Rozšírené hľadanie
Sobota 4. Máj 2024 |
meniny má Florián
Porovnanie pachových a elektronických odpudzovačov kún

03.05.2024 10:00 Prítomnosť kuny vás môže prekvapiť takmer kdekoľvek. Tieto lesné zvieratá sa čoraz častejšie približujú k ľudským obydliam, kde hľadajú potravu a teplo. Najčastejšie si vytvárajú nory na povalách domov, v stodolách alebo pod kapotou auta. Vždy je ich neželaná prítomnosť predzvesťou materiálnych škôd a rizika šírenia ochorení. Buďte na kuny pripravení a zabráňte ich prítomnosti pachovými alebo elektronickými odpudzovačmi. Pachové The post Porovnanie pachových a elektronických odpudzovačov kún appeared first on inmagazin.sk.

Na čo by ste mali pamätať pri balení dieťaťa do detského tábora?

03.05.2024 10:00 Leto je tu a s ním prichádza obdobie detských táborov plných zábavy, dobrodružstiev a nových priateľstiev. Pre rodičov však môže byť balenie dieťaťa do detského tábora náročnou úlohou, plnou otázok a obáv. Aby ste však zabezpečili hladký a bezpečný pobyt svojho drobca v tábore, existuje niekoľko dôležitých aspektov, na ktoré by ste mali pamätať. V tomto článku sa pozrieme na niekoľko tipov a odporúčaní, ako na toto letné dobrodružstvo pripraviť vás i vaše dieťa. Zoznam je kľúčový Vytvorenie presného zoznamu vecí, ktoré dieťa bude potrebovať, je kľúčové. Prejdite si odporúčania daného tábora a zvážte počasie, okolie, a aktivity, ktoré sú

Ako mám určiť veľkosť rukavíc pre MMA?

03.05.2024 10:00 Zmiešané bojové umenia sú športom, ktorý si vyžaduje správne vybavenie vrátane rukavíc. Rukavice MMA sú nevyhnutné na zaistenie bezpečnosti bojovníkov aj na zabezpečenie spravodlivého a rovnocenného boja. Výber správnej veľkosti rukavíc pre MMA je však rovnako dôležitý ako ich samotné používanie. V tomto článku sa budeme zaoberať rôznymi veľkosťami rukavíc MMA a rozoberieme, ako The post Ako mám určiť veľkosť rukavíc pre MMA? first appeared on Hladanie.sk.

Kuna lesná pod kapotou auta – efektívna prevencia

03.05.2024 10:00 Ak ste ráno nenaštartovali, príčinou môže byť nočné vyčíňanie kuny lesnej pod kapotou vášho vozidla. Škody, ktoré kuna napácha za pár hodín, sa môžu vyšplhať do stoviek až tisícov eur. Na prevencii voči kunám sa neoplatí šetriť, a ak bývate v miestach jej častého výskytu, snažte sa o jej odplašenie. Odpudenie kún nie je zložité Možno vás láka The post Kuna lesná pod kapotou auta – efektívna prevencia first appeared on Hladanie.sk.

Dominancia poplastovaného pletiva na trhu s oplotením

03.05.2024 10:00 Poplastované pletivo je druh oceľového pletiva, ktoré prešlo dvojitým procesom antikoróznej ochrany čo znamená, že prvou antikoróznou úpravou bolo pozinkovanie oceľového drôtu… The post Dominancia poplastovaného pletiva na trhu s oplotením appeared first on Vidiečan.sk.

Viete si vybrať vhodný krovinorez?

03.05.2024 10:00 Ak ste majiteľom záhrady, určite viete, že kosačka na všetku prácu nestačí. Nedostane sa totiž na ťažšie prístupné miesta, nepokosí okolie plotov,… The post Viete si vybrať vhodný krovinorez? appeared first on Vidiečan.sk.

Smart batériové úložisko brAIn by FUERGY

03.05.2024 10:00 FUERGY je slovenská technologická spoločnosť ponúkajúca plne automatizované riešenia na riadenie výroby a spotreby elektrickej energie. Medzi jej vlajkové produkty určené pre väčších odberateľov, ako sú napríklad výrobné podniky, logistické sklady alebo nákupné centrá patria smart batériové úložisko brAIn a softvérové riešenie flexibilita brAIn na reguláciu výkonu prevádzkovaných technológií a zdrojov energie. Riešenia od FUERGY The post Smart batériové úložisko brAIn by FUERGY appeared first on bankar.sk.

Kuna pod strechou domu – na čo si dať pozor?

03.05.2024 10:00 Kuny sa pária v letných mesiacoch, zvyčajne od júna do augusta. Treba tiež dodať, že sú polygamné a samice sa často pária… The post Kuna pod strechou domu – na čo si dať pozor? appeared first on Hattrick.sk.

Ako sa dostať do zamrznutého auta? Zabudnite na horúcu vodu

03.05.2024 10:00 Možno ste to už zažili – prídete ráno v zime k autu, odomknete, zatiahnete za kľučku a… nič. Možno sa dvere iba zasekli, tak skúšate ďalšie, ale márne. Všetky jednoducho primrzli a vás prepadla panika, že nedorazíte do práce včas. Čítajte ďalej a poradíme vám, ako z tejto „šlamastiky“ von. Príčinou je zamŕzajúca voda Ako inak – konkrétne vlhkosť, The post Ako sa dostať do zamrznutého auta? Zabudnite na horúcu vodu appeared first on Dialnice.

Toto by ste mali vedieť o stieračoch na aute: Poruchy, údržba a starostlivosť

03.05.2024 10:00 Bez ohľadu na to, či vaša jazda občas vypadá ako adrenalínový zážitok na pretekárskej dráhe alebo len ako pokojná cesta domov, dobrá viditeľnosť je kľúčom k bezpečnosti. Hoci stierače patria medzi pomerne nenápadné náhradné diely na autá, sú  jedným z najdôležitejších prvkov ochrany proti nepriaznivým poveternostným podmienkam a práve preto by im mal každý vodič The post Toto by ste mali vedieť o stieračoch na aute: Poruchy, údržba a starostlivosť appeared first on Dialnice.

Judikáty a strážcovia práv v digitálnej ére

03.05.2024 10:00 V súčasnosti súdy stoja pred novými výzvami týkajúcimi sa technologických inovácií a ich vplyvu na právne systémy. Ako súdy pristupujú k novým technológiám a ako to ovplyvňuje súdne rozhodnutia v rámci rýchlo sa meniaceho technologického prostredia?

Jedinečný bazén na plávanie a relaxovanie

03.05.2024 10:00 Odborníci varujú, že ak chceme mať pevné fyzické a psychické zdravie a dožiť sa vysokého veku v plnej sile, je potrebné dbať na svoj jedálny lístok, pitný režim, kvalitu spánku, nastavenie mysle a, samozrejme, pravidelný pohyb a relax. Ak patríte medzi tých, ktorí hľadajú spôsoby, ako sa veci dajú, nemáte radi výhovorky a túžite spojiť The post Jedinečný bazén na plávanie a relaxovanie first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Ako poplastované pletivo zlepšuje bezpečnosť a životnosť vašej záhrady

03.05.2024 10:00 V dnešnej dobe, kedy hrá bezpečnosť a estetika záhrad kľúčovú úlohu, je mimoriadne dôležité vybrať správne oplotenie. Medzi populárne a funkčné riešenia patrí poplastované pletivo a gabionové ploty, ktoré nielen zlepšujú bezpečnosť, ale aj prispievajú k dlhodobej životnosti a estetike vašej záhrady. Poplastované pletivo – odolnosť a estetika Poplastované pletivo je ideálnou voľbou pre oplotenie The post Ako poplastované pletivo zlepšuje bezpečnosť a životnosť vašej záhrady first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Kuna pod kapotou – čo všetko spôsobí?

03.05.2024 10:00 Kuna sa dokáže dostať do najmenšej škáry, a preto jej nerobí problém sa usídliť pod kapotou auta, kde je príjemne teplučko. Jej prítomnosť… The post Kuna pod kapotou – čo všetko spôsobí? appeared first on Hybridné auto.sk.

Problémy s upchatým odpadom? Pomôže vám profesionálny čistič

03.05.2024 10:00 Upchatý odtok v kúpeľni je jedným z častých problémov, s ktorým sa vo svojej domácnosti môžete stretnúť. Mnoho upchatých umývadiel v kúpeľni je výsledkom nahromadenia vlasov, šupiniek kože, zvyškov zubnej pasty a rôznorodej špiny, ktorá sa viaže na mydlový sliz nahromadený na stenách odtokových rúrok. Nič príjemné, poviete si. Dobrá správa ale je, že upchatý The post Problémy s upchatým odpadom? Pomôže vám profesionálny čistič first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Následujúci mesiac