Rozšírené hľadanie
Utorok 22. Október 2024 |
meniny má Sergej
Dobré pre vlasy. Dobré pre planétu

30.10.2020 12:00 Nové produkty Clean Beauty z rodiny Paul Mitchell® priamo prekypujú čistými ingredienciami, šetrnými k vlasom, pokožke hlavy aj životnému prostrediu. Vegánske zloženie netestované na zvieratách ponúka všetky zložky, po ktorých túžite a naopak neobsahuje žiadne, ktoré nechcete. Šampóny, kondicionéry a masky profesionálnej kvality inšpirované naším záväzkom ku kaderníkom sa spoliehajú na prírodné riešenie a ponúkajú The post Dobré pre vlasy. Dobré pre planétu appeared first on WomanMan.

Doprajte svojej záhrade poctivú jesennú údržbu a správne zazimovanie

30.10.2020 09:35 Dni sa krátia, vietor chladne a príroda sa pomaly, ale iste pripravuje na zimu. Každý majiteľ malej či veľkej záhrady sa počas leta tešil z bujnejúcej zelene, kvetov, vypestovaného ovocia alebo zeleniny. Teraz prišiel čas odvďačiť sa pôde a rastlinám tým, že záhrade doprajete jesennú údržbu a správne zazimovanie. Dôležité je však dodržiavať určité zásady, aby The post Doprajte svojej záhrade poctivú jesennú údržbu a správne zazimovanie appeared first on WomanMan.

Samsung predstavuje službu SmartThings Find, nový spôsob rýchlej a jednoduchej lokalizácie prístroja

30.10.2020 09:35 Služba bude súčasťou aplikácie SmartThings. Umožní nájsť pripojené zariadenia Galaxy pomocou technológií Bluetooth LE a UWB Spoločnosť Samsung dnes predstavila novú službu SmartThings Find, ktorá umožňuje ľahko a rýchlo nájsť celú škálu zariadení radu Galaxy. Službu si už predobjednalo 6 miliónov užívateľov v Kórei, Veľkej Británii a USA a teraz sa SmartThings Find predstaví po celom The post Samsung predstavuje službu SmartThings Find, nový spôsob rýchlej a jednoduchej lokalizácie prístroja Galaxy appeared first on WomanMan.

SÚŤAŽ so SodaStream!

29.10.2020 17:31 Odpovedz správne na súťažnú otázku a vyhraj tento balíček My only Bottles. Súťaž trvá do 4.11.2020. Súťažná otázka: Ktorá autorizovaná predajňa SodaStream je najbližšie k vášmu bydlisku? Mapu predajcov nájdete na https://www.sodastream.sk/predajcovia foto: SodaStream The post SÚŤAŽ so SodaStream! appeared first on WomanMan.

Pripravte svoju domácnosť na Vianoce s IKEA

28.10.2020 16:00 Tento rok sme v našej domácnosti strávili viac času ako zvyčajne a pre mnohých z nás sa dokonca zmenila na dlhodobé pracovné pôsobisko. Hranica medzi prácou a domovom sa postupne vymazala, a tak musíme zvládať nápor vyššieho stresu aj na miestach, ktoré pre nás kedysi predstavovali symbol pokoja a oddychu. Prišiel čas to napraviť. Predvianočný čas je ideálnym obdobím na The post Pripravte svoju domácnosť na Vianoce s IKEA appeared first on WomanMan.

Kyslá kapusta patrí do slovenskej kuchyne odjakživa. Výborne podporuje imunitu a je bohatým zdrojom

28.10.2020 13:18 Jesenné obdobie je tu a naše telo musí čeliť častým výkyvom vonkajších teplôt. Je tak na mieste dostatočne posilniť obranyschopnosť organizmu, tzv. imunitu. Kvalitná kyslá kapusta je ideálnou voľbou. Imunita organizmu je schopnosť tela udržať optimálne prostredie pre všetky životné funkcie. Musí neustále kontrolovať štruktúry vlastného tela. Pokiaľ dôjde k ich poškodeniu, musí na ne reagovať. The post Kyslá kapusta patrí do slovenskej kuchyne odjakživa. Výborne podporuje imunitu a je bohatým zdrojom vitamínu C appeared first on WomanMan.

Španielska kozmetika Endor už aj na Slovensku

28.10.2020 11:05 Už aj na Slovensku majú ženy možnosť stretnúť sa so španielskou kozmetikou ENDOR®. Ide o technologicky unikátnu lekársku kozmetiku s obsahom aktívnych nanočastíc zlata a oligomérov kyseliny hyalurónovej. Radu vyvinul Lekársky inštitút v Barcelone po 9 rokoch výskumu, ktorý sa špecializuje na výskum nanotechnológií v medicíne. Hlavnú účinnú látku vo všetkých produktoch predstavujú molekuly The post Španielska kozmetika Endor už aj na Slovensku appeared first on WomanMan.

Naše výlety: Netradičná kniha pre cestovateľov po Slovensku

28.10.2020 11:05 Milujete výlety, radi cestujete a spoznávate nové miesta na Slovensku? Tak práve pre vás tu je nová prekrásne ilustrovaná kniha Naše výlety z vydavateľstva Familium, vďaka ktorej si výlety užijete a zapamätáte známe aj menej známe miesta na našom krásnom Slovensku ešte viac. Slovensko je unikátnou krajinou, ktorá ponúka nielen nádhernú prírodu a prírodné výtvory, The post Naše výlety: Netradičná kniha pre cestovateľov po Slovensku appeared first on WomanMan.

Maroš Molnár a jeho 150 cvikov, ako byť FIT

28.10.2020 11:05 Kondičného trénera Maroša Molnára pozná celé Slovensko z televíznych obrazoviek, kde v relácii Extrémne premeny pomáhal chudnúť obéznym ženám aj mužom. Teraz prichádza s motivačnou knihou Gauč alebo šťastie, aby pohodlných postavil z gaučov, kde uvelebení čakajú na zázrak, a umožnil im nájsť skutočné šťastie v zdravšom životnom štýle. „Prestaňte čakať na zázrak a vyberte si The post Maroš Molnár a jeho 150 cvikov, ako byť FIT appeared first on WomanMan.

Rozhoduje doma móda či osobný vkus?

27.10.2020 19:02 Zamysleli ste sa už niekedy nad tým, aký má móda vplyv na vaše rozhodnutia? Vo všeobecnosti sú oblasti, do ktorých aktuálna móda pomerne významne zasahuje – napríklad na oblečenie. Čo však zariadenie svojho bytu či domu? Má aj tu zohrávať móda takú významnú rolu? Vhodný mix Vlastné bývanie totiž predstavuje oveľa významnejšiu investíciu než kúpa The post Rozhoduje doma móda či osobný vkus? appeared first on WomanMan.

SodaStream je šetrné riešenie pre rodinu aj životné prostredie

27.10.2020 14:33 Patríte k milovníkom sýtenej vody a preto si ju pravidelne nosíte domov z obchodu, utešujúc sa, že jednorazové plastové fľaše dávate do separovaného odpadu a teda šetríte životné prostredie? V tom prípade vyhadzujete peniaze hneď dvakrát: prvý raz za vodu, ktorá tečie z kohútika v každej domácnosti a druhý raz za fľašu, ktorú ste v cene balenej sýtenej vody zaplatili. O šetrení životného prostredia by The post SodaStream je šetrné riešenie pre rodinu aj životné prostredie appeared first on WomanMan.

Samsung týždeň je tu. Ponúka zľavy až 15 %. Do predaja prichádza aj limitovaná edícia Galaxy Buds Li

27.10.2020 10:13 Samsung dnes spúšťa týždennú promoakciu s názvom Samsung týždeň. Až do 1. novembra kúpite vybrané televízory, práčky, chladničky a vysávače od Samsungu s 15 % zľavami. Akcia platí v oficiálnom internetovom obchode www.samsung.sk a v značkových predajniach Samsung. Samsung taktiež predstavil limitovanú edíciu bezdrôtových slúchadiel Galaxy Buds Live v modrej farbe, ktoré budú k dispozícii od dnes The post Samsung týždeň je tu. Ponúka zľavy až 15 %. Do predaja prichádza aj limitovaná edícia Galaxy Buds Live v modrej farbe appeared first on WomanMan.

HALLOWEEN V STARBUCKS OVLÁDNE LIMITOVANÉ VAMPIRE FRAPPUCCINO

26.10.2020 14:30 Ani tento rok Starbucks nezabúda na oslavu najstrašidelnejšieho sviatku v roku. Tento rok pre svojich zákazníkov vyčaroval limitované Vampire Frappuccino, ktoré ohúri nielen originálnou chuťou, ale aj výzorom. Odvážite sa ochutnať najstrašidelnejší nápoj sezóny? Naberte odvahu, ponorte sa do neznáma a vychutnajte si originálnu chuť mocha s jahodovým pyré. Vampire Frappuccino je ideálnym doplnkom halloweenskych osláv a v Starbucks ho The post HALLOWEEN V STARBUCKS OVLÁDNE LIMITOVANÉ VAMPIRE FRAPPUCCINO appeared first on WomanMan.

Recepty na poriadne vitamínové bomby, ktorým nikto neodolá!

26.10.2020 14:30 Najchutnejším spôsobom, ako do seba dostať maximum vitamínov, minerálov, vlákniny a všetkých ďalších dôležitých látok z ovocia a zeleniny je jednoznačne smoothie. Husté smoothie bowl je skvelý základ raňajok, ktoré vás naštartujú aj po prebdenej noci. Takéto smoothie by malo mať hustejšiu konzistenciu, pripomínajúcu sorbet. Hodvábne jemné smoothie redšej konzistencie zas pomôže preklenúť čas medzi obedom a večerou. Najlepší The post Recepty na poriadne vitamínové bomby, ktorým nikto neodolá! appeared first on WomanMan.

Akú si vybrať kosačku a ako kvalitne vyčistiť zanesenú špinu?

26.10.2020 10:01 Krásne jesenné dni priam zvádzajú tráviť čas na záhrade či na chate. Ešte kým vládne príjemné a slnečné počasie, stále sa oplatí starať sa o okolie domu či chaty a záhradu. Čo však robiť, ak ste si napríklad chatu kúpili až teraz a nemáte taký prehľad v kosení či čistení napríklad zámkovej dlažby, kam sa vie rýchlo zažrať špina? Poradíme The post Akú si vybrať kosačku a ako kvalitne vyčistiť zanesenú špinu? appeared first on WomanMan.