Rozšírené hľadanie
Streda 23. Október 2024 |
meniny má Alojza
OneRepublic piesňou Better Days predpovedá lepšie časy. Okrem povzbudenia novým singlom aj pomáhajú

27.03.2020 21:07 Svetlo sveta uzrel  nový singel kapely OneRepublic. Vznikol počas dobrovoľnej karantény členov skupiny. Pieseň Better Days je plná nádeje a vyzýva ľudí k optimizmu. Časť výnosu z predaja singla poputuje fondu COVID-19 Relief Fund nadácie MusiCares na pomoc umelcom, ktorých živobytie bolo ovplyvnené pandémiou. Hviezdna hudobná formácia OneRepublic nepotrebuje veľa času na to, aby prišla s The post OneRepublic piesňou Better Days predpovedá lepšie časy. Okrem povzbudenia novým singlom aj pomáhajú appeared first on WomanMan.

Ako vyzerá váš životopis? Zaujmite potenciálneho zamestnávateľa originálnym CV

27.03.2020 16:33 Každý rok sa po skončení školy uchádzajú absolventi stredných a vysokých škôl o rôzne pracovné pozície, ktoré trh ponúka. Ak chcete získať prácu snov, musíte zaujať nielen schopnosťami, ale aj zaujímavým životopisom, ktorý vám pomôže odlíšiť sa od ostatných kandidátov. Klasicky napísaný životopis vo wordovskom dokumente má takmer každý. Zaujmite svojho budúceho zamestnávateľa originálnym online životopisom. S Webnode The post Ako vyzerá váš životopis? Zaujmite potenciálneho zamestnávateľa originálnym CV appeared first on WomanMan.

Riešenie na Koronavirus možno vzíde zo Slovenska!

26.03.2020 19:31 Assoc. Prof. Ing. Pavel Babušík, CSc., Dr. h. c., je vedúcim laboratórneho teamu spoločnosti Cell Core Laboratory, ktorej laboratórium a jeho výskum patria k najsofistikovanejším výživovým doplnkom v kozmetike na svete. Vo svojej viac než 35 ročnej praxi sa zameriava najmä na živočíšne biotechnológie. Je autorom, alebo spoluautorom viac ako 80 vedeckých prác a nespočtom výukových textov. The post Riešenie na Koronavirus možno vzíde zo Slovenska! appeared first on WomanMan.

Ak máte radi Karola Duchoňa, kniha Posledný bohém vás nadchne!

26.03.2020 13:36 Karol Duchoň bol očarujúci spevák s nádhernou barytónovou farbou hlasu a unikátnym prejavom, aký sa nedá naučiť. Slovenský Tom Jones, ako Duchoňa často prezývali, by v apríli oslávil okrúhlych 70 rokov, no zomrel veľmi mladý. Pri príležitosti tohto výročia vyšla nádherná kniha Posledný bohém. Výnimočná ako sám Karol Duchoň. Komplet, v ktorom nájdete knihu, platňu, špeciálnu edíciu The post Ak máte radi Karola Duchoňa, kniha Posledný bohém vás nadchne! appeared first on WomanMan.

Oholí aj ostrihá ako profesionál

26.03.2020 11:39 O dokonale upravený vzhľad každého muža sa postará multifunkčný strihač 5 v 1 Orava EasyOne. S jeho pomocou si zvládne každý gentleman upraviť dĺžku a strih vlasov i brady, oholiť tvár aj zbaviť sa prebytočných chĺpkov na tele v pohodlí domova ako skúsený profesionál. Pre šik pánsky look je Orava EasyOne vybavený bohatým príslušenstvom: v jeho repertoári nechýba univerzálny zastrihávací nadstavec The post Oholí aj ostrihá ako profesionál appeared first on WomanMan.

Paci Pac zabávajú deti prostredníctvom online koncertov

26.03.2020 11:39 Aj jedna z najúspešnejších slovenských formácií, ktorá už niekoľko rokov zabáva a vzdeláva malé deti prostredníctvom pesničiek, si uvedomuje spoločenskú zodpovednosť v týchto náročných časoch. Zatvorené školy a materské škôlky v dôsledku prevencie pred šíriacim sa vírusom COVID-19 doslova „uväznili“ deti doma, a práve preto sa Paci Pac rozhodli potešiť svojich malých fanúšikov v pohodlí ich detských izieb či obývačiek. Kvôli preventívnym The post Paci Pac zabávajú deti prostredníctvom online koncertov appeared first on WomanMan.

CCC predstavuje spolu s jarnými kolekciami aj 3 nové ambasádorky

25.03.2020 18:38 Do sezóny Jar/Leto 2020 vstupuje spoločnosť CCC s veľkou novinkou. Svoje kolekcie zaraďuje do troch štýlových línií, ktorých ambasádorkami sa stávajú Soňa Skoncová, Aless Capparelli a Emma Drobná.  Novinky v kolekciách značky CCC sú rozdelené do troch línií – QUALITY, FASHION a SPORTY. Názov každej línie odráža dominantnú charakteristiku obuvi a doplnkov, ktorú zákazníčky a zákazníci vyhľadávajú. Každá línia získala The post CCC predstavuje spolu s jarnými kolekciami aj 3 nové ambasádorky appeared first on WomanMan.

Posilnite imunitu, doprajte si horčík

25.03.2020 13:35 Dlhé zimné dni, oslabená imunita, menej pestrá strava – to všetko sa podpíše na našom tele počas zimy. Jar už však nie je ďaleko. Na to, aby náš organizmus zvládol túto zmenu, musí fungovať stopercentne. K tomu pomôže aj horčík.Horčík je druhým najviac zastúpeným prvkom v bunkách. Pôsobí ako kofaktor enzymatických procesov, ktoré ovplyvňujú energetický The post Posilnite imunitu, doprajte si horčík appeared first on WomanMan.

Zostali ste doma s deťmi? 5 pomocníkov pre zachovanie rodinnej pohody

24.03.2020 17:32 Aj vy ste zostali doma so škôlkarom alebo malým školákom? Určite vítate každý nápad, ako deti zabaviť, keď práve treba spraviť prácu, navariť, alebo si len jednoducho potrebujete aspoň na chvíľu oddýchnuť. Byť doma s malými deťmi, keď je pohyb vonku obmedzený a detské ihriská je lepšie obchádzať, je naozaj veľmi náročné. Spoločenské hry postupne omrzia rovnako The post Zostali ste doma s deťmi? 5 pomocníkov pre zachovanie rodinnej pohody appeared first on WomanMan.

Puerto a Dawe White idú von!

24.03.2020 12:00 Puerto a Dawe White idú von v novom singli s hudbou od Sushiboya. Nemuseli sme dlho čakať a po poslednom singli Ohne nám Puerto prináša ďalšiu novinku, opäť s Daweom Whiteom na feate. Vo videoklipe od Martina Mika chalani žúrujú v kamióne, vo veľkom mezonete či v opustenom nákupnom centre na motokárach. Ako Puerto prezrádza, aktuálne The post Puerto a Dawe White idú von! appeared first on WomanMan.

MAJSELF SA V NOVEJ SKLADBE “POŠLI MI NÁDEJ” DOSLOVA VYSPOVEDAL!

24.03.2020 12:00 SKLADBA JE VENOVÁ TÝM, KTORÍ NÁM DÁVAJÚ NÁDEJ… Mimoriadna situácia okolo šírenia vírusu COVID – 19, nás všetkých núti zamyslieť sa nad samým sebou a viac prehlbovať svoje hodnoty a vlastný život. Skladba “POŠLI MI NÁDEJ” je venovaná všetkým, ktorí hľadajú v týcho dňoch nádej a snažia sa pochopiť aktuálnu situáciu. Samotný raper skladbou podporil The post MAJSELF SA V NOVEJ SKLADBE “POŠLI MI NÁDEJ” DOSLOVA VYSPOVEDAL! appeared first on WomanMan.

Napínavý Lov na baziliška

24.03.2020 12:00 V ťažkej chvíli vám niekto musí podať pomocnú ruku, pretože inak urobíte hlúposť Svet young adult je bohatší o ďalší úlovok. Tento mesiac doň pribudla novinka Lov na baziliška, ktorá poteší všetkých čitateľov a čitateľky so záľubou v záhadných príbehoch. Stredoškoláčka Ksiu príde o svoju najlepšiu priateľku Myšku. Ktosi ju a ďalších spolužiakov otrávil a The post Napínavý Lov na baziliška appeared first on WomanMan.

Izba, ktorá je detským rajom

23.03.2020 16:35 Detská izba je doslova malým rozprávkovým kráľovstvom. Deti v nej trávia väčšinu svojho času, preto by sme výber nábytku a doplnkov mali prispôsobiť hlavne ich predstavám. Nesnažte sa nanútiť im nábytok a doplnky, ktoré sa páčia vám, dajte im priestor a do výberu zariadenia ich aktívne zapojte. Kým sa vy ako rodičia budete zameriavať na praktickosť a pohodlnosť jednotlivých kúskov, The post Izba, ktorá je detským rajom appeared first on WomanMan.

Nebojte sa padania vlasov, odpoveďou je GENESIS

22.03.2020 16:30 Vlasová značka Kérastase uvádza na trh novinku v oblasti vlasovej starostlivosti. Rad GENESIS je inšpirovaný nebojácnou a sebavedomou ženou, ktorá každý problém rieši efektívne a pragmaticky. Padanie, lámanie alebo oslabenie vlasov je stav, ktorý trápi až 88 % žien na celom svete. Podľa odborníkov, ktorých si Kérastase prizval k riešeniu tohto problému, však nemusí ísť o stav The post Nebojte sa padania vlasov, odpoveďou je GENESIS appeared first on WomanMan.

Ešte viac vyživené vlasy s novými produktmi

21.03.2020 22:01 Schauma NATURE MOMENTS HAIR SMOOTHIE Objavte nové produkty Schauma NATURE MOMENTS HAIR SMOOTHIE TUBE TREATMENTS, inšpirované zdravými a vyváženými smoothie bowls. Zloženie produktov obsahuje kombináciu výťažkov, ktoré poskytujú bohatú starostlivosť o zdravé vlasy každý deň. Vyberte si svoju obľúbenú ovocnú zmes a užite si pocit silných vlasov! Produkty HAIR SMOOTHIE TUBE TREATMENTS fungujú na praktickej The post Ešte viac vyživené vlasy s novými produktmi appeared first on WomanMan.