Rozšírené hľadanie
Štvrtok 19. September 2024 |
meniny má Konštantín
Hybridné autá a ich „pre” a „proti”

31.07.2023 15:00 Stále si nie ste istí, aký typ pri kúpe auta zvoliť? Či už ide o benzínový alebo dieselový, plne elektrický alebo hybridný… The post Hybridné autá a ich „pre” a „proti” appeared first on Hybridné auto.sk.

Nákladná doprava z Turecka alebo doprava do Turecka – 3 dôležité faktory pre jej úspešné fungovanie

31.07.2023 15:00 Spoľahlivá, bezpečná a flexibilná… To sú 3 dôležité faktory, ktoré by mali byť zabezpečené, aby nákladná kamiónová doprava z Turecka a do Turecka, ale aj v rámci iných štátov, naozaj dobre… The post Nákladná doprava z Turecka alebo doprava do Turecka – 3 dôležité faktory pre jej úspešné fungovanie appeared first on 2020.sk.

Ako si zaistiť financie na kúpu nového bytu

31.07.2023 15:00 Kúpa bytu alebo rodinného domu nie je bežná záležitosť. Väčšina z nás do nehnuteľnosti investuje raz – dvakrát za život. Získať financie na… The post Ako si zaistiť financie na kúpu nového bytu appeared first on Magazín Village.

Prečo používať aku náradie?

31.07.2023 15:00 Hľadáte náradie, s ktorým sa dostanete skutočne všade a bez toho, aby vám prekážali dlhé káble? Potrebujete univerzálne náradie, s ktorým si poradíte pri rôznych… The post Prečo používať aku náradie? appeared first on Magazín Village.

Ako zabezpečiť, aby sa cenné vitamíny nestratili

31.07.2023 15:00 Sezóna je v plnom prúde a s ňou aj množstvo voňavého, šťavnatého ovocia a zeleniny plnej chuti a vitamínov.  Ale to, že ste si čerstvé ovocie a zeleninu kúpili alebo natrhali na záhrade, ešte neznamená, že budú rovnako čerstvé a zdravé, aj keď ich budete jesť.

Otvoril sa prvý showroom luxusnej škandinávskej značky domácich spotrebičov ASKO na Slovensku

31.07.2023 15:00 Prémiové domáce spotrebiče ASKO majú svoj nový showroom priamo v centre Bratislavy v budove Green Cube. Zákazníci si tu môžu na vlastné oči pozrieť luxusné spotrebiče ASKO určené na varenie, skladovanie potravín a vína a starostlivosť o bielizeň. Na prvý pohľad zaujmú čistým dizajnom a dokonalým remeselným spracovaním. Prinášajú domov nadčasovú krásu, špičkové technológie a The post Otvoril sa prvý showroom luxusnej škandinávskej značky domácich spotrebičov ASKO na Slovensku appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii.

Aké vchodové dvere sú pre vás vhodné?

31.07.2023 04:45 Nájsť vhodné vchodové dvere, ktoré budú z hľadiska kvality na prvotriednej úrovni, a teda vám vydržia pokojne aj desiatky rokov, sa nemusí javiť ako jednoduchá záležitosť.

Štýlové plavky na rok 2022: Aký trend si zamilujete?

31.07.2023 04:45 Vybrali sme pre vás najhorúcejšie trendy tohtoročnej plavkovej sezóny. Či už preferujete jednodielne plavky, bikiny alebo fandíte neobvyklým strihom, aj vy si vyberiete model v ktorom zažiarite ako na pláži, tak pri rybníku. Vypočujte volanie divočiny Stavíte na neodolateľné kvety alebo snáď nasadíte zvieraciu kožu? Inšpirácia prírodnými vzormi je totiž trendy aj tento rok. Nemusíte The post Štýlové plavky na rok 2022: Aký trend si zamilujete? appeared first on inmagazin.sk.

Kúpeľné mestečká na Slovensku: Kam vyraziť za wellness relaxom

31.07.2023 04:45 Naše krásne Slovensko, srdce Európy, je známe svojimi prírodnými krásami a množstvom kúpeľných mestečiek. Hoci také Maldivy, Karibik či Kanárske ostrovy lákajú Slovákov svojou exotikou, milovníci wellnessu nemusia preletieť tisícky kilometrov. Nasledujúce mestá poskytujú ideálne podmienky pre relaxačnú a wellness dovolenku, kde sa môžete zbaviť stresu a znovu nabrať energiu. Piešťany Piešťany sú jedným z Príspevok Kúpeľné mestečká na Slovensku: Kam vyraziť za wellness relaxom zobrazený najskôr Wellness magazín.

Ako si vyrobiť originálne závesy a záclony do vašej domácnosti

31.07.2023 04:45 Nie je žiadnym tajomstvom, že vhodné závesy či záclony dokážu výrazne zmeniť vzhľad a atmosféru miestnosti vo vašej domácnosti. Nielenže sú dôležitým dizajnovým prvkom každého priestoru, no plnia aj významnú… See More Príspevok Ako si vyrobiť originálne závesy a záclony do vašej domácnosti je zobrazený ako prvý na Tvorte s nami.

Starajte sa o zdravie vášho motora a vyberte mu ten správny olej

31.07.2023 04:45 Môžete mať akýkoľvek špičkový model kvalitného auta a ovládať dokonale všetky jeho súčiastky, bez motora to nepôjde. Je to kľúčový komponent, ktorý… The post Starajte sa o zdravie vášho motora a vyberte mu ten správny olej appeared first on Auto4x4.sk.

Neprestaňte v polke cesty. Pokračujte na Cisco CCNP

31.07.2023 04:45 Ste už držiteľom Cisco CCNA certifikácie? Je čas posunúť svoje vzdelanie na vyššiu úroveň.

Vchodové dvere do domu – ako zvládnuť ich výber?

31.07.2023 04:45 V skutočnosti môže modernizácia vchodových dverí ovplyvniť to, akú konečnú hodnotu bude mať vaša nehnuteľnosť.

Aký typ vchodových dverí je najideálnejší?

31.07.2023 04:45 Väčšina vchodových dverí je zložená z kombinácie rôznych typov materiálov. Mnohé dvere môžu mať drevené rámy, pričom sú primárne vyrobené napríklad z ocele alebo sklolaminátu.

Ovládacie prvky vo vodárenskom systéme. Poznáme ich ako šupátka

31.07.2023 04:45 Tiež ste ich celý život volali šupátka? Podľa správnosti by sme ich mali volať pekne po slovensky – posúvače. Slúžia... The post Ovládacie prvky vo vodárenskom systéme. Poznáme ich ako šupátka first appeared on Internetový magazín dt.sk.