Rozšírené hľadanie
Piatok 10. Máj 2024 |
meniny má Viktória
Nájsť medveďa na tejto FOTO je takmer nemožné: Podarí sa vám to? Poriadne sa pri tom potrápite

10.05.2024 18:15 USA – Používatelia Redditu strávili dlhé minúty hľadaním skrytého medveďa na zábere. Fotografia sa na sociálnej sieti stala rýchlo virálnou a čoraz viac ľudí sa pokúsila odhaliť skrytého predátora. Nie každého sa to však podarilo. Skúsite to?

NASA sa podelila o úchvatnú simuláciu: Toto sa stane, keď vás pohltí čierna diera! Strašidelné, pozrite

10.05.2024 18:15 MARYLAND – Možno aj vy ste si kládli otázku, čo by sa stalo, keby ste spadli do čiernej diery. Expert z NASA sa nedávno podelil o odpoveď. Video, ktoré vytvoril pomocou superpočítača, demonštruje túto hrôzostrašnú udalosť.

Cez víkend budeme svedkami jedinečného javu: Slnečná búrka so sebou môže priniesť úchvatné prekvapenie

10.05.2024 18:15 OPAVA – V noci z piatka na sobotu a zo soboty na nedeľu budeme svedkami úchvatného fenoménu. Na oblohe sa môže objaviť polárna žiara. Dôvodom je búrlivá aktivita Slnka, ktoré za uplynulý deň vyprodukovalo až desať silných erupcií.

VIDEO cisárskeho rezu demonštruje, čo sa deje počas zákroku: Toto všetko musia lekári prerezať!

10.05.2024 18:15 USA – Na TikToku sa šíri video, ktoré ukazuje, čo sa deje počas pôrodu cisárskym rezom. Ľudí prekvapilo najmä to, ako autenticky zachytáva tento typ pôrodu. Viacero mamičiek priznalo, že napriek tomu, že cisársky rez absolvovali, netušili, čo lekári v skutočnosti robili.

Tri nenápadné príznaky môžu signalizovať tichého zabijaka: Ak toto pocítite v chodidlách, bežte k lekárovi

10.05.2024 08:15 LONDÝN – Pokiaľ ide o nezvyčajné pocity v tele, často môžu byť varovnými signálmi, ktoré sa neoplatí ignorovať. Príznaky môžu prichádzať z rôznych miest, napríklad z nôh. Toto sú tri veci, ktoré by ste si na svojich nohách mali všímať.

Desivý model odhaľuje, ako bude náš svet vyzerať v budúcnosti: Toto sa stane so všetkými kontinentami

09.05.2024 22:15 WALES – Asi pred 200 miliónmi rokov sa posledný superkontinent Zeme Pangea začal rozpadávať a platňová tektonika pomaly presúvala kontinenty do sveta, ktorý poznáme dnes. Zdá sa však, že tomu tak nebude navždy. Existuje totiž niekoľko modelov, ktoré predpovedajú, ako bude vyzerať náš svet v budúcnosti.

Miestnych na pláži vydesil šokujúci objav: Páchnuca mŕtvola obrovského tvora! Pozrite na to telo

09.05.2024 22:15 PATREL COVE – More vyplavilo na pláži obrovského tvora, ktorý u ľudí vyvolal zmiešané reakcia. Kým niektorých fascinoval, iných zarmútila jeho smrť. Video sa na sociálnych sieťach ihneď stalo virálnym.

Blondínka šokovala svojím priznaním o sexe s manželom: Ak nerobíte toto, čakajte neveru!

09.05.2024 22:15 HERTFORDSHIRE – Všetci sa pravdepodobne zhodneme na tom, že zdravý sexuálny život je pre manželstvo dôležitý. Mamička, ktorá si vyslúžila prívlastok najnenávidenejšej ženy Británie, však tvrdí, že ide najmä o frekvenciu. Prezradila, koľkokrát za týždeň by si mali páry dopriať milostnú chvíľku.

Blondínka užila bežný liek proti menštruačnej bolesti, upadla do kómy: Telo plné krvavých pľuzgierov!

09.05.2024 12:30 PAPANDUVA – To, čo sa začalo ako mierne svrbenie, spôsobilo, že tridsaťjedenročná žena bojovala o život. Za všetko mohol populárny liek proti bolesti. O svoj hrôzostrašný príbeh sa podelila na sociálnych sieťach.

Iba tí s perfektným zrakom nájdu na FOTO hada za 30 sekúnd: Pri hľadaní budete od zúfalstva bez seba!

09.05.2024 12:30 USA – Dokážete spozorovať plaziaceho sa hada, ktorý sa skrýva v tráve, za menej ako 30 sekúnd? Ak áno, mohlo by to znamenať, že máte perfektný zrak a vynikajúce inštinkty prežitia. Vyskúšajte to!

Bežec zabehol maratón cez Afriku: Keď prišiel do Konga, zažil peklo! Po tomto sa už lúčil so životom

09.05.2024 12:30 SUSSEX – Russ Cook sa rozhodol, že zabehne maratón po celej dĺžke Afriky. Nie vždy to však boli nádherné scenérie a milí domáci. V epizóde podcastu porozprával o 102. dni svojej cesty a hrozbe, s ktorou sa stretol v Kongu. Nechýbalo veľa a prišiel by o život.

Tínedžerka svojou šikovnou technikou zabila viac ako 100 nacistov: Takúto odvahu nemali ani skúsení muži!

09.05.2024 02:15 LENINGRAD - Nemeckí vojaci pri konfiškácii dobytku udreli babičku Zinaidy Portmanovej. Táto udalosť viedla k tomu, že nacistov znenávidela. Neskôr prišla na techniku, ako sa ich zbaviť a zapísala sa tak do histórie ako jedna z najodvážnejších žien.

Žena odmalička videla duchov: Snažila sa ich ignorovať, začali jej ukazovať nechutné... Preboha!

09.05.2024 02:15 SYDNEY – Dnes päťdesiatštyriročná Caterina Ligatová mala len tri roky, keď prvýkrát uvidela ducha. Ako tínedžerka začala na svojom nadprirodzenom dare pracovať a neskôr sa stala profesionálnym médiom. Prezradila, ktorí duchovia ju vystrašili najviac.

Spoznáte známe filmy s tematikou 2. svetovej vojny na základe jediného záberu? Otestujte sa!

08.05.2024 16:45 BRATISLAVA – 8. mája si každý rok pripomína Deň víťazstva nad fašizmom, teda kapituláciu nacistického Nemecka a koniec druhej svetovej vojny v Európe. S týmto obdobím sa spája množstvo filmov. Otestujte sa a zistite, či spoznáte filmy s tematikou druhej svetovej vojny na základe jedinej fotografie.

Táto bežná kuchynská ingrediencia môže VYBUCHNÚŤ: Čo robiť, aby ste predišli nepríjemnostiam?

08.05.2024 16:45 OXFORDSHIRE – Súčasťou pravdepodobne každej domácnosti je bežná kuchynská ingrediencia, z ktorej si môžete pripraviť napríklad chlieb. Iba málokto však vie, že ide o horľavú položku, ktorá sa môže vznietiť. Ako to presne funguje?

Následujúci mesiac