Rozšírené hľadanie
Streda 23. Október 2024 |
meniny má Alojza
Film Sirota Brooklyn priniesol do kín unikátneho detektíva, ktorému musíte držať palce

31.10.2019 13:10 Edward Norton je u nás známy najmä ako herec, má však za sebou aj niekoľko úspešných režisérskych počinov. Vo svojom najnovšom filme sa zhostil úlohy scenáristu, režiséra, producenta aj predstaviteľa hlavnej úlohy – a výsledok je naozaj srdcovým dielom, ktoré stojí za pozornosť. Detektívna snímka Sirota Brooklyn prišla do slovenských kín a divákov si získa svojím The post Film Sirota Brooklyn priniesol do kín unikátneho detektíva, ktorému musíte držať palce appeared first on WomanMan.

Vydavateľstvo SLOVART na Bibliotéke

30.10.2019 15:36 Srdečne vás pozývame na 27. ročník knižného veľtrhu Bibliotéka, ktorý sa uskutoční od štvrtka 7. novembra do nedele 10. novembra 2019 na výstavisku Incheba v Bratislave. Stretnúť sa môžete nielen s nami, ale aj s mnohými našimi autormi na knižných besedách. Do sveta uvedieme naše novinky pre malých čitateľov: Websterovci 2, Drobci 2 či Ňuňo, svoje dve The post Vydavateľstvo SLOVART na Bibliotéke appeared first on WomanMan.

Dojímavý príbeh Matkino tajomstvo

30.10.2019 15:36 Dvadsať percent žien potratí. Z toho osemdesiat percent príde o dieťatko počas prvých dvanástich týždňov tehotenstva. Ak máte viac ako tridsať, pravdepodobnosť, že potratíte, je o dvanásť percent vyššia a zvyšuje sa každým ďalším rokom. Štatistiky poznám naspamäť. Čítam ich, odkedy sme sa pokúsili prvý raz. Pred viac ako piatimi rokmi… Vychutnajte si rodinné tajomstvo, ktoré The post Dojímavý príbeh Matkino tajomstvo appeared first on WomanMan.

Populárny slovenský skladateľ Martin Kráľ zmenil imidž na nepoznanie!!! Čo je za tým? Čo môžme čakať

30.10.2019 15:36 Martin Kráľ, poplárny slovenský skladateľ a klavírista. Okrem mnohých koncetov a podujatí sme ho mali možnosť vidieť aj na 5. ročníku našej súťaže Nevesta roka zaciatkom tohto roka v bratislavskej Inchebe. Nadaný hudobník každého očaril svojim talentom. Všimli sme si ale, že poslednú dobu radikálne zmenil svoj imidž. Na sociálnych sieťach sa objavili fotografie, ktoré The post Populárny slovenský skladateľ Martin Kráľ zmenil imidž na nepoznanie!!! Čo je za tým? Čo môžme čakať po debute s Veronikou Strapkovou? appeared first on WomanMan.

Užite si Haloween s makeupom od profesionálov

30.10.2019 11:32 Najstrašidelnejší deň v roku je pomaly tu. Každý, kto holduje tomuto sviatku už úpenlivo premýšľa nad maskou, ktorou ohúri svojich priateľov. Dôležitý nie je iba kostým, ale aj makeup! A práve s tým, vám tento rok, milé dámy, pomôže značka Dior. Predstavujeme vám limitovanú edíciu dekoratívnej kozmetiky s názvom Dior’s Haloween Makeup. Tvárou tejto novinky nie je nikto iný The post Užite si Haloween s makeupom od profesionálov appeared first on WomanMan.

Gigi Hadid predstavila vlastnú kolekciu pre Reebok

29.10.2019 09:34 Druhá kolekcia športovej značky Reebok, pod ktorú sa autorsky podpísala Gigi Hadid je na svete. Úspešná modelka do svojho návrhárskeho počinu preniesla lásku k prírode pričom sa inšpirovala módou 90’rokov. „Všetko v prírode ma inšpiruje. Svetlo, farby, energia, zložitosť. Moja druhá kolekcia je určená k tomu, aby vás podporila, spolupracovala s vami, s teplotou a prírodou.“ Hovorí Gigi Hadid.   S rešpektom The post Gigi Hadid predstavila vlastnú kolekciu pre Reebok appeared first on WomanMan.

Zvláštny príbeh a tajomstvo žltých ruží…

29.10.2019 09:34 Nie každý sa dokáže vyrovnať s tým, ak je prehliadaný. Hoci si zaslúži pozornosť a robí veľa pre iných. Niekedy proste pohár pretečie a vy sa rozhodnete konať. Odídete, zariadite si vlastný život podľa seba a nebudete žiť iba pre iných. Pretože tak to donekonečna nejde… Presne to zažije Karolína, hlavná hrdinka príbehu Zvláštny príbeh. Vyrastá The post Zvláštny príbeh a tajomstvo žltých ruží… appeared first on WomanMan.

Keratín a prečo ho potrebujeme?

28.10.2019 17:34 Ľudské vlasy sú z 90% zložené z keratínu, vďaka ktorému sú lesklé a silné. Ak sú naše vlasy krehké, vyzerajú ako “rozbité” a ľahko sa odlomia, potom im tento základný stavebný kameň v určitom množstve chýba. Obzvlášť môžu trpieť chemicky ošetrované vlasy, napríklad tie úžasné blond odtiene, ktoré tak milujeme. Výberom vhodných produktov obsahujúcich správny The post Keratín a prečo ho potrebujeme? appeared first on WomanMan.

Pečie celá rodina! Dr. Oetker prichádza s novou kuchárskou knihou, ktorá spája rodiny.

28.10.2019 17:34 Inšpirujte sa láskou k pečeniu! Doplňte si svoju zbierku o novú kuchársku knihu, ktorá vychádza pod názvom – Pečie celá rodina. Vráťte sa k tradíciám a vytvorte si dokonalú rodinnú pohodu, ktorú prinášajú spoločne strávené chvíle v kuchyni. Zažite množstvo zábavy a objavte kúzlo 48 originálnych sladkých i slaných receptov určených pre všetky mamičky, oteckov aj malých šikovníčkov. Vďaka tejto jedinečnej The post Pečie celá rodina! Dr. Oetker prichádza s novou kuchárskou knihou, ktorá spája rodiny. appeared first on WomanMan.

KRISTINA TRAN VO SVOJOM PRVOM AUTORSKOM SONGU “MISIA” VYZNALA LÁSKU SVOJMU PRIATEĽOVI

28.10.2019 15:33 „Máme vlastnú MISIU a od prvej sekundy je vzácna…“ Po odľahčenom singli „KTO SOM“, v ktorom prevláda jednoduchosť a hravosť, a zasa v hĺbavom a melancholickom kúsku „NA DNE“ prichádza Kristína Tran v tomto roku už s treťou novou skladbou. Singel „MISIA“ predstavuje moderný zvuk, s prvkami 80’s, ktorý popri vlastných a mimoriadne chytľavých hudobných motívoch ponúka aj speváčkin autorský text inšpirovaný The post KRISTINA TRAN VO SVOJOM PRVOM AUTORSKOM SONGU “MISIA” VYZNALA LÁSKU SVOJMU PRIATEĽOVI appeared first on WomanMan.

Slováci milujú cestoviny. Týchto päť druhov majú najradšej

28.10.2019 13:32 Cestoviny a jedlá z nich sú súčasťou jedálnička ľudí po celom svete. Obľubu si získali najmä tým, že sa dajú rýchlo a ľahko pripraviť a poskytujú prakticky neobmedzenú možnosť variácií. Každý rok, 25.októbra, sa slávi Svetový deň cestovín, ktorý upozorňuje na ich význam v stravovaní a gastronomickú všestrannosť. Slováci ročne skonzumujú cestoviny za 91 miliónov eur . Slovenskí zákazníci najčastejšie The post Slováci milujú cestoviny. Týchto päť druhov majú najradšej appeared first on WomanMan.

McArthurGlen Designer Outlet Parndorf slávi vianočný Late Night Shopping už 7. novembra

28.10.2019 13:32 Otvorenie vianočnej sezóny so zaujímavými ponukami zliav až o mínus 80 percent do 21:00 a VIP Charita pre nadáciu Licht ins Dunkel Burgenland Keď sa rozžiaria svetielka, rozsvieti 12-metrový vianočný stromček a rozkošné domčeky v McArthurGlen Designer Outlet Parndorf znamená to, že vianočný Late Night Shopping je za rohom! S predĺženými otváracími hodinami od 8:30 The post McArthurGlen Designer Outlet Parndorf slávi vianočný Late Night Shopping už 7. novembra appeared first on WomanMan.

Spravte si radosť s voňavou novinkou Maxima!

28.10.2019 13:32 Do súťaže sa zapojíte nasledovne: Začnete nás sledovať na Instagrame – womanmanmag Do komentára označíte 2 kamarátky, ktorým by sa tento parfém tiež páčil 31.10.2019 vylosujeme 3 výhercov tohto parfému. Držíme palce! The post Spravte si radosť s voňavou novinkou Maxima! appeared first on WomanMan.

Varte doma, radí Gizka Oňová

28.10.2019 13:32 Gizka Oňová – známa speváčka a obľúbená „svokra“, ktorá okrem toho, že vždy rada a múdro poradí, či poteší spevom, aj úžasne varí! Presvedčí vás o tom jej nová kuchárska kniha Gizka radí: Varte doma plná obľúbených a rokmi osvedčených receptov. Gizka v nej zostavila škálu jedál, dobrôt a aj vzácnych rád, ktoré pri varení ocenia The post Varte doma, radí Gizka Oňová appeared first on WomanMan.

HALLOWEEN V STARBUCKS OVLÁDNE ORIGINÁLNE PHANTOM FRAPPUCCINO

28.10.2019 13:32 Ani tento rok Starbucks nezabúda na oslavu najstrašidelnejšieho sviatku v roku. Tento rok pre svojich zákazníkov vyčaroval úplne nové Phantom Frappuccino, ktoré ohúri nielen originálnou chuťou, ale aj výzorom. Odvážite sa ochutnať najstrašidelnejší nápoj sezóny? Naberte odvahu, ponorte sa do neznáma a vychutnajte si 100% vegánsky kokosový nápoj s ovocným mangovým pyré, práškom z aktívneho uhlia a čarovným limetkovým slizom. The post HALLOWEEN V STARBUCKS OVLÁDNE ORIGINÁLNE PHANTOM FRAPPUCCINO appeared first on WomanMan.