Rozšírené hľadanie
Pondelok 20. Máj 2024 |
meniny má Bernard
Toyota vyrobila elektrický Hilux. Práve vstupuje na ázijský trh

19.05.2024 23:15 Toyota je známa svojou značnou skepsou voči elektromobilite, takže rozhodnutie vytvoriť elektrický pickup môže byť prekvapivé. The post Toyota vyrobila elektrický Hilux. Práve vstupuje na ázijský trh first appeared on Automagazin.sk - Novinky, testy, recenzie.

Za nevhodnú reklamu na Chrysler musia zaplatiť milióny!

19.05.2024 10:01 V USA sa koncern FCA, ktorý je už momentálne súčasťou koncernu Stellantis, pokúsil pred pár rokmi propagovať predaj jedného zo svojich modelov dosť pochybným spôsobom. V zozname príjemcov sa však objavila aj vytrvalá študentka práva, ktorá po rokoch súdnych ťahaníc vyhrala nákladné vyrovnanie. The post Za nevhodnú reklamu na Chrysler musia zaplatiť milióny! first appeared on Automagazin.sk - Novinky, testy, recenzie.

Jazdenka – Kia Sorento 2,2 CRDi 4×4 Platinum – Revízia luxusu

19.05.2024 10:01 Kia Sorento tretej generácie aj po rokoch dýcha na krk prémiovým modelom, kúpiť si ju dnes môžete za polovicu pôvodnej ceny. The post Jazdenka - Kia Sorento 2,2 CRDi 4×4 Platinum - Revízia luxusu first appeared on Automagazin.sk - Novinky, testy, recenzie.

Honda EM1 e: – Prvý krok

18.05.2024 10:00 Honda EM1 e: je elektrický skúter vyznávajúci ekonomickú jazdu bez lokálnych emisií. The post Honda EM1 e: - Prvý krok first appeared on Automagazin.sk - Novinky, testy, recenzie.

JAWA – Zažite svet Jawy už o týždeň v sobotu!

17.05.2024 20:31 JAWA je legenda, ktorá znova chytá dych a v sobotu 25.5. si jej modely môžete vyskúšať na vlastnej koži. The post JAWA – Zažite svet Jawy už o týždeň v sobotu! first appeared on Automagazin.sk - Novinky, testy, recenzie.

Škoda Octavia prešla modernizáciou, čo je naozaj nové?

17.05.2024 08:15 S viac ako 7 miliónmi predaných vozidiel je Octavia s jasným náskokom najpredávanejším modelom značky Škoda. The post Škoda Octavia prešla modernizáciou, čo je naozaj nové? first appeared on Automagazin.sk - Novinky, testy, recenzie.

JMC Fushun – Činska kópia Transitu oficiálne vstupuje do Ruska, z tohto triku odpadnete

16.05.2024 19:30 JMC Fushun, auto, ktoré sa veľmi podobá na Ford Transit šiestej generácie z rokov 2006-2013. Táto podobnosť nie je náhodná, keďže JAC a Ford spolu oficiálne spolupracujú a dokonca vlastnia firmu, v ktorej má americký koncern 32 percent akcií. The post JMC Fushun - Činska kópia Transitu oficiálne vstupuje do Ruska, z tohto triku odpadnete first appeared on Automagazin.sk - Novinky, testy, recenzie.

USA rapídne zvyšuje clá pri elektromobiloch z Číny

16.05.2024 19:30 Zvýšia sa aj clá na dovoz počítačových mikročipov, solárnych článkov, batérií, kritických minerálov, zdravotníckych produktov, niektorých výrobkov z ocele a hliníka, stavebných žeriavov a na mnoho ďalších položiek The post USA rapídne zvyšuje clá pri elektromobiloch z Číny first appeared on Automagazin.sk - Novinky, testy, recenzie.

Trnavskí školáci zajtra vyrážajú na Shell Eco-marathon

16.05.2024 19:30 Študenti Strednej priemyselnej školy dopravnej v Trnave idú opäť na preteky v úspornej jazde Shell Eco-marathon. Ich tím sa už tradične volá Dopraváci. The post Trnavskí školáci zajtra vyrážajú na Shell Eco-marathon first appeared on Automagazin.sk - Novinky, testy, recenzie.

Indian Scout – Novú generáciu si už viete objednať

16.05.2024 07:30 Indian Motorcycle, prvá americká motocyklová spoločnosť, oznamuje, že na Slovensko dorazila nová generácia ikonického modelu Indian Scout, ktorá bola predstavená v apríli tohto roku. Nový rad zahŕňa päť modelov, tri úrovne výbavy a viac ako stovku doplnkov pre široké možnosti personalizácie. Scout ponúka kombináciu tradičného amerického designu, vynikajúcej rovnováhy výkonu a ovládateľnosti a najmodernejších jazdných technológií. The post Indian Scout - Novú generáciu si už viete objednať first appeared on Automagazin.sk - Novinky, testy, recenzie.

Polaris predstavuje svoj najkomplexnejší rad ATV pre dve osoby

16.05.2024 07:30 Úplne nový rad Sportsman 570 vyniká modernizovaným dizajnom, pohodlnejším sedlom aj celkovou ergonómiou a vyššou životnosťou. The post Polaris predstavuje svoj najkomplexnejší rad ATV pre dve osoby first appeared on Automagazin.sk - Novinky, testy, recenzie.

Hyundai TUCSON po modernizácii je v predaji. Poznáme cenu!

15.05.2024 18:16 Slovenský importér značky Hyundai zverejnil cenník svojho najpredávanejšieho SUV modelu. Nový TUCSON naďalej ponúka širokú paletu motorizácií, pribudla hodnotná výbava už v základe a viacero nových funkcií a prvkov. Akciová cena vozidla s benzínovou motorizáciou 1,6 T-GDi začína na sume 27 990 €. The post Hyundai TUCSON po modernizácii je v predaji. Poznáme cenu! first appeared on Automagazin.sk - Novinky, testy, recenzie.

Test: Honda NX500 -Návrat ku koreňom

14.05.2024 17:00 Honda NX500 je síce tohtoročná novinka v portfóliu Hondy, no nie je úplnou novinkou... The post Test: Honda NX500 -Návrat ku koreňom first appeared on Automagazin.sk - Novinky, testy, recenzie.

Hyundai KONA. Štýlové SUV pre moderných ľudí.

14.05.2024 17:00 Nový Hyundai KONA je šikovným malým SUV, ale rozmermi a priestrannosťou patrí k najväčším v triede. Vďaka širokej palete pohonov a výbav patrí k najvšestrannejším autám na trhu. The post Hyundai KONA. Štýlové SUV pre moderných ľudí. first appeared on Automagazin.sk - Novinky, testy, recenzie.

Najvýkonnejší nabíjací HUB v Európe vyrastie na Slovensku, elektromobil nabijete za 5 minút

13.05.2024 16:00 Už čoskoro sa začne výstavba najvýkonnejšieho verejného nabíjacieho HUBu pre elektromobily v Európe, a to priamo v hlavnom meste Slovenska. Bratislava bude prvým mestom v rámci starého kontinentu, kde bude možné nabiť elektromobil výkonom až 600 kW. The post Najvýkonnejší nabíjací HUB v Európe vyrastie na Slovensku, elektromobil nabijete za 5 minút first appeared on Automagazin.sk - Novinky, testy, recenzie.

Následujúci mesiac