Rozšírené hľadanie
Nedeľa 22. September 2024 |
meniny má Móric
Ako si vybrať strešné profily

28.07.2022 13:46 Profilovaný plech sa používa na stavbu plotov, dokončovanie kovových rámových budov, ako aj na vytváranie debnenia. Najpopulárnejší je však v zastrešení, pretože stojí menej ako alternatívne možnosti a slúži viac, pričom nemá toľko nevýhod. Existuje mnoho druhov vlnitej lepenky, ktoré sa líšia výškou, hrúbkou základne a dekoratívnym náterom. Označenie závisí hlavne od zvlnenia : Príspevok Ako si vybrať strešné profily zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Buďte smart! Inteligentné riešenia KNX pre domácnosť a komerčné budovy

28.07.2022 04:30 Ak sa vám zdá, že nič nestíhate, vaša domácnosť je zanedbaná a v práci sa vám kopia úlohy, je čas začať myslieť smart. Inteligentné domácnosti a technologické riešenia pre komerčnú sféru nie sú novinkou, tak nečakajte na to, aby vás budúcnosť predbehla. Ako zmeniť vašu domácnosť i firmu na perfektne a hlavne samostatne fungujúcu jednotku? Možnosti smart inštalácií vo vašej Príspevok Buďte smart! Inteligentné riešenia KNX pre domácnosť a komerčné budovy zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Solárna sprcha

27.07.2022 19:15 Solárna alebo inak povedané záhradná sprcha je šikovným doplnkom a aj pomocníkom, ktorú môžete kedykoľvek v horúcich letných dňoch využiť. Aby ste sa mohli osprchovať priamo v záhrade potrebujete len sprchu a slnečné miesto. Ako postaviť sprchu v záhrade Nie, neobávajte sa, nemusíte kupovať sprchové kúty, ktoré umiestnite do záhrady. Postačí vám len solárna sprcha, ktorú umiestnite kdekoľvek na záhrade. Príspevok Solárna sprcha zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Ako si vybrať prenájom

27.07.2022 19:15 Chcete sa osamostatniť ale nemáte na nový byt? Odsťahovať sa od rodičov ale nemusíte len v prípade, keď máte svoj byt. Svoj prvý byt si môžete aj prenajať. Ako si vybrať vhodný prenájom? Existuje množstvo inzerátov v štýle „predaj bytov Bratislava“. Ak si ale byt ešte nemôžete dovoliť môžete sa poobzerať po bytoch na prenájom. Vybrať si Príspevok Ako si vybrať prenájom zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

13 tipov ako na rekonštrukciu a lepšie bývanie

16.07.2022 05:00 Renovácia domova môže byť niekedy veľmi hektickou úlohou. Či už ide o časovú alebo finančnú náročnosť, renovácia bytu či domu a šanca začať odznova, rozhodne nie je jednoduchá. Existuje však viacero spôsobov, s ktorými si môžete vašu renováciu uľahčiť a vytvoriť tak priestor a miesto, v ktorom sa budete cítiť príjemné. Základom pri každej prerábke Príspevok 13 tipov ako na rekonštrukciu a lepšie bývanie zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Interiérový dizajn na mieru

09.07.2022 06:30 Každý sa chce cítiť dobre vo svojom vysnívanom útulnom domove, zariadenom v obľúbenom štýle. Kým niekto má konkrétnu, do detailu premyslenú predstavu, ako by to malo vyzerať, iný nevie, kde začať a netuší, po čom vlastne túži. Ak kreativita nie je vašou silnou stránkou a potrebujete pekne zariadiť váš interiér, možno vás zaujme návrh interiéru Príspevok Interiérový dizajn na mieru zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Potrebujete kancelárske alebo barové stoličky? Kúpte si ich veľmi lacno, ale kvalitne

05.07.2022 00:45 Možno aj vy patríte k ľuďom, ktorí v posledných dvoch rokoch prešli z tradičného dochádzania do práce na veľmi časté využívanie home office. Možno ste si doma postavili malý, sympatický bar, ale zatiaľ vám k nemu chýbajú barové stoličky. Ak navštívite e-shop www.hawaj.sk, nájdete tam kvalitné, pekné a zároveň cenovo dostupné stoličky, ktoré vyhovujú aj Príspevok Potrebujete kancelárske alebo barové stoličky? Kúpte si ich veľmi lacno, ale kvalitne zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Zopár tipov, ako ušetriť na stavbe domu

02.07.2022 08:00 Pri pohľade na stúpajúce ceny absolútne všetkých materiálov používaných na výstavbu domu sa vám iste pretočili oči. Váš rozpočet je napnutý na prasknutie a hľadáte cesty, ako na stavbe domu ušetriť. Nie všetky alternatívne materiály musia mať horšie vlastnosti. Premyslieť by ste si mali aj iné veci, napríklad architektonický plán. Malá zmena dispozície domu môže znamenať Príspevok Zopár tipov, ako ušetriť na stavbe domu zobrazený najskôr Staviteľ.sk.