Rozšírené hľadanie
Streda 23. Október 2024 |
meniny má Alojza
Nové Mixitdžemy sú neobyčajne neodolateľné

31.01.2020 14:34 Niekto si píska, niekto to má na saláme a Mixit, ten si maže na chleba. Ale jedine vlastné ovocné džemy s príchuťou višne a levandule alebo maliny s muškátovým orieškom. A zaručuje, že konzumácia tejto novinky ide ako po masle, a to aj keď si ju namiesto na pečivo pridávate do jogurtu k nejakým tým The post Nové Mixitdžemy sú neobyčajne neodolateľné appeared first on WomanMan.

Cieľavedomá starostlivosť o dobrú imunitu

31.01.2020 14:34 V zimných mesiacoch sme oveľa náchylnejší na prechladnutia, nádchy či zápaly horných dýchacích ciest. Potom užívame lieky, veľa liekov. Je však aj iná cesta: najmä teraz v zime treba cieľavedome a preventívne dbať o posilnenie imunity svojho organizmu. Známa moderátorka Zlatica Puškárová, matka dvoch synov, sa s nami podelila o svoje skúsenosti v oblasti starostlivosti o zdravie The post Cieľavedomá starostlivosť o dobrú imunitu appeared first on WomanMan.

Valentínske raňajky

31.01.2020 12:33 A ako idete Valentín oslavovať vy? Niekedy sa totiž zbytočne upriamujeme na výber komplikovaných a drahých darčekov namiesto toho, aby sme stavili na klasiku, ktorá určite zaberie. V jednoduchosti je predsa krása a to, čo váš partner nepochybne ocení je, ak mu venujete svoj čas. Takže – čo tak potešiť ho romantickými raňajkami do postele? Veď láska ide predsa The post Valentínske raňajky appeared first on WomanMan.

Chorvátska Rijeka začne od víkendu oslavovať európsku kultúru

30.01.2020 18:14 Už túto sobotu 1. februára 2020 začne v Rijeke prvé zo série veľkých podujatí venované oslavám vymenovania tejto metropoly za Európske hlavné mesto kultúry 2020. Špeciálny program v „prístave rozmanitosti“, ako je v rámci osláv Rijeka nazývaná, predstaví mesto a jeho charakteristické črty pre Európu, s dôrazom na súčasné európske kultúrne a sociálne otázky. Titulom The post Chorvátska Rijeka začne od víkendu oslavovať európsku kultúru appeared first on WomanMan.

Plesové líčenie– trendy 2020

30.01.2020 16:02 „Značka vznikla z lásky. Z lásky k zdraviu, kráse, prírode a k sebe samej. Veď každá žena v sebe nosí krásu – a je len jej vedomé rozhodnutie, ako túto krásu ukáže navonok.“Aj tento rok so sebou prináša každoročne očakávanú plesovú sezónu, ktorá je v plnom prúde. Chcete zažiariť. Lesk ako z diamantuLesk, lesk a The post Plesové líčenie– trendy 2020 appeared first on WomanMan.

Umelá inteligencia a digitalizácia uľahčuje lekárom pohľad do ľudského tela

30.01.2020 16:02 Digitalizácia a umelá inteligencia stále viac preniká do sveta modernej medicíny. Nové technológie pomáhajú presnejšie stanoviť diagnózy, skracujú čas vyšetrenia, čím pomáhajú nielen pacientom, ale aj lekárom. Najnovšie inovácie predstavila spoločnosť Siemens Healthineers na 105. ročníku RSNA kongresu v Chicagu koncom minulého roka. Unikátne prístroje a technológie sa môžu onedlho objaviť aj v slovenských nemocniciach. Prevoz pacienta v kritickom stave The post Umelá inteligencia a digitalizácia uľahčuje lekárom pohľad do ľudského tela appeared first on WomanMan.

Krásna a trendy za každých okolností. Pomôže vám k tomu kozmetický veľtrh Interbeauty

30.01.2020 14:01 Ruku na srdce – ktorá z nás by nechcela mať peknú a žiarivú pleť? Dobrá správa je, že tento cieľ nemusí byť nereálny – treba len vedieť, ako na to, a starostlivosť prispôsobiť potrebám svojej pokožky. Netreba sa však trápiť ani prípadnými nedostatkami – tie šikovne zakryje vhodný make-up, ktorý navyše vyzdvihne prednosti našej tváre. Ak vás The post Krásna a trendy za každých okolností. Pomôže vám k tomu kozmetický veľtrh Interbeauty appeared first on WomanMan.

X Ambassadors ohlasuje svojho predskokana pre slovenských fanúšikov

30.01.2020 14:01 Bude ním slovenská popová speváčka Lina Mayer, ktorú si vybrala samotná kapela X Ambassadors spomedzi viacero uchádzačov. Lina Mayer je jednou  z najvýraznejších tvári súčasnej popovej hudby na Slovensku. Je autorkou mnohých rádiových hitov ako Personal sky, ktorý speváčku katapultoval na vrchol rádiových hitparád.  Postupne si tak začala získavať pozornosť médií a fanúšikov, o čom svedčí The post X Ambassadors ohlasuje svojho predskokana pre slovenských fanúšikov appeared first on WomanMan.

ZACHRÁŇME SLOVENSKÉ LYŽOVANIE

30.01.2020 08:01 Môže byť zima, sneh a predovšetkým lyžovanie hlavnou témou dňa už v septembri? Verte nám, že áno. Ak sa spoja dobrí ľudia pre dobrú vec, je jedno, aké je ročné obdobie. A že projekt „ZACHRÁŇME LYŽE“ stojí za každú zmienku kedykoľvek v roku zistíte z nasledovných riadkov. Príjemná atmosféra, bohatý kultúrny program, vynikajúca spoločnosť a predovšetkým ušľachtilý zámer sa ukrýval za The post ZACHRÁŇME SLOVENSKÉ LYŽOVANIE appeared first on WomanMan.

Vyhrajte “expresnú energiu” a zbavte sa únavy

29.01.2020 20:00 Aj na Vás ide jarná únava? Zapoj sa do súťaže o životabudič Set SodaStream Energy Hero. Do súťaže sa zapojíš ak pošleš SMS a do nej napíšeš správnu odpoveď na otázku: Na koľko fliaš vystačí jedno balenie sirupu zo Setu SodaStreamEnergy Hero? Správnu odpoveď nájdeš TU: https://womanman.sk/expresna-energia-5-tipov-ako-sa-rychlo-zbavit-unavy/ pošli SMS na číslo 6661 v tvare WM číslo správnej The post Vyhrajte “expresnú energiu” a zbavte sa únavy appeared first on WomanMan.

Večer plný lásky

29.01.2020 16:00 Páni, máte už vymyslené, čím vo valentínsky deň potešíte svoju priateľku, snúbenicu, či manželku? Na svätého Valentína majú všetky ženy predsa len trošku väčšie očakávania. Ale nemajte obavy, poradíme vám ako na to.Nemusí to byť práve drahý šperk, čo ženu poteší. Je to v skutočnosti oveľa jednoduchšie, než sa zdá. Strávte celý deň len vo dvojici. The post Večer plný lásky appeared first on WomanMan.

IKEA začína s predajom dizajnových reproduktorov SYMFONISK

29.01.2020 11:00 Dokonalé prepojenie zvuku a interiérového dizajnu. Presne to stelesňuje nová kolekcia dostupných Wi-Fi reproduktorov SYMFONISK, ktorá vznikla v spolupráci IKEA so spoločnosťou Sonos. Najhlasnejšia stolná lampa na svete alebo policový reproduktor budú na Slovensku dostupné už od 30. januára 2020 a potešia nejedného milovníka dizajnu a moderných technológií. Oba produkty podporujú bezplatnú verziu hudobnej aplikácie Spotify, a tak je kvalitný zvuk The post IKEA začína s predajom dizajnových reproduktorov SYMFONISK appeared first on WomanMan.

Smog je neviditeľný nepriateľ: u detí zhoršuje dýchanie aj myslenie

28.01.2020 23:01 Vzduch znečistený smogom zhoršuje kvalitu života a zdravie detí. Tie pod jeho vplyvom častejšie trpia ochoreniami dýchacej sústavy vrátane alergií a astmy. Ak sú deti smogu vystavené dlhodobo, môže sa to odraziť na ich schopnosti myslieť a sústrediť sa. Potvrdil to rozsiahly výskum, ktorý realizovali vedci z Varšavskej univerzity s podporou spoločnosti Philips. Vedci z Varšavskej univerzity Wojciech Feleszko a Artur The post Smog je neviditeľný nepriateľ: u detí zhoršuje dýchanie aj myslenie appeared first on WomanMan.

Zapoj sa do súťaže o tento kozmetický balíček českej kozmetiky For Life & Madaga!

28.01.2020 12:00 Chceš priateľku, manželku či mamičku prekvapiť kvalitnou kozmetikou ? Zapoj sa do tejto súťaže o Kozmetický balíček českej kozmetiky, postavenej na francúzskych základoch For Life Madaga. Balíček obsahuje prírodný Nature BIOactive výživný krém, Grapevine Line Therapy Concentrate a White Concept Anti-Pigment sérum. Stačí ak do komentu napíšeš, aké všetky látky obsahuje Nature BIOactive výživný olej? Správnu odpoveď nájdeš na https://womanman.sk/nadopujte-plet-prirodnou-vyzivou/ . Žrebujeme 31.01.2020 The post Zapoj sa do súťaže o tento kozmetický balíček českej kozmetiky For Life & Madaga! appeared first on WomanMan.

Nový šteklivý príbeh Zákon príťažlivosti

28.01.2020 12:00 Láska prichádza, keď ju najmenej čakáme… Presne o tom je novinka Zákon príťažlivosti. Pikantný, šteklivý, iskrivý, ale čo je najlepšie – slovenský román, ktorý rozhodne zaujme. Vychádza vo vydavateľstve Slovenský spisovateľ a budete prekvapené. Ona je sama v cudzom meste a sníva svoj veľký sen. On je vo svojom meste a rozhodne nie je sám. Žije si The post Nový šteklivý príbeh Zákon príťažlivosti appeared first on WomanMan.