Rozšírené hľadanie
Pondelok 13. Máj 2024 |
meniny má Servác
Chateau GRAND BARI vo Veľkej Bare

11.05.2024 00:30 Výhľad z vtáčej perspektívy Navštívili sme malebnú oblasť Tokaj na východnom Slovensku, miesto s bohatou históriou a vinárskou kultúrou. Naše dobrodružstvo začalo na vyhliadkovej veži Tokaj nachádzajúcej sa v obci Malá Trňa. Táto veža, vystupujúca nad vinice ako strážny maják v podobe suda, ponúkala dychberúce výhľady na zvlnenú krajinu zaliatu zlatým slnkom, ktoré odhaľovalo labyrinty The post Chateau GRAND BARI vo Veľkej Bare appeared first on salkakavy.sk.

U Baristu v Michalovciach

10.05.2024 15:00 Unikátna kaviareň V pokojných večerných uličkách Michaloviec, v srdci malebného Zemplína, sme objavili skutočný klenot – kaviareň U Baristu, ktorá dokonale dopĺňa atmosféru tohto historicky bohatého regiónu. Vo vzduchu kaviarne U Baristu je cítiť pohodu a vôňu kávy, ktorá pridáva na pocite spokojnosti. Denne tu majú návštevníci možnosť vychutnať si rôzne druhy káv, pričom každý The post U Baristu v Michalovciach appeared first on salkakavy.sk.

Check#Mate v Humennom

10.05.2024 15:00 Historické chvíle v Humennom V Humennom, meste s hlbokými koreňmi histórie, sme zažili príjemné chvíle. Navštívili sme majestátny Humenský kaštieľ, ktorý je dôkazom renesančnej slávy, a potom sme sa prechádzali po Skanzene, kde minulosť ožíva v každej drevenej stavbe. Z tejto cesty do histórie sme zakončili deň v šachovej kaviarni Check#Mate, kde sme na pozadí The post Check#Mate v Humennom appeared first on salkakavy.sk.

Reštaurácia U kňažnej v kaštieli Františka Rákócziho II

10.05.2024 15:00 V srdci Zemplína Navštívili sme krásne zrekonštruovaný renesančný kaštieľ Borša, ktorý sa nachádza na južnom okraji obce Borša postavený na mieste pôvodného stredovekého vodného hradu. Je to rodisko Františka Rákocziho II. Obec Borša sa nachádza na Slovensku v okrese Trebišov v Košickom kraji. Je to miesto s obyvateľmi slovenskej a maďarskej národnosti. Obec patrí do The post Reštaurácia U kňažnej v kaštieli Františka Rákócziho II appeared first on salkakavy.sk.

Reštaurácia hotela Družba v Michalovciach

10.05.2024 05:00 Pohodlie a štýl v srdci Michaloviec Hotel Družba sa nachádza v Michalovciach na adrese Jána Hollého 698/1. Hotel Družba je ideálnym miestom na plánovanie konferencií, obchodných stretnutí, módnych prehliadok alebo svadieb, osláv a kokteilových večierkov vďaka svojmu pružne upraviteľnému priestoru. Po nedávnej komplexnej obnove interiérov hotel ponúka viacero sál s rôznou kapacitou od 30 až The post Reštaurácia hotela Družba v Michalovciach appeared first on salkakavy.sk.

Reštaurácia hotela Eurobus v Kaluži

10.05.2024 05:00 Malebný vidiek Pri návšteve Zemplínskej Šíravy časť Kaluža sme neodolali a zavítali do hotela Eurobus. Obec Kaluža, rozprestierajúca sa v nádhernej prírodnej scenérii na východe Slovenska, je miestom, kde sa tradícia spája s pokojom malebného vidieka. Na jej okraji nájdeme hotel Eurobus, ktorý je známy svojou pohostinnosťou a prvotriednymi službami. Váš únik do sveta luxusu The post Reštaurácia hotela Eurobus v Kaluži appeared first on salkakavy.sk.

Bufet pri Morskom oku – Morské oko

10.05.2024 05:00 Skryté poklady Východného Slovenska Počas nášho pobytu na východe Slovenska sme navštívili Morské oko, ktoré nám sľubovalo krásny výlet do prírody. Morské oko, pôvodne nazývané Veľké Vihorlatské jazero, predstavuje najväčšiu vodnú plochu vo Vihorlatských vrchoch a zároveň je to tretie najväčšie prirodzené jazero na území Slovenska po Štrbskom plese a Veľkom Hincovom plese, ktoré sú The post Bufet pri Morskom oku – Morské oko appeared first on salkakavy.sk.

Prvé turistické zážitky – ako vybrať trasu a čomu sa vyhnúť?

08.05.2024 04:00 Túra v prírode je skvelý spôsob, ako si oddýchnuť od každodenného stresu a zažiť nové dobrodružstvá. Pre dobrý pocit a zážitok je však nutné vybrať vhodnú trasu. Dôležitá je tiež príprava a výbava. Existujú isté chyby, ktoré začiatočníkom môžu znepríjemniť prvú túry. Poradíme vám, akú trasu preferovať a čomu je dobré sa počas prvých výprav vyhnúť. Ako vybrať The post Prvé turistické zážitky – ako vybrať trasu a čomu sa vyhnúť? appeared first on salkakavy.sk.

Tipy na športy pre celú rodinu

08.05.2024 04:00 Spoločné trávenie voľného času s rodinou je dôležité pre budovanie pevných vzťahov a vytváranie krásnych spomienok. A čo je zábavnejšie a prospešnejšie ako športovať spolu? Šport ponúka skvelý spôsob, ako sa hýbať, zabaviť sa a posilniť vzájomné puto medzi členmi rodiny. Prinášame vám tipy na 5 športov, ktoré sú vhodné pre celú rodinu. 1. Inline The post Tipy na športy pre celú rodinu appeared first on salkakavy.sk.

Následujúci mesiac