Rozšírené hľadanie
Nedeľa 22. September 2024 |
meniny má Móric
Pozinkovaný plech

25.02.2023 01:46 Pozinkovaný valcovaný kov je obľúbený a cenovo výhodný materiál, ktorý sa vyrába z valcovania za tepla alebo za studena. Najčastejšie sa uvádza vo forme písmen a je najvýhodnejšie si ho kúpiť v našom internetovom obchode. Takéto plechy sú vyrobené z nízkouhlíkových a uhlíkových zliatin. Hotový materiál má ochrannú vrstvu zinku , Príspevok Pozinkovaný plech zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Ako funguje prúdový chránič?

21.02.2023 22:46 Prúdové chrániče sú dôležité zariadenia v elektrickej sieti, ktoré slúžia na ochranu elektrických zariadení, elektrických vedení a ľudského života pred nadmerným elektrickým prúdom. Tieto chrániče sú vybavené jednosmernými klapkami, ktoré okamžite prerušia elektrický obvod v prípade, že je prúd v sieti vyšší ako určená hodnota. Ich využitie je nevyhnutné napríklad vo výrobných halách, ktoré využívajú Príspevok Ako funguje prúdový chránič? zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Vymieňate okná v dome? Ako si vybrať správne

19.02.2023 05:15 Každá vec má svoju životnosť nevynímajúc okná. V prípade, že vaše staré už naozaj doslúžili – netesnia a majú iné defekty, ihneď ich vymeňte. Práve cez staré okná dokáže unikať najviac tepla z interiéru. Navyše môžu byť staré okná nebezpečné, a to hlavne v rodinách s malými deťmi. Pred výmenou okien si iste položíte veľa otázok od ceny okien, cez materiál Príspevok Vymieňate okná v dome? Ako si vybrať správne zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Na čo si dať pozor pri výbere spotrebičov a doplnkov do modernej kuchyne?

10.02.2023 03:46 Moderná kuchyňa by mala nielen dobre vyzerať, ale byť aj praktická, funkčná a pohodlná. V prvom rade sa pred výberom kuchynského spotrebiča musíte rozhodnúť, či na ňom budete variť. Od toho závisí, ktoré zariadenie je lepšie vybaviť kuchyňu. Napríklad pre tých majiteľov, ktorí nechcú tráviť čas prípravou jedla, je lepšie venovať pozornosť mikrovlnným rúram, kávovarom Príspevok Na čo si dať pozor pri výbere spotrebičov a doplnkov do modernej kuchyne? zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Viete, že je možné zdieľať nabíjaciu stanicu aj so susedom?

02.02.2023 07:15 Chceli by ste investovať do nabíjacej stanice, no neviete či sa vám to oplatí? Vedeli ste, že dokážete vašu nabíjaciu stanicu zdieľať aj s priateľmi alebo susedmi v čase keď ju nevyužívate? Podmienky, ako cena a časy dostupnosti si určujete vy. Využite elektromobilitu pre vás a urobte z nej benefit aj pre vašich známych, susedov, Príspevok Viete, že je možné zdieľať nabíjaciu stanicu aj so susedom? zobrazený najskôr Staviteľ.sk.