Rozšírené hľadanie
Piatok 10. Máj 2024 |
meniny má Viktória

Spravodajstvo - Domáce

Rusko v Európe rozpútalo rovnako ničivú vojnu, akou bola druhá svetová, tvrdí český prezident Pavel

Aktuality.sk 08.05.2024 21:15  Petr Pavel hovoril o historickom paradoxe, keď sa rola niektorých krajín od konca druhej svetovej vojny zmenila. Čítané: (2)

Hrozivá nehoda v blízkosti Senice: Auto sa zrazilo s motocyklom! Na ceste vyhasol ľudský život

Čas.sk 09.05.2024 23:31 Medzi obcami Osuské a Prietrž došlo k tragickej zrážke osobného auta s motocyklom, pri ktorej vyhasol ľudský život. O skutočnosti informovali krajskí policajti na sociálnej sieti. Čítané: (1)

Hanba na tri zimy! Postavili most, ktorý nikam nevedie: Šialené, koľko peňazí naň minuli

Čas.sk 09.05.2024 23:31 Americký štát Kalifornia sa stal terčom kritiky pre výstavbu rýchlostnej trati železnice, ktorá akosi nikam nevedie. Cena projektu sa pritom odhaduje na stovku miliárd dolárov. Medzi kritikmi sa objavili aj známe tváre, najmä zakladateľ spoločnosti Tesla Elon Musk a tvorca kryptomeny Dogecoin Billy Markus. Čítané: (1)

Maďarsko hostí čínskeho prezidenta: Reč bude aj o jadrovom priemysle

Čas.sk 09.05.2024 23:31 Maďarský premiér Viktor Orbán vo štvrtok popoludní privítal čínskeho prezidenta Si Ťin-pchinga. Čítané: (1)

Tisíce ľudí vyšli do ulíc v Malmö: Všetko kvôli jednej speváčke v Eurovízii

Čas.sk 09.05.2024 23:31 Tisíce ľudí vrátane klimatickej aktivistky Grety Thunbergovej vo štvrtok v uliciach švédskeho Malmö protestovali proti účasti Izraela v semifinále Eurovízie. Čítané: (1)

Je to tu, Trump priznal, čo by zrušil po nástupe do funkcie: Biden bude peniť od zlosti

Čas.sk 09.05.2024 23:31 Republikánsky prezidentský kandidát Donald Trump na stretnutí s vysokými manažérmi amerických ropných firiem prisľúbil zrušiť desiatky environmentálnych predpisov a opatrení administratívy súčasného prezidenta Joea Bidena. TASR o tom informuje na základe správy agentúry Reuters, ktorá sa odvolala na denník Washington Post. Čítané: (1)

Tragédia počas splavu: Muž vypadol z kajaku, lekári mu už nevedeli pomôcť

Čas.sk 09.05.2024 23:31 Český občan zahynul vo štvrtok počas splavu na kajaku neďaleko rakúskeho mesta Salzburg. Čítané: (1)

Veľká novinka v živote Justina Biebera: Po tomto sa jeho život radikálne zmení!

Čas.sk 09.05.2024 23:31 Čakajú ich veľké životné zmeny! Justin Bieber a jeho manželka Hailey oznámili svetu, že čakajú dieťatko. Čítané: (1)

USA pohrozili Izraelu, odkaz Netanjahua je jasný: Ostaneme v boji sami, ak budeme musieť!

Čas.sk 09.05.2024 23:31 Izrael zostane vo vojne proti palestínskemu hnutiu Hamas "osamotený", ak bude musieť. Čítané: (1)

Menštruácia jej robí zo života PEKLO: Lekári si nevedia rady! Jej slová zabolia aj vás

Čas.sk 09.05.2024 23:31 Izzy Hawksworth, 21-ročná Američanka, zažíva extrémne silnú menštruáciu, ktorá môže trvať od piatich dní do niekoľkých mesiacov. Z takmer každého druhu antikoncepcie sa jej zdravotný stav zhoršil a raz mala dokonca menštruáciu, ktorá trvala až neuveriteľné štyri mesiace! Čítané: (1)

Ministerstvo spravodlivosti nežiadalo v rámci kontroly žiadne súdne spisy, uviedol Susko

Topky.sk - Domáce 09.05.2024 23:15 BRATISLAVA - Ministerstvo spravodlivosti SR v rámci kontroly na Najvyššom súde SR nežiadalo žiadne súdne spisy ani konkrétne kauzy. Žiadalo len nahliadnutie do informačného systému, cez ktorý sa realizuje náhodný výber spisov. Uviedol to vo štvrtok minister spravodlivosti Boris Susko . Čítané: (1)

Slovenskou a európskou hymnou si poslanci pripomenuli Deň Európy

Topky.sk - Domáce 09.05.2024 23:15 BRATISLAVA - Poslanci Národnej rady SR si vo štvrtok podvečer pripomenuli Deň Európy. V pléne zazneli slovenská a európska hymna. Stalo sa tak na návrh podpredsedu parlamentu Michala Šimečku . Čítané: (1)

Riaditelia škôl môžu požiadať o intervenciu po krízovej udalosti

Topky.sk - Domáce 09.05.2024 23:15 BRATISLAVA - Krízová intervencia je súčasťou existujúceho systému podporných opatrení, každý riaditeľ školy môže o ňu požiadať centrum poradenstva a prevencie, pod ktoré spadá. Poskytnúť má deťom odbornú starostlivosť zameranú na špecifické obdobie po krízovej udalosti. Informoval o tom odbor komunikácie a marketingu Ministerstva školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR s tým, že počas dňa posielal školám aj letáky s odporúčaniami. Čítané: (1)

Vláda odmietla opozičný návrh na odvolanie ministerky kultúry Šimkovičovej: Aký má dôvod?

Topky.sk - Domáce 09.05.2024 23:15 BRATISLAVA - Vláda nesúhlasí s návrhom na vyjadrenie nedôvery ministerke kultúry SR Martine Šimkovičovej . Na odmietnutí opozičného poslaneckého návrhu sa vláda uzniesla na štvrtkovom rokovaní per rollam. Čítané: (1)

Výzva o dotácie na projekty v oblasti ľudských práv bude vyhlásená čoskoro, uviedol Susko

Topky.sk - Domáce 09.05.2024 23:15 BRATISLAVA - Výzvu na predloženie projektov pre získanie dotácií v oblasti ľudských práv plánuje Ministerstvo spravodlivosti SR vyhlásiť v blízkej dobe. Uviedol to minister spravodlivosti Boris Susko počas pravidelnej štvrtkovej Hodiny otázok v Národnej rade SR. Verejnosť bude podľa jeho slov o vyhlásení výzvy informovaná. Čítané: (1)