Rozšírené hľadanie
Štvrtok 19. September 2024 |
meniny má Konštantín
Vychovať odolné a zodpovedné dieťa? Fíni vedia, ako na to: 3 oblasti, v ktorej excelujú

19.09.2024 15:45 Vychovať odolné a zodpovedné dieťa? Fíni vedia, ako na to: 3 oblasti, v ktorej excelujú. Fíni vedú svoje deti k samostatnosti a zodpovednosti, ale uvedomujú si aj dôležitosť slobodnej hry a detstva. Ako to robia? Čítané: (1)

Hnačka a zvracanie u detí: Ako ich doma liečiť správne a kedy už zbystriť pozornosť - podľa lekárky

19.09.2024 15:45 Hnačka a zvracanie u detí: Ako ich doma liečiť správne a kedy už zbystriť pozornosť - podľa lekárky. Možno aj vy práve teraz bojujete u vášho dieťaťa s týmto problémom? Niet sa čo čudovať, že mnohí rodičia by radšej s deťmi absolvovali päťkrát nádchu ako jednu gastroeneteritídu - teda jedno vracanie s hnačkami, nebodaj ešte aj s teplotami. . Tu je všetko, čo potrebujete vedieť podľa lekárok o hnačkách a vracaní u detí. Čítané: (1)

Dnes oslavuje meniny Konštantín, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

19.09.2024 15:45 Dnes oslavuje meniny Konštantín, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte? Čítané: (1)

Chcete mať spokojné bábätko? 6 cenných rád zo života mamičky, ktoré vám pomôžu

19.09.2024 15:45 Chcete mať spokojné bábätko? 6 cenných rád zo života mamičky, ktoré vám pomôžu. Každá mama chce pre svoje dieťatko len to najlepšie. Pevné puto medzi mamou a dieťatkom je tou najdôležitejšou vecou v ich spoločnom vzťahu a netreba ho zanedbať. Navyše, prvý rok života ubehne tak rýchlo, že si to ani nestihnete uvedomiť. Čítané: (1)

Dnes oslavuje meniny Eugénia, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

18.09.2024 20:00 Dnes oslavuje meniny Eugénia, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte? Čítané: (1)