Rozšírené hľadanie
Nedeľa 22. September 2024 |
meniny má Móric
Ako si vybrať strešné profily

30.11.2022 08:46 Profilovaný plech sa používa na stavbu plotov, dokončovanie kovových rámových budov, ako aj na vytváranie debnenia. Najpopulárnejší je však v zastrešení, pretože stojí menej ako alternatívne možnosti a slúži viac, pričom nemá toľko nevýhod. Existuje mnoho druhov vlnitej lepenky, ktoré sa líšia výškou, hrúbkou základne a dekoratívnym náterom. Označenie závisí hlavne od zvlnenia : Príspevok Ako si vybrať strešné profily zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Brúsne papiere a ich využitie. Kedy už siahnuť po brúsnom kotúči?

29.11.2022 23:16 Vyrovnávanie povrchu, zbavovanie materiálu vrstiev farby alebo prebytočného tmelu. Brúsny papier je pri týchto činnostiach skvelým pomocníkom. Ako si však vybrať vhodnú zrnitosť? Je lepší brúsny papier s papierovým či textilným podkladom? A kedy sa oplatí siahnuť už po brúsnom kotúči? Na čo použiť brúsny papier Brúsny papier sa zvládne dobre prispôsobiť povrchu, dokážeme nim Príspevok Brúsne papiere a ich využitie. Kedy už siahnuť po brúsnom kotúči? zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Ako si dobre naplánovať cyklotrasu – príprava a odhodlanie!

29.11.2022 14:01 Viete, kam chcete ísť, aj koľko si na výlet môžete utrhnúť času. Otázka ale je, koľko toho stihnete prejsť a zvládnete vôbec toľko kilometrov niekoľko dní po sebe? A kadiaľ vlastne ísť? Plánovanie trasy cyklovýletu je, vie byť najkrajšou časťou prípravy, keď už dopredu snívate o miestach, ktoré navštívite. Koľko sa dá prejsť? Toto je tá Príspevok Ako si dobre naplánovať cyklotrasu – príprava a odhodlanie! zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Solárna sprcha

29.11.2022 04:30 Solárna alebo inak povedané záhradná sprcha je šikovným doplnkom a aj pomocníkom, ktorú môžete kedykoľvek v horúcich letných dňoch využiť. Aby ste sa mohli osprchovať priamo v záhrade potrebujete len sprchu a slnečné miesto. Ako postaviť sprchu v záhrade Nie, neobávajte sa, nemusíte kupovať sprchové kúty, ktoré umiestnite do záhrady. Postačí vám len solárna sprcha, ktorú umiestnite kdekoľvek na záhrade. Príspevok Solárna sprcha zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Ako si vybrať prenájom

29.11.2022 04:30 Chcete sa osamostatniť ale nemáte na nový byt? Odsťahovať sa od rodičov ale nemusíte len v prípade, keď máte svoj byt. Svoj prvý byt si môžete aj prenajať. Ako si vybrať vhodný prenájom? Existuje množstvo inzerátov v štýle „predaj bytov Bratislava“. Ak si ale byt ešte nemôžete dovoliť môžete sa poobzerať po bytoch na prenájom. Vybrať si Príspevok Ako si vybrať prenájom zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Tipy, ako ušetriť na energiách pomocou slnečného žiarenia

08.11.2022 07:45 V dnešnej dobe ceny za energiu lámu rekordy, a preto väčšina ľudí premýšľa o tom, ako ušetriť. Ak plánujete menšiu prerábku alebo rekonštrukciu domu, je správny čas urobiť také obnovy, ktoré vám prinesú rôzne výhody a ušetria na účtoch za energiu. Dom predstavuje obrovskú zodpovednosť a množstvo starostí. Pri stavbe či rekonštrukcii budete tráviť hodiny Príspevok Tipy, ako ušetriť na energiách pomocou slnečného žiarenia zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Za inteligentnú domácnosť sa nebudete hanbiť

05.11.2022 04:00 Lákajú vás riešenia inteligentnej domácnosti, ale obávate sa, čo by to spravilo s imidžom vášho bývania? Značka Aquara podporujúca Zigbee protokol vystupuje na trhu s cenovo dostupnými a dizajnovo zaujímavými zariadeniami, ktoré sa vám postarajú o komfortné a bezpečné bývanie. Luxus nadovšetko. Spoznajte služby Aqary Sú chvíle, keď na moderné technológie nedáme dopustiť. Tak ako sme si zvykli na kuchynských Príspevok Za inteligentnú domácnosť sa nebudete hanbiť zobrazený najskôr Staviteľ.sk.