Rozšírené hľadanie
Utorok 22. Október 2024 |
meniny má Sergej
Reštaurácia Góralski Browar v Zakopanom

22.10.2024 03:45 Unikátna reštaurácia s pivovarom: Reštaurácia Góralski Browar, nachádzajúca sa v srdci Zakopaného, je ideálnym miestom nielen na obed, ale aj na večeru. S výnimočnou kombináciou goralskej kultúry, skvelého jedla a piva vytvára zážitok, ktorý sa hlboko vryje do pamäti. Reštaurácia je súčasťou pivovaru, ktorý sa nachádza na najvyššom bode nákupného centra Krupówki a ponúka vlastné The post Reštaurácia Góralski Browar v Zakopanom appeared first on salkakavy.sk.

Kaviareň Góralski Browar v Zakopanom

22.10.2024 03:45 Nádherný výhľad na Tatry: Počas našej návštevy v Zakopanom sme zavítali do výnimočného podniku, ktorý nesie názov Góralski Browar. Tento podnik je rozdelený na kaviareň a reštauráciu, čo umožňuje hosťom vybrať si, či majú chuť na skvelé raňajky, kávu, dezert alebo poriadny obed, či večeru. Kaviareň je ideálnym miestom práve pre ranné posedenie. Však výhľad The post Kaviareň Góralski Browar v Zakopanom appeared first on salkakavy.sk.

Bar Widokowy na Gubałówke

22.10.2024 03:45 Ikonická Gubałówka: Aj keď nám prvý deň počasie na Gubałówke neprialo, nenechali sme sa odradiť. Nasledujúce ráno, keď sa obloha rozjasnila a sľubovala slnečný deň, sme sa rozhodli znovu vydať lanovkou na tento nádherný vrch. A vôbec neľutujeme. Výhľady, ktoré sa pred nami otvorili, boli čarovné. Gubałówka, ikonický kopec nad Zakopaným, nám ponúkla panorámu Tatier, The post Bar Widokowy na Gubałówke appeared first on salkakavy.sk.

Reštaurácia Tarasy na Gubałówke

22.10.2024 03:45 Cesta na Gubałówku: Na našom výlete v Zakopanom sme sa rozhodli vyviezť lanovkou na jednu z najznámejších a najobľúbenejších destinácií v okolí Zakopaného – na Gubałówku. Už od úpätia hory sme sa tešili na nádherné výhľady, ktoré táto hora ponúka, avšak počasie nám tentokrát neprialo. Bolo chladno, fúkal jemný vietor a všade sa rozprestierala hustá The post Reštaurácia Tarasy na Gubałówke appeared first on salkakavy.sk.

7 chýb pri výbere zážitkových darčekov – ako sa im vyvarovať?

22.10.2024 03:45 Zážitkové darčeky sú skvelým spôsobom, ako obdarovanému darovať niečo jedinečné a nezabudnuteľné. Sú vhodné pre rôzne príležitosti od narodenín cez výročia až po svadby. No aj pri výbere zážitkových darčekov… The post 7 chýb pri výbere zážitkových darčekov – ako sa im vyvarovať? appeared first on 2020.sk.

Úžitková štvorkolka – na čo všetko sa dá využiť okrem prevážania nákladu?

22.10.2024 03:45 Úžitková štvorkolka je skvelým pomocníkom nielen na prevážanie nákladu. Jej univerzálnosť a schopnosť zvládať rôznorodé terény z nej robia ideálneho spoločníka pre prácu i zábavu. Poradíme vám, na čo všetko… The post Úžitková štvorkolka – na čo všetko sa dá využiť okrem prevážania nákladu? appeared first on Karpaty.

Možnosti a využitie športových kočiarov

22.10.2024 03:45 Športové kočiare sú neodmysliteľnou súčasťou života veľkej časti rodičov. Ich popularita neustále rastie, a to najmä vďaka ich všestrannosti a praktickosti. Pri výbere športového kočiara je dôležité zvážiť potreby dieťaťa… The post Možnosti a využitie športových kočiarov appeared first on Karpaty.

Kam za zábavou počas plavby jachtou? Najlepšie party destinácie v Grécku, Taliansku a Chorvátsku

22.10.2024 03:45 Plavba jachtou po azúrových vodách mora je snom mnohých mladých ľudí. Ponúka nezabudnuteľný zážitok plný slnka, mora a oddychu. Ak hľadáte miesta, kde sa môžete aj zabaviť a užiť si nočný život, prinášame vám výber party destinácií v Grécku, Taliansku a Chorvátsku. Grécke ostrovy pre nikdy nekončiace party Mykonos: Mykonos je známy pre svoj bujarý nočný Príspevok Kam za zábavou počas plavby jachtou? Najlepšie party destinácie v Grécku, Taliansku a Chorvátsku zobrazený najskôr Bikiny.sk.

...

22.10.2024 03:45 Jazda so štvorkolkou v bahne je vrcholom zábavy s týmto strojom. Na bahnenie si trúfnite až v čase, kedy ovládate svoj stroj dokonale a viete,… The post appeared first on Bratislavské výlety.sk.

Prečo sa oplatí investovať do zlata? Toto sú najčastejšie dôvody!

22.10.2024 03:45 Investovanie do zlata je dnes dostupné skutočne pre každého. Aj keď je zlato drahocenný kov, už dávno neplatí, že je vhodný len pre bohatých. Dnes môžete investovať do zlata aj bez toho, aby ste zaň dali celý svoj majetok. Poznáte ten pocit. Máte našetrené peniaze, úspory a finančnú rezervu. Všetko vám len stojí na účte, The post Prečo sa oplatí investovať do zlata? Toto sú najčastejšie dôvody! appeared first on inmagazin.sk.

Údržba parkov v mestách a na dedinách – štvorkolka spraví prácu za vás

22.10.2024 03:45 Mestské a vidiecke parky tvoria dôležité oddychové zóny. Poskytujú priestor pre relaxáciu… The post Údržba parkov v mestách a na dedinách – štvorkolka spraví prácu za vás first appeared on EB.sk.

Donald Trump: Osobnosť so zaujímavou kariérou

22.10.2024 03:45 Donald Trump bol prezidentom Spojených štátov amerických v rokoch 2017 – 2021. Po ňom nastúpil na post prezidenta Joe Biden. Ako však všetci dobre vieme, voľby prezidenta USA sa blížia a Donald Trump medzi kandidátmi nechýba. Donald Trump sa narodil v roku 1946 a vyštudoval ekonomickú univerzitu. Zdedil firmu po svojom otcovi, ktorá mala súvis Príspevok Donald Trump: Osobnosť so zaujímavou kariérou zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Golfista začiatočník: výber golfových palíc

22.10.2024 03:45 Výber golfových palíc pre začiatočníka môže byť náročný, nakoľko na trhu existuje široká ponuka od rôznych výrobcov a v rôznych cenových kategóriách.… The post Golfista začiatočník: výber golfových palíc appeared first on Hattrick.sk.

Investičné zlato je strategická investičná voľba v nestabilných ekonomických podmienkach

22.10.2024 03:45 V dnešnom svete, kde ekonomická nestabilita a neistota často ovládajú trhy, sa zlato znovu ukazuje byť cenným nástrojom pre investorov, ktorí hľadajú… The post Investičné zlato je strategická investičná voľba v nestabilných ekonomických podmienkach appeared first on Prenocuj.sk.

Sťahovanie môže byť aj bez stresu: Na čo všetko by ste mali myslieť?

22.10.2024 03:45 Pri sťahovaní myslite na všetky dôležité aspekty, vám zabezpečia hladký priebeh sťahovania… The post Sťahovanie môže byť aj bez stresu: Na čo všetko by ste mali myslieť? first appeared on EB.sk.

Následujúci mesiac