Rozšírené hľadanie
Sobota 28. September 2024 |
meniny má Václav
Janchi predstavil videoklip z planetária ku novej skladbe Priťahuje nás vesmír

28.10.2021 11:00 Slovenský interpret pôsobiaci najmä u našich českých susedov vstupuje do hudobného univerza novým singlom s klipom z brnianskeho planetária, ktoré patrí k najkrajším v Českej republike. Skladba Priťahuje nás vesmír znázorňuje s ľahkým zvádzajúcim a vášnivým podtextom dvoch milencov, ktorí sa práve spoznali. Od prvotnej Janchiho inšpirácie pri vzniku singla, ktorá ním prešla počas hrania na ukulele, bola skladbou Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Xindl X vydáva svoje siedmy štúdiový album a chystá veľkolepý krst v O2 Universe

26.10.2021 12:15 Ondřej Ládek, pesničkár a scenárista, známejší pod svojím pseudonymom Xindl X, vydáva 29. októbra nový album. Nesie názov Terapie a prináša farebnú škálu piesní. Ide o najosobnejší a najotvorenejší album, ktorý Xindl X pokrstí a predstaví fanúšikom na svojom doposiaľ najväčšom koncerte 25. novembra 2021 v pražskom O2 Universe! S albumom vychádza aj videoklip k piesni „Lovec perel“, ktorý bude dostupný už 28. Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Sme ako Beatles, kričia Vesper zo sprchy a vypúšťajú nový album

22.10.2021 14:15 Šieste radový album kutnohorských hard-popových Vesper je na svete a nesie lakonicky názov VI. Kapela ho pripravovala viac ako rok a producentskú taktovku vzal do ruky bývalý basgitarista Chinaski, výborný skladateľ a muzikant Ondřej Škoch. Jedenásť zbrusu nových skladieb a skryté prekvapenia, to je obsah nového CD Vesper VI, ktoré kapela symbolicky vypúšťa do hudobného Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

V Bratislave vystúpi líder kapely Rammstein Till Lindemann

22.10.2021 14:15 Najväčšia hudobná udalosť roka! V Bratislave vystúpi spevák kultovej skupiny Rammstein! Charizmatický a neprehliadnuteľný Till Lindemann to roztočí 20. januára 2022 v Incheba Expo Aréne. V rámci Ich Hasse Kinder Tour 2022 predvedie Till nové aj staré piesne, brutálne videá aj špeciálne efekty! Príďte 20. januára do Incheby na vlastnej koži pocítiť neskutočnú energiu jedného z najlepších frontmanov Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

TWiiNS prichádzajú s prekvapivou novinkou, prespievali známu pesničku zo Zlatej brány

22.10.2021 14:15 Dvojičky Daniela a Veronika Nízlové prechádzajú v posledných rokoch významnou zmenou v živote. Daniela sa stala začiatkom roka 2020 mamou Lindy a Veronika privedie na svet svojho prvého potomka v novembri tohto roka. Aj tieto udalosti priviedli sestry Nízlové k vytvoreniu nového projektu pre deti -TWiiNS Kids. „Samotný nápad vznikol počas osláv narodenín Daniely, Veroniky a mojej manželky v máji 2020. Keďže Danielu Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Kapela Kryštof predstavuje emotívnu baladu s názvom Do nebe se propadám

22.10.2021 14:15 Nový album Halywůd vyšiel už 8. októbra a priniesol nielen tanečné rytmy a refrény, ktoré nedostaneme z hlavy, ale aj jednu z najsilnejších balád doterajšej tvorby kapely Kryštof. Práve k tejto balade dokončuje kapela videoklip, z režisérskej dielne Richardovej ženy Karin Krajčo Babinskej. „Myslím, že bude chcieť nadviazať na svoje predošlé klipové príbehy Ty a já, Zůstaň tu se mnou a Vánoční. Podľa toho, čo mi hovorila, to Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Slovenský producent Duhan predstavuje videoklip k elektronickej skladbe Behind the Horizon

22.10.2021 04:45 Producent Duhan aktuálne zverejnil nový singel Behind the Horizon spolu s videoklipom. Touto produkciou tak predstavuje novú etapu svojho rukopisu, ktorým sa bude pri svojej najbližšej tvorbe uberať. „Prvý hudobný nápad k tejto skladbe vznikol v roku 2019, pamätám si na to vcelku jasne ako na väčšinu momentov pri ktorých vznikne kľúčový hudobný nápad. Mám rád, ak sa pri tvorbe inšpirujem niečím úplne Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Koncert kráľa valčíkov André Rieu sa v Bratislave uskutoční len pre kompletne zaočkovaných

22.10.2021 04:45 Výborná správa pre hudobných nadšencov! Koncert celosvetovo uznávaného huslistu, André Rieu, sa tento rok predsa len uskutoční. V rámci KING OF WALTZ TOUR sa kráľ valčíkov s veľkolepým orchestrom Johanna Straussa predstaví na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu 18. novembra 2021. Zimný štadión Ondreja Nepelu sa 18. novembra 2021 rozozvučí nádhernou vážnou hudbou a valčíkmi, ale aj moderným zvukom evergreenov, Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Samo Tomeček venoval novú skladbu svojej žene a všetkým zaľúbeným novomanželom

22.10.2021 04:45 Spevák a skladateľ Samo Tomeček je dokonalý romantik. Pre manželku Sophie zložil pieseň „Ja a Ty“. Klavírnu baladu venoval svojej krásnej žene a všetkým zaľúbeným novomanželom. Hudbu k novinke má na konte Samo, s textom mu pomohol kamarát Suvereno. Pozrite si klip „Ja a Ty“, v ktorom sa Samo a Sophie vrátili na prekrásne miesta svojho svadobného obradu! Samo Tomeček sa novinku Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Hradecký slunovrat začal konkurz kapiel na Welcome scénu 2022

22.10.2021 04:45 Organizátori festivalu „Hradecký slunovrat“, ktorý v roku 2022 čaká presun z tradičného miesta konania na Zámku v Hradci nad Moravicí do Opavy, opätovne pozývajú české i zahraničné hudobnej kapely a autorov k účasti na konkurze na „Welcome scénu“. Welcome scéna je skvelou príležitosťou pre mladých nádejných a dosiaľ neobjavené talenty všetkých hudobných žánrov. O účasť Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Speváčka Andie J v novom videoklipe vystupuje s iskrivou dynamikou amerického feelingu

22.10.2021 04:45 Po úspešnom letnom singli Came from Heaven známeho z našich rádií prichádza Andie J s ďalšou energickou novinkou She’s Mine. Americkou atmosférou z jazdy na Pontiacu, túžobnými pohľadmi a príbehom ako z filmu predostrela ako na dlani všetky city, ktoré sa nesú piesňou v melodickom retre. Singel She’s Mine je však iný tým, že mladá speváčka, skladateľka a textárka Andie Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Ildikó Kali zo skupiny Romanika dokončuje svoj sólový album Zlatá panna

22.10.2021 04:45 Tri roky po poslednom titule vydanom spoločne so skupinou Romanika vydáva Ildikó Kali štúdiový album. Nesie názov Zlatá panna a mal by vyjsť 22.11. 21 digitálne pod vlastnou značkou Ildikó Kali. Album prináša nové piesne, nový zvuk, novú spoluprácu a universálne témy. Producentsky a hudobne sa na ňom podieľal Milan Tőkőly  – StudioJ Trnava, v dvoch piesňach účinkujú Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Norah Jones vydáva svoj prvý vianočný album

22.10.2021 04:45 Americká speváčka a textárka s nezameniteľným hlasom, ktorá je známa svojou typickou kombináciou jazzu a popu, dnes vydáva album s vianočnými motívmi, ktorý nesie názov I Dream Of Christmas.  Album, ktorému dal obrysy známy producent Leon Michels, obsahuje taktiež hity ako „White Christmas“, „Blue Christmas“, „Winter Wonderland“, „Christmas Time Is Here“ alebo remake známej pesničky „Christmas Don’t Be Late“, ktorú filmovo Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Coldplay vydali nový album Music Of The Spheres

15.10.2021 22:15 Deviatu štúdiovú platňu predznamenali dva single. Pilotný Higher Power mal svetovú premiéru na medzinárodnej kozmickej stanici, kde si ho počas online prenosu prehral francúzsky astronaut Thomas Pesquet. Na Slovensku sa skladba postupne premenila na rádiový hit. Druhým singlom My Universe, na ktorom spolupracovala populárna k-pop skupina BTS, sa Coldplay zapísali do historických tabuliek. Stali sa vôbec prvou britskou kapelou, Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Speváčka Lucia prichádza s novinkou Chyby nás učia

13.10.2021 13:45 Mladá slovenská speváčka, skladateľka a textárka sa objavila na domácej hudobnej scéne minulý rok so svojím vydareným debutom “Sama Sebou”, ktorý bol niekoľko mesiacov zaradený aj do éteru Rádia Slovensko. Po druhej rytmickejšej piesni s názvom “Míľniky istoty” dnes prichádza s čerstvou novinkou. “Chyby nás učia ako neznášať pravdu” znie v úvode tejto chytľavej piesne Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.