Rozšírené hľadanie
Nedeľa 22. September 2024 |
meniny má Móric
Nezastavená voda? Pokus o vlámanie? Inteligentné senzory a detektory ihneď reagujú

29.05.2023 19:45 Tiež sa deň čo deň obávate o bezpečnosť svojho majetku? Koľkokrát tŕpneme, či sme vytiahli žehličku zo zásuvky, či deti dobre zastavili vodu v kuchyni alebo kúpeľni alebo či v domácnosti nevznikne požiar? Zahoďte starosti za hlavu a venujte myšlienky príjemnejším veciam. O ostatné sa postarajú šikovné senzory a detektory. Okamžite nás zalarmujú Za príčiny vzniku rôznych druhov nešťastí v domácnosti nemôžu Príspevok Nezastavená voda? Pokus o vlámanie? Inteligentné senzory a detektory ihneď reagujú zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Kvalitné stroje pre poľnohospodárov od značky CAT

29.05.2023 00:30 Vedeli ste, že prvým strojom od výrobcu Caterpillar bol pásový traktor? Odvtedy prešlo takmer 120 rokov a v portfóliu značky nájdete stovky druhov stavebných, poľnohospodárskych a iných strojov. Prečítajte si, ktoré z nich vám poslúžia v živočíšnej či rastlinnej výrobe. Poľnohospodárske stroje, to nie sú iba kombajny a traktory Keď sa povie poľnohospodárske stroje, väčšina ľudí si predstaví traktor, prípadne kombajn. Príspevok Kvalitné stroje pre poľnohospodárov od značky CAT zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Fotovoltaika: Poistite si budúcnosť svojho domu výberom bezemisného vykurovacieho systému

25.05.2023 21:16 Snažíte sa eliminovať negatívne dopady energetickej krízy výberom vhodných alternatívnych riešení, ktoré neohrozia vaše pohodlie ani rodinné účty v banke? Potom vám predstavíme systém, ktorého výhody sú veľkým prínosom pre vás aj vaše okolie. Výhod fotvoltaických panelov je niekoľko a my vás s tými najlepšími práve teraz zoznámime. Udržateľný zdroj energie šetrný k životnému prostrediu Príspevok Fotovoltaika: Poistite si budúcnosť svojho domu výberom bezemisného vykurovacieho systému zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

10 jedinečných vlastností hliníkových dverí

17.05.2023 08:00 Hliníkové dvere a okná sa dostávajú do popredia. Vďaka svojim vlastnostiam sú jasnou voľbou pre novostavby a pre domy pripravené na rekonštrukciu. Hliníkové dvere sú top produktom, ktorý postupne vytlačí z trhu iné materiály. Prečo? Minimálne pre nasledujúcich 10 jedinečných vlastností. 1. Životnosť Hliníkové vchodové dvere osadíte do stavebného otvoru a získate dvere na celý život. Podľa testov vydržia Príspevok 10 jedinečných vlastností hliníkových dverí zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Ako na svojpomocné plánovanie a aranžovanie záhrady

09.05.2023 20:16 Predstavte si svoju záhradu alebo akýkoľvek vonkajší priestor ako rozšírenie vášho domova alebo „vonkajšiu miestnosť“. Neprehliadnite však, že táto miestnosť je jedinečná, pretože je vonku. To znamená, že okrem toho, že využijete priestor navyše, môžete ho obklopiť vegetáciou a inými živými vecami, aby ste svoju rodinu, priateľov a vás priblížili k prírode. Vytvorenie nového plánu Príspevok Ako na svojpomocné plánovanie a aranžovanie záhrady zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Autonómne bývanie: výhody, nevýhody a ako na to

09.05.2023 20:16 Mobilné a ekologické bývanie sa v dnešnej dobe stáva čoraz populárnejšou témou. Mladí ľudia chcú byť viacej samostatní vo všetkých smeroch, výnimkou nie je ani bývanie. V tomto článku si priblížime, aký je kľúč k spokojenému autonómnemu bývaniu. Čo je autonómne bývanie? Za autonómne bývanie sa označuje dom, ktorý pre svoje fungovanie využíva energiu získanú Príspevok Autonómne bývanie: výhody, nevýhody a ako na to zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Poznáte efektívne riešenia pre priestorovo úsporné interiérové dvere, ktoré skrývajú mnoho ďalších výhod?

09.05.2023 11:00 Moderný interiérový dizajn sa nesie v znamení otvoreného a vzdušného priestoru, ľahkosti a praktickosti. Toto všetko dokážu zabezpečiť posuvné dvere, ktoré sú elegantné, flexibilné, a navyše šetria priestor. Donedávna sme ich inštalovali najmä na výstup na terasu, balkón alebo záhradu. Viete si však posuvné dvere predstaviť aj v interiéri? Klasické krídlové dvere na pántoch s Príspevok Poznáte efektívne riešenia pre priestorovo úsporné interiérové dvere, ktoré skrývajú mnoho ďalších výhod? zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Ako vybrať regál? Najdôležitejšími parametrami sú nosnosť a hmotnosť

04.05.2023 07:15 Ako vybrať regál? Najdôležitejšími parametrami sú nosnosť a hmotnosť Ak plánujete otvoriť predajňu, jedným z najdôležitejších rozhodnutí, je vybrať správny regálový systém pre sortiment. Či už máte menší sklad s pár produktami alebo veľkú halu s nadrozmerným tovarom, v obidvoch prípadoch potrebujete kvalitné obchodné regály. Ako si vybrať, aby splnili vaše potreby? Aké využitie budú Príspevok Ako vybrať regál? Najdôležitejšími parametrami sú nosnosť a hmotnosť zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Ako si vybrať najkrajšiu a najpohodlnejšiu lavičku do záhrady?

02.05.2023 17:00 Vybavenie záhrady kvalitným nábytkom je zárukou, že sa v nej budete cítiť veľmi príjemne. Navyše v dnešnej dobe nájdete v ponuke nespočetné množstvo možností. Od najlacnejších plastových kúskov až po masívne drevo. Dnes môžete mať vo svojej záhrade naozaj čokoľvek. A to nielen pokiaľ ide o materiál, ale aj o štýl a dizajn. V prvom Príspevok Ako si vybrať najkrajšiu a najpohodlnejšiu lavičku do záhrady? zobrazený najskôr Staviteľ.sk.