Rozšírené hľadanie
Pondelok 13. Máj 2024 |
meniny má Servác
5 tipov, ako jazdiť autom úsporne

10.05.2024 08:45 Jazdenie autom je pre mnohých ľudí nevyhnutnou súčasťou každodenného života. Či už ide o cestu do práce, do školy, na nákup, alebo na výlet, auto poskytuje pohodlie  a nezávislosť. No zároveň je jazdenie autom aj finančne náročné. Ako teda môžete jazdiť autom úsporne, aby ste šetrili nielen svoju peňaženku, ale aj našu planétu? 1. Jazdite The post 5 tipov, ako jazdiť autom úsporne appeared first on TOP5 magazín.

Vymeňte auto za elektrokolobežku – ušetríte a budete sa cítiť lepšie

07.05.2024 21:30 Šetriť čas a cítiť sa lepšie nebolo nikdy jednoduchšie. Stačí, aby ste auto na letné mesiace vymenili za kolobežku. Elektrické kolobežky sa stávajú čoraz populárnejšou alternatívou k autám a mestskej hromadnej doprave. Ponúkajú totiž veľa výhod, ktoré z nich robia atraktívnu voľbu pre ľudí všetkých vekových kategórií. Výhody elektrickej kolobežky z ekonomického hľadiska Elektrická kolobežka nepotrebuje The post Vymeňte auto za elektrokolobežku – ušetríte a budete sa cítiť lepšie appeared first on TOP5 magazín.

5 tipov, ako založiť úspešný e-shop

07.05.2024 01:30 Internetové obchody majú zelenú a už zopár rokov je vidieť ich veľký rozmach. Založiť si e-shop nie je až tak zložité, ako sa na prvý pohľad zdá. Ak nájdete dieru na trhu, smelo do podnikania! Malým návodom vám bude nasledujúcich 5 tipov pre založenie e-shopu. 1. Vytvorte pútavý názov a značku Väčšina e-shopov podniká ako eseročka. The post 5 tipov, ako založiť úspešný e-shop appeared first on TOP5 magazín.

Ako sa posunúť vo svojej kariére s MBA titulom

07.05.2024 01:30 Pre udržanie konkurencieschopnosti je v dnešnej dynamickej dobe skutočne kľúčové študovať. Bez toho sa nepohnete. Sledovať nové trendy, neustále sa rozvíjať, rozširovať svoje teoretické znalosti… počujeme to všade, ale ako to vlastne urobiť? Či už ste manažér, ktorý sa snaží posunúť na ďalšiu úroveň, alebo podnikateľ, čo chce zefektívniť svoj biznis, máme pre vás skvelý The post Ako sa posunúť vo svojej kariére s MBA titulom appeared first on TOP5 magazín.

Trampolína – zábavná športová pomôcka pre celú rodinu

06.05.2024 05:45 Trampolína je zábavná pomôcka, ktorá sa teší veľkej obľube nielen u detí, ale aj u dospelých. Skákanie na trampolíne má množstvo výhod pre telo i dušu. Navyše je skákanie skvelý spôsob, ako stráviť kvalitný čas s rodinou. Aké typy trampolín existujú a na čo si treba dať pozor pri ich používaní? Prečo skákať na trampolíne? Skákanie The post Trampolína – zábavná športová pomôcka pre celú rodinu appeared first on TOP5 magazín.

Následujúci mesiac