na populárnu e-shop aplikáciu TEMU, ktorú sa vo svojom výskume nebáli označiť za ... The post Mal by si TEMU odinštalovať zo smartfónu? Tu sú znepokojivé dôvody, prečo by si to mal spraviť hneď teraz appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Osvoj si tieto pravidlá, a predĺžiš životnosť batérie tvojho notebooku. Mnohé z nich sú jednoduché, no účinné!

29.06.2024 22:30 Pravdepodobne vieš, že o batériu na svojich zariadeniach je potrebné sa starať. Ak tak nebudeš robiť, tak ti bude degradovať rýchlejšie, než by ... The post Osvoj si tieto pravidlá, a predĺžiš životnosť batérie tvojho notebooku. Mnohé z nich sú jednoduché, no účinné! appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Akcia, romantika, no aj slasher. Týchto 6 letných Netflix filmov si pozri, neoľutuješ to!

29.06.2024 22:30 Leto sa nám už rozbehlo, čo pre mnohých znamená víkendy pri jazere, výlety, dovolenky a hlavne pohodu a oddych. Ak máš aj ty ... The post Akcia, romantika, no aj slasher. Týchto 6 letných Netflix filmov si pozri, neoľutuješ to! appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

POZOR! „Zneužili nám e-mailovú schránku“, hlási slovenská firma. Nič neplaťte, my sme túto správu neposlali, doplňuje!

29.06.2024 22:30 Podvodníci operujúci v kybernetickom priestore neustále hľadajú nové spôsoby, ako sa obohatiť na úkor nič netušiacich ľudí. Podvody, ktoré sú úspešné, neskôr opakujú. Nedávno ... The post POZOR! „Zneužili nám e-mailovú schránku“, hlási slovenská firma. Nič neplaťte, my sme túto správu neposlali, doplňuje! appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Pozri sa na pokročilé funkcie aplikácie Fotky v tvojom iPhone smartfóne

29.06.2024 12:45 Mnoho ľudí siahne po smartfónoch iPhone, hlavne kvôli kvalite fotografií či videí. Predsa len, keď sme na nejakom výlete či dovolenke, máme tendenciu ... The post Pozri sa na pokročilé funkcie aplikácie Fotky v tvojom iPhone smartfóne appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Tvoj router pravidelne prezrádza Big Tech spoločnostiam, kde bývaš: Takto funguje WPS sledovanie a takto sa z neho môžeš odhlásiť

29.06.2024 12:45 Málokto o tom vie, no zakaždým, keď niekto so smartfónom prejde popri tvojom Wi-Fi routery, sa jeho približná poloha pošle na servery Applu, ... The post Tvoj router pravidelne prezrádza Big Tech spoločnostiam, kde bývaš: Takto funguje WPS sledovanie a takto sa z neho môžeš odhlásiť appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Stačila triviálna zmena a vznikol betón, ktorý môže zachrániť Zem: Vedci v ňom vidia obrovský potenciál

29.06.2024 12:45 Výskumníci z Northwestern University jednoduchou zmenou v procese výroby betónu, najpoužívanejšieho materiálu na Zemi, dokázali vylepšiť jeho vlastnosti tak, aby betón dokázal absorbovať ... The post Stačila triviálna zmena a vznikol betón, ktorý môže zachrániť Zem: Vedci v ňom vidia obrovský potenciál appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Naposledy navštívené stránky sa neukladajú len do prehliadača, ale ešte aj sem, o čom vie len málokto!

29.06.2024 03:00 Internet sa stal súčasťou našich životov a na 100% aj ty vieš, že navštívené stránky sa ukladajú do histórie prehliadača. To ale nie ... The post Naposledy navštívené stránky sa neukladajú len do prehliadača, ale ešte aj sem, o čom vie len málokto! appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

„Večné chemikálie“ spôsobujú rad zdravotných problémov: Vedci zistili, že sa ich veľa dostáva do tela aj cez kožu

29.06.2024 03:00 Výskumníci z University of Birmingham v novej štúdii zistili, že takzvané “večné chemikálie” sa dokážu jednoducho vstrebať do tela cez našu kožu.   ... The post „Večné chemikálie“ spôsobujú rad zdravotných problémov: Vedci zistili, že sa ich veľa dostáva do tela aj cez kožu appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Samsung predstavil tri nové snímače pre smartfóny vrátane 200-megapixelovej kamery. Fotografovanie mobilom dostane úplne nový rozmer!

28.06.2024 17:00 Spoločnosť Samsung oznámila včera tri nové kamerové senzory pre primárne a sekundárne fotoaparáty smartfónov. Sú nimi ISOCELL HP9, ISOCELL GNJ a ISOCELL JN5. ... The post Samsung predstavil tri nové snímače pre smartfóny vrátane 200-megapixelovej kamery. Fotografovanie mobilom dostane úplne nový rozmer! appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Experti na bezpečnosť ukázali, akým hrozbám v kyber priestore čelia Slováci najviac. Pozri sa, s čím sa môžeš stretnúť!

28.06.2024 17:00 V online priestore na nás číha množstvo kyberhrozieb, no to, s akými sa stretneme najčastejšie závisí aj od toho, kde sa nachádzame a ... The post Experti na bezpečnosť ukázali, akým hrozbám v kyber priestore čelia Slováci najviac. Pozri sa, s čím sa môžeš stretnúť! appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.