Rozšírené hľadanie
Pondelok 13. Máj 2024 |
meniny má Servác

Šport - Cyklo

Přijeďte si propotit triko na Znojemsko

07.05.2024 02:15 Připraveni nasadit helmu, vzít batoh a vyrazit ? Krajina vyhlášená svými vinicemi a historickými památkami vás přitáhne mixem cyklotras, které zaujmou jak hardcore bikery, tak víkendové cyklisty.

Sagan sa nezapojil do špurtu

10.05.2024 00:30 Peter Sagan sa ani dnes nezapojil do záverečného špurtu. Najlepšiu pozíciu mal v závere Mark Cavendish a prácu tímu zavŕšil na jednotku. Druhé miesto obsadil Dylan Groenewgen z tímu Jayco Allula. Bronz berie Jon Aberasturi z tímu Euskadi. #TourdeHongrie@MarkCavendish wins Stage 2! — Tour de Hongrie May 9, … Continued The post Sagan sa nezapojil do špurtu appeared first on Cyklonews.sk.

Sagana pri návrate zastavil defekt

08.05.2024 19:00 Peter Sagan sa pri návrate na cestu nedostal do záverečného boja o prvenstvo. Šesť kilometrov pred cieľom ho zastavil defekt. Stalo sa tak pri páde jeho súperov, keď jeho bicykel musel mimo cestu. V štrku nebolo ďaleko od nešťastia, no napokon to skončilo defektom. Po výmene predného kolesa náš reprezentant dostihol hlavný … Continued The post Sagana pri návrate zastavil defekt appeared first on Cyklonews.sk.

Sagan prišiel o vodičský preukaz

03.05.2024 00:30 Peter Sagan prišiel o vodičský preukaz. Dvanásteho mája ho zastavila polícia vo Fontvieille, pretože javil známky opilosti. O 11:30 sa podrobil skúške, ktorá potvrdila podozrenia. Druhá skúška na stanici bola taktiež pozitívna. Súd v Monaku mu nadelil trojmesačný podmienečný trest, počas tejto doby prišiel aj o vodičské oprávnenie. Sagan a jeho ospravedlnenie View this post … Continued The post Sagan prišiel o vodičský preukaz appeared first on Cyklonews.sk.