Rozšírené hľadanie
Štvrtok 19. September 2024 |
meniny má Konštantín
Keď vidím, ako ho naše deti milujú, chcem s ním byť priateľka. Celé tie roky po rozvode držíme spolu, hoci som stratila sen, že raz budeme na dcérinej svadbe tancovať spolu...

18.09.2024 20:00 Keď vidím, ako ho naše deti milujú, chcem s ním byť priateľka. Celé tie roky po rozvode držíme spolu, hoci som stratila sen, že raz budeme na dcérinej svadbe tancovať spolu.... Hoci je hviezdou svetového rangu, doma je to mama ako každá iná. Herečka Jennifer Garner má tri deti, ktoré vychováva spoločne s exmanželom Benom Affleckom. A hoci spolu nežijú už takmer dekádu, stále je pre ňu ako človek výnimočný. Teraz prežívajú veľké zmeny aj ako rodičia.

Dlho sa dokáže ukrývať vo výsledkoch krvi: Znaky, pri ktorých spozornieť a zistiť, že vám hrozí cukrovka skôr, než prepukne naplno

18.09.2024 20:00 Dlho sa dokáže ukrývať vo výsledkoch krvi: Znaky, pri ktorých spozornieť a zistiť, že vám hrozí cukrovka skôr, než prepukne naplno. Cukrovka je vážne ochorenie so zásadným dopadom na kvalitu aj dĺžku života. Jej následky sú veľmi vážne. Prvé náznaky pritom môžeme pozorovať nielen v predispozícii, ale už aj v bežnom výsledku vyšetrenia krvi.

Sklamanie pre mladé mamičky: Tehotné absolventky strednej alebo vysokej školy nedostanú príspevok 200 eur mesačne

18.09.2024 20:00 Sklamanie pre mladé mamičky: Tehotné absolventky strednej alebo vysokej školy nedostanú príspevok 200 eur mesačne. Plnoleté tehotné absolventky strednej alebo vysokej školy nebudú mať nárok na mesačný príspevok vo výške 200 eur.

OČR môžete čerpať, keď je vaše dieťa choré, ale aj keď sa náhle zavrie škola či škôlka: Aké sú podmienky a naopak povinnosti, ak dieťa ospravedlňujete vy?

18.09.2024 20:00 OČR môžete čerpať, keď je vaše dieťa choré, ale aj keď sa náhle zavrie škola či škôlka: Aké sú podmienky a naopak povinnosti, ak dieťa ospravedlňujete vy?. Prinášame vám prehľad možností, ako zostať doma s chorým, ale aj so zdravým dieťaťom, s ktorým je to najmä v prípadoch riaditeľského voľna, alebo, že je vaše škola alebo škôlka zatvorená z iných dôvodov. A naopak - aké povinnosti vám zákon ukladá, ak dieťa chcete ospravedlniť len vy, rodičia.

Dnes oslavuje meniny Eugénia, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

18.09.2024 20:00 Dnes oslavuje meniny Eugénia, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte?

Hrozí vám cukrovka? Dlho sa dokáže ukrývať vo výsledkoch krvi - toto sú znaky, pri ktorých treba spozornieť a zistiť ju skôr, než prepukne naplno

18.09.2024 10:00 Hrozí vám cukrovka? Dlho sa dokáže ukrývať vo výsledkoch krvi - toto sú znaky, pri ktorých treba spozornieť a zistiť ju skôr, než prepukne naplno. Cukrovka je vážne ochorenie so zásadným dopadom na kvalitu aj dĺžku života. Jej následky sú veľmi vážne. Prvé náznaky pritom môžeme pozorovať nielen v predispozícii, ale už aj v bežnom výsledku vyšetrenia krvi.

Zažiarte krásnou pleťou aj počas tehotenstva: Tento olej urobí s vašou pleťou zázraky

18.09.2024 10:00 Zažiarte krásnou pleťou aj počas tehotenstva: Tento olej urobí s vašou pleťou zázraky. Tehotenstvo je pre mnohé ženy obdobím plným významných zmien, ktoré sa často prejavujú aj na pokožke. Hormóny zohrávajú dôležitú úlohu a môžu spôsobovať rôzne stavy, ako je zvýšená citlivosť, akné, hyperpigmentácia, suchosť či dokonca predčasné vrásky.

Sklenené deti medzi nami: Je ním aj 22-ročná Mária, ktorá vyrastala v tieni svojej sestry. Cítila to tak? V staršom veku som to vnímala viac...

17.09.2024 14:00 Sklenené deti medzi nami: Je ním aj 22-ročná Mária, ktorá vyrastala v tieni svojej sestry. Cítila to tak? V staršom veku som to vnímala viac.... Volajú ich sklenené deti. Prečo? Ak sú totiž rodičia pohltení starostlivosťou o postihnuté dieťatko, zdravým deťom sa nedostáva dostatok pozornosti – a rodič pozerá priamo cez ne, ako cez sklo.

Naša obľúbená herečka sa po 40-tke stala trojnásobnou maminou, všetko sa jej spolu so známym manželom podarilo utajiť až do pôrodu

17.09.2024 14:00 Naša obľúbená herečka sa po 40-tke stala trojnásobnou maminou, všetko sa jej spolu so známym manželom podarilo utajiť až do pôrodu. Nikto netušil, že je tehotná. Naše známe herecké manželské duo sa teší z prírastku do rodiny. Herečka totiž minulý piatok porodila tretie dieťatko. A šťastnú novinu svetu neoznámili čerství rodičia, ale milou náhodou ich kolega z divadla, Martin Nikodým, pozrite sa:

Nový školský rok je už v plnom prúde: Ako deti čo najlepšie motivovať k učeniu? Zásada - najprv práca, potom zábava - je dobrá, avšak s primeranými prestávkami, radí rodičom odborníčka

17.09.2024 14:00 Nový školský rok je už v plnom prúde: Ako deti čo najlepšie motivovať k učeniu? Zásada - najprv práca, potom zábava - je dobrá, avšak s primeranými prestávkami, radí rodičom odborníčka. Prechod z prázdnin do pravidelného školského režimu býva pre mnoho detí problémom. Najmä pre drobcov. Ako ich správne motivovať k učeniu bez toho, aby stratili lásku k vzdelávaniu?

Tehotná napriek užívaniu hormonálnej antikoncepcie? Ale áno...

17.09.2024 14:00 Tehotná napriek užívaniu hormonálnej antikoncepcie? Ale áno.... Obyčajne sa predpokladá, že žena neužívala hormóny tak, ako mala. Príčina však môže byť inde, tvrdia vedci.

Dnes oslavuje meniny Olympia, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

17.09.2024 14:00 Dnes oslavuje meniny Olympia, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte?

Kristína Tormová: Bola SOM sama v Paríži

17.09.2024 04:15 Kristína Tormová: Bola SOM sama v Paríži. Prinášame vám päťdesiatyštvrtý diel blogu Kristíny Tormovej, ktorý pravidelne vychádza na Najmama.sk i na Aktuality.sk a nájdete ho u nás exkluzívne len ako užívateľ služby Aktuality Navyše.

Syndróm druhej noci u novorodeniatka: Čo to je? A čo znamená pre vás a vaše dieťatko

17.09.2024 04:15 Syndróm druhej noci u novorodeniatka: Čo to je? A čo znamená pre vás a vaše dieťatko. Tehotenstvom a samotným pôrodom sa nám absolútne zmení život.

Čo čaká princeznú Kate po chemoterapii? Už nemá rakovinu? Odborníčka približuje jej liečbu a najbližšie dni a týždne

16.09.2024 18:15 Čo čaká princeznú Kate po chemoterapii? Už nemá rakovinu? Odborníčka približuje jej liečbu a najbližšie dni a týždne. Len minulý týždeň princezná Kate svetu prezradila, že po dlhých deviatich mesiacoch ukončila chemoterapiu. Znamená to aj to, že je manželka následníka trónu, princa Williama už bez rakoviny? Odpovede prináša odborníčka.

Následujúci mesiac