Rozšírené hľadanie
Pondelok 16. September 2024 |
meniny má Ľudomila
Ako pripraviť auto alebo motocykel na dlhú cestu?

30.09.2023 23:45 Dlhá cesta autom alebo na motocykli môže byť vzrušujúcim dobrodružstvom, ktoré vám umožní objavovať nové miesta a zažívať nezabudnuteľné zážitky. Aby však táto cesta bola bezproblémová a bezpečná, je dôležité svoje vozidlo dôkladne pripraviť. Pravda, zatiaľ čo niektoré malé náhradné diely na motocykle alebo autá môžete mať so sebou, okrem poškodení dielov na cestách existuje The post Ako pripraviť auto alebo motocykel na dlhú cestu? appeared first on Dialnice.

Ručný alebo elektrický paletový vozík? Pomôžeme vám vybrať taký, ktorý vám bude vyhovovať!

30.09.2023 23:45 V oblasti manipulácie s materiálom a ťažkým tovarom sú paletové vozíky neodmysliteľnou súčasťou každodenného fungovania. Z praxe poznáme dva typy paletových vozíkov, pričom každý z nich má svoje výhody aj nevýhody. Ktorý si vybrať a ako sa správne rozhodnúť pre typ, ktorý bude vyhovovať vašim požiadavkám? Pojem vysokozdvižný vozík pozná snáď každý, nie každý však ... Príspevok Ručný alebo elektrický paletový vozík? Pomôžeme vám vybrať taký, ktorý vám bude vyhovovať! zobrazený najskôr Pisem.sk.

Najlepšie pánske svetre na jeseň. Poradíme Vám, aké modely si vybrať

30.09.2023 23:45 Jeseň sa nezadržateľne blíži a to znamená, že je čas na osvieženie šatníka. Pri hľadaní štýlových a pohodlných pánskych svetrov sa oplatí… The post Najlepšie pánske svetre na jeseň. Poradíme Vám, aké modely si vybrať appeared first on Prenocuj.sk.

Environmentálny audit: ako je na tom vaša firma?

30.09.2023 23:45 V dnešnej dobe je ochrana životného prostredia kľúčovou témou, ktorá ovplyvňuje nielen jednotlivcov, ale aj firmy. Podniky majú stále väčšiu zodpovednosť za… The post Environmentálny audit: ako je na tom vaša firma? appeared first on Pokrok.sk.

Ako optimalizovať výkon pomocou predtréningoviek: Zloženie a účinky

30.09.2023 23:45 Pracujete na tom, aby ste boli stále lepší a lepší vo svojich športových výsledkoch? Chceli by ste optimalizovať svoj výkon?  Ste na… The post Ako optimalizovať výkon pomocou predtréningoviek: Zloženie a účinky appeared first on eMagazin.sk.

Ako správne recyklovať obalové materiály v gastro prevádzke?

30.09.2023 23:45 Pri mnohých druhoch jednorazových pohárov, misiek a príborov môže byť ťažké zistiť, ako ich správne zlikvidovať. Aj keď si možno myslíte, že kroky k tomu, aby ste sa stali ekologickou reštauráciou, sú časovo náročné a nákladné, budete prekvapení, aké je to jednoduché a koľko peňazí môžete ušetriť. Postupujte podľa nižšie uvedených tipov, aby sa vaša Príspevok Ako správne recyklovať obalové materiály v gastro prevádzke? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Zlepšite podmienky pre pestovanie vo vašej záhrade, skúste fóliovník

30.09.2023 23:45 Záhradkárčenie môže byť veľmi obohacujúcim koníčkom a letné obdobie je skvelým časom na to, aby ste začali. Najprv však musíte zlepšiť podmienky pre pestovanie. Čo je to fóliovník? Fóliovník je jednoduchý a lacný skleník, ktorý možno postaviť z niekoľkých dielov. Konštrukcia sa dá ľahko prispôsobiť, takže je to skvelý projekt pre začiatočníkov alebo pre každého, The post Zlepšite podmienky pre pestovanie vo vašej záhrade, skúste fóliovník first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Ako si vybrať vhodný kávovar? Toto sú naše odporúčania!

30.09.2023 23:45 Káva patrí medzi obľúbené nápoje mnohých ľudí. Je chutná, človeku dodá energiu a ešte aj veľmi príjemne vonia. Avšak len v prípade, že je… The post Ako si vybrať vhodný kávovar? Toto sú naše odporúčania! appeared first on Kankán online magazín.

Komfort v posteli – kúpte bavlnené obliečky

30.09.2023 12:45 Čo je príjemnejšie ako si ľahnúť do hebkej postele? Predpokladom hebkosti je nielen matrac vhodnej tuhosti, ale tiež obliečky. Posteľná bielizeň môže pokožku hladiť pri každom usínaní, ak kúpite obliečky bavlnené. Aké sú súčasné trendy v dizajne obliečok a prečo by ste mali preferovať bavlnené? Na veľkosti záleží Pri výbere obliečok postupujte podobne ako v prípade kúpy matraca The post Komfort v posteli – kúpte bavlnené obliečky appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii.

Chráňte matrac pomocou matracových doplnkov

30.09.2023 12:45 Kvalitné matrace nestoja pár eur, a preto by ste sa mali o ne starať. Jednou z možností, ako predĺžiť životnosť matracov sú doplnky. Na výber… The post Chráňte matrac pomocou matracových doplnkov appeared first on Pokrok.sk.

7 signálov, že potrebujete vymeniť mobil

30.09.2023 12:45 S našimi mobilnými zariadeniami sa nelúčime radi, no v živote každého z nás nastane moment, keď skrátka telefónu musíme povedať zbohom. Ako nám mobil naznačuje,… The post 7 signálov, že potrebujete vymeniť mobil appeared first on eMagazin.sk.

5 benefitov používania masážnych prístrojov

30.09.2023 12:45 Na trhu dnes nájdete množstvo masážnych prístrojov. Ich používanie prináša hneď niekoľko dôležitých benefitov. Medzi hlavné z nich patria napríklad zvýšená imunita, regenerácia svalov, lepšie flexibilita a pohyblivosť kĺbov.

Bez stoličky nie je domov

30.09.2023 12:45 Stoličky sú kľúčovými prvkami moderného interiéru. V skorších dobách stačili v interiéri len tie pri… Príspevok Bez stoličky nie je domov zobrazený najskôr internetový magazín Bývať.

Komfort v posteli – kúpte bavlnené obliečky

30.09.2023 12:45 Čo je príjemnejšie ako si ľahnúť do hebkej postele? Predpokladom hebkosti je nielen matrac vhodnej tuhosti, ale tiež obliečky. Posteľná bielizeň môže pokožku hladiť pri každom usínaní, ak kúpite obliečky bavlnené. Aké sú súčasné trendy v dizajne obliečok a prečo by ste mali preferovať bavlnené? Na veľkosti záleží Pri výbere obliečok postupujte podobne ako v prípade kúpy matraca The post Komfort v posteli – kúpte bavlnené obliečky appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii.

Komfort v posteli – kúpte bavlnené obliečky

30.09.2023 03:00 Čo je príjemnejšie ako si ľahnúť do hebkej postele? Predpokladom hebkosti je nielen matrac vhodnej tuhosti, ale tiež obliečky. Posteľná bielizeň môže pokožku hladiť pri každom usínaní, ak kúpite obliečky bavlnené. Aké sú súčasné trendy v dizajne obliečok a prečo by ste mali preferovať bavlnené? Na veľkosti záleží Pri výbere obliečok postupujte podobne ako v prípade kúpy matraca The post Komfort v posteli – kúpte bavlnené obliečky appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii.