Rozšírené hľadanie
Utorok 22. Október 2024 |
meniny má Sergej
!!!SÚŤAŽ k Medzinárodnému dňu žien!

26.02.2021 13:30 Keďže sa nám blíži obľúbený sviatok žien, zasúťažíme si o 10 ks zaujímavého Diára na rok 2021 od Tchibo. Postnite nám fotku a inšpirujte nás, čo už všetko sadíte v tomto období? Bylinky / kvetinky / ovocie / zeleninku? Žrebujeme 3.3.2021, 10 výhercov vyhlásime na našej FB stránke. foto: archív WM The post !!!SÚŤAŽ k Medzinárodnému dňu žien! appeared first on WomanMan.

Predstavený projekt Safe stay in Croatia

26.02.2021 10:30 Na dnešnej tlačovej konferencii ministerka cestovného ruchu a športu Chorvátska, Nikolina Brnjac, a riaditeľ Chorvátskeho turistického združenia, Kristjan Staničić, predstavili projekt Safe stay in Croatia , webovú platformu, na ktorej všetci záujemcovia alebo zainteresované strany nájdu informácie o tom, čo Safe stay in Croatia predstavuje, môžu získať značku Safe stay in Croatia The post Predstavený projekt Safe stay in Croatia appeared first on WomanMan.

Annabelle Minerals pokračuje vo svojej ceste #lesswaste a predstavuje nádobku na opakovateľné použit

25.02.2021 15:33 Je možné zastaviť výrobu plastu? Rozhodne nie, ale určite je možné ju obmedziť. Annabelle Minerals prichádza s alternatívou k plastovým nádobkám na miešanie a skladovanie minerálnej kozmetiky. Jedná sa o znovu použiteľnú hliníkovú nádobku Annabelle Minerals. Prečo siahnuť po hliníkových obaloch? Hliníkové obaly majú mnoho výhod. · Sú ľahké – produkujú nižšiu uhlíkovú stopu v doprave. The post Annabelle Minerals pokračuje vo svojej ceste #lesswaste a predstavuje nádobku na opakovateľné použitie na skladovanie minerálneho mejkapu appeared first on WomanMan.

Na jeseň otvoria v Banskej Bystrici office budovu – spĺňa všetky atribúty vysoko moderného projektu

25.02.2021 15:33 V srdci Slovenska, v Banskej Bystrici, vzniká unikátny projekt. Ide o modernú administratívnu budovu Interpolis Office Center, ktorá je navrhnutá podľa najmodernejších zásad. Pre nájomcov ponúka celkovo 8 200 m² prenajímateľnej plochy a 209 parkovacích miest. Jej otvorenie ja naplánované na jeseň 2021. Banská Bystrica je dnes rozvíjajúca sa metropola. Má čo ponúknuť nielen novým investorom, ale aj jej obyvateľom či The post Na jeseň otvoria v Banskej Bystrici office budovu – spĺňa všetky atribúty vysoko moderného projektu appeared first on WomanMan.

Potvrdené! Prieskum ukázal, že Slováci milujú Tchibo

25.02.2021 13:35 Slovenskí zákazníci zaradili Tchibo do prvej trojky svojich najobľúbenejších značiek. Ocenili tak vysokú kvalitu kávy a spotrebného tovaru, dobrú cenu, ústretový personál a príjemné prostredie, ako aj udržateľný prístup spoločnosti. V rebríčku TOP 50 zákaznícky najobľúbenejších značiek na Slovensku sa na treťom mieste po Martinuse a IKEA umiestnil etablovaný predajca kávy, módy a doplnkov Tchibo. Ukázal to prieskum spoločnosti The post Potvrdené! Prieskum ukázal, že Slováci milujú Tchibo appeared first on WomanMan.

Lúčnica prichádza s jedinečnou nahrávkou

25.02.2021 09:02 Hudobné teleso, ktoré sa vďaka vyše sedemdesiatročnej tradícii stalo overenou značkou, spevácky zbor Lúčnica prichádza s novým titulom Albrecht/Martinček a opäť potvrdzuje povesť špičkového telesa. Nahrávka s rešpektovanými dirigentskými osobnosťami, medzinárodne uznávanou sólistkou Janou Kurucovou a predovšetkým s originálnou hudbou Alexandra Albrechta a Petra Martinčeka vychádza v renomovanom vydavateľstve Real Music House. „Skladby na tomto albume, Omša C Dur Alexandra Albrechta a The post Lúčnica prichádza s jedinečnou nahrávkou appeared first on WomanMan.

Podnikáte a chcete si uľahčiť prácu?

24.02.2021 14:30 Tu je niekoľko tipov ako využívať elektronický podpis Žijeme uprostred digitálneho sveta. Elektronizácia sa postupne vkráda do nášho každodenného osobného i podnikateľského života. Nemali by sme sa jej brániť, ale naopak ju vyžadovať, keďže nám prináša veľa zjednodušení. Takým je aj kvalifikovaný elektronický podpis. Oceníme ho najmä teraz, keď väčšina z nás pracuje z domu. Pri podnikaní, ale aj The post Podnikáte a chcete si uľahčiť prácu? appeared first on WomanMan.

Európsky plán boja proti rakovine chce zlepšiť prístup slovenských pacientov k inovatívnej liečbe

24.02.2021 14:30 Naše sociálne siete sú plné zúfalých žiadosti onkologických pacientov a ich rodín o pomoc, aby sa dostali k nádejnej inovatívnej život zachraňujúcej liečbe, ktorá je inde dostupná, ale u nás nie. Slovensko v tomto ohľade ťahá z rôznych dôvodov za kratší koniec… Neformálne diskusie Grape PR o zdraví pravidelne prinášajú inšpirácie na dosiahnutie pozitívnych zmien v zdravotníctve, otvárajú verejnú diskusiu na háklivé The post Európsky plán boja proti rakovine chce zlepšiť prístup slovenských pacientov k inovatívnej liečbe appeared first on WomanMan.

Skupina Bohemia Energy pokračuje v raste, tržby medziročne navýšila o 7 percent; Slovakia Energy zvý

24.02.2021 12:04 Energetická skupina Bohemia Energy i napriek koronavírusovej pandémii hlási ďalší rast. Celkové tržby skupiny predstavovali v minulom roku 23,06 mld. Kč/ 892,10 mil. eur, čo je medziročný nárast o 7 percent. Ku koncu roka 2020 skupina evidovala 1 230 808 zákazníkov a celkové dodávky energií dosiahli 10,91 TWh. Slovenský poskytovateľ energií si medziročne prilepšil nárastom počtu The post Skupina Bohemia Energy pokračuje v raste, tržby medziročne navýšila o 7 percent; Slovakia Energy zvýšila svoje tržby v roku 2020 o viac ako 25 percent appeared first on WomanMan.

Bola miláčikom nacistických dôstojníkov

24.02.2021 10:01 Ak ste doteraz nepoznali meno Karen Robardsová, zaznačte si ho. Je autorkou asi päťdesiatky úspešných románov, získala šesť ocenení Silver Pen a mnohé ďalšie ceny. A novinka Čierna labuť Paríža len dokazuje jej talent a spisovateľské umenie. Úžasný príbeh, ktorý nás zavedie do vojnového Paríža. O sile lásky, nádeje a odvahy. Paríž 1944 Krásna a zbožňovaná speváčka Genevieve Dumontová, známa The post Bola miláčikom nacistických dôstojníkov appeared first on WomanMan.

Natália Hatalová prichádza s novinkou Chcem. Má povzbudiť ľudí v tejto pandemickej dobe

22.02.2021 11:10 Krásna a talentovaná speváčka s nádherným zamatovým hlasom Natália Hatalová sa ozýva po dlhšom čas. Popri mamičkovských povinnostiach si odskočila do nahrávacieho štúdia a fanúšikov potešila novinkou Chcem. Skladba ich má povzbudiť. Empatická Natália si totiž uvedomuje, že v týchto časoch môže na hocikoho spadnúť splín, no ona odkazuje – netreba sa vzdávať! Rezká novinka dostala aj klip, The post Natália Hatalová prichádza s novinkou Chcem. Má povzbudiť ľudí v tejto pandemickej dobe appeared first on WomanMan.

Nákupne centrum v Bratislave získalo prestížny certifiká udržateľnosti

19.02.2021 13:57 Certifikát BREEAM In-Use je určený pre prevádzkované budovy zohľadňujúce a podporujúce trvalú udržateľnosť. Aupark Bratislava získal certifikát po prvý raz v roku 2014, potom opakovane v rokoch 2017 a 2020. Pri každej certifikácii to bolo na úrovni „double Excellent“, pričom uplynulý rok zaznamenal najlepšie skóre. „Teší nás, že sme certifikát BREEAM na úrovni ´double Excellent´ s doteraz najvyšším ohodnotením získali The post Nákupne centrum v Bratislave získalo prestížny certifiká udržateľnosti appeared first on WomanMan.

DOKONALÁ PREMENA VZHĽADU PLETI UŽ ZA DVA TÝŽDNE

19.02.2021 13:57 Myslíte si, že poznáte Avon? Naozaj?! Uhádli by ste, že každú sekundu sa predajú vo svete 2 výrobky pleťovej starostlivosti značky Anew? Tá patrí medzi obľúbené vďaka svojim unikátnym zloženiam a skvelým výsledkom. Aktuálne Avon prináša hneď  niekoľko prevratných noviniek spomínanej značky. Pevnejšia, hladšia a žiarivejšia pleť už o dva týždne? Áno! Vrátiť čas síce ešte nevieme, ale The post DOKONALÁ PREMENA VZHĽADU PLETI UŽ ZA DVA TÝŽDNE appeared first on WomanMan.

JAR PLNÁ VÔNÍ OD AVONU

19.02.2021 13:57 Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Určite by vás ani nenapadlo, že každú sekundu sa celosvetovo predá 7 parfum? Aj práve vďaka vôňam obľúbenosť kozmetickej značky stále narastá. Bez tak široké portfólio sa opäť rozrastá rovno o dve voňavé dámske novinky. V jednoduchosti je krása, preto sú perfektným doplnkom pre prichádzajúce jarné dni. Zahaľte sa do The post JAR PLNÁ VÔNÍ OD AVONU appeared first on WomanMan.

RAŇAJKY V STARBUCKS S NADÝCHANÝM A VOŇAVÝM PEČIVOM

19.02.2021 12:03 Tiež máte radi rána so svojou obľúbenou kávou a nadýchaným pečivom? Zastavte sa na raňajky v Starbucks! Každé ráno pre vás baristi dopekajú krehké a voňavé pečivo, ku ktorému vám pripravia lahodnú kávu. Je len na vás, či si vyberiete maslový, čokoládový alebo malinový croissant alebo dáte prednosť čučoriedkovej rolke. Prípadne ochutnáte všetko! Navyše sú počas celého dňa The post RAŇAJKY V STARBUCKS S NADÝCHANÝM A VOŇAVÝM PEČIVOM appeared first on WomanMan.