Rozšírené hľadanie
Nedeľa 20. Október 2024 |
meniny má Vendelín
Festival v Zürichu privíta veľké mená na pódiu

31.03.2022 22:15 Skvelý hudobný program a najväčšie svetové hviezdy privíta aj tento ročník festival Zürich Openair, ktorý sa bude konať od 23. do 27. augusta. Desiaty jubilejný ročník prinesie fanúšikom to najlepšie zo svetovej hudobnej scény. Svoju účasť potvrdila aj francúzska hviezda, David Guetta. Bude to tak prvýkrát, čo vystúpi na tomto festivale neďaleko Slovenska. David Guetta je The post Festival v Zürichu privíta veľké mená na pódiu appeared first on WomanMan.

EURÓPSKA kuchárska súťaž BOCUSE D‘OR V BUDAPEŠTI

31.03.2022 22:15 Európske kolo najprestížnejšej kuchárskej súťaže na svete, ktorá sa konala 23. a 24. marca v Budapešti, v Maďarsku, pozná svojho víťaza. Stal sa ním tím Dánska, druhé miesto obsadili Maďari a bronz si odniesli Nóri. Slovenský tím v zložení Peter Duranský, Márk Janák a Peter Vajgel skončil na 12. mieste zo 17 súťažiacich tímov.   Budapeštianske výstavisko privítalo koncom marca The post EURÓPSKA kuchárska súťaž BOCUSE D‘OR V BUDAPEŠTI appeared first on WomanMan.

Vychovajte zo svojich detí pokojné a šťastné bytosti

31.03.2022 12:45 Vďaka jej radám môžete postupne pretvárať svet svojich detí a potláčať ich výbušnosť, cholerickosť, viac ich upokojiť a urobiť z nich šťastnejšie bytosti. Kniha o pokojnej a láskavej výchove, ktorá má naozaj výsledky. Funguje – vďaka nej môžete deti naučiť upokojiť sa, dostať sa do pohody, viac spolupracovať a rešpektovať nielen vás, rodičov, ale aj okolie, či iné deti. Čo nás The post Vychovajte zo svojich detí pokojné a šťastné bytosti appeared first on WomanMan.

Rozprávka Zakliata jaskyňa prinesie na Deň detí nádej

24.03.2022 13:30 Prvé zábery novej slovensko-českej filmovej rozprávky Zakliata jaskyňa uzreli svetlo sveta. Do kín sa práve dostáva filmový teaser, ktorý bude dostupný aj na sociálnych sieťach. Magický príbeh od režisérky Marianny Čengel Solčanskej pritom zažije svoju premiéru pri príležitosti tohtoročného Medzinárodného dňa detí. Bude tak posolstvom nádeje pre nás všetkých v časoch, keď potrebujeme viac ako inokedy The post Rozprávka Zakliata jaskyňa prinesie na Deň detí nádej appeared first on WomanMan.

Nezabúdajte na seba ani na projekt Za zdravé prsia

24.03.2022 13:30 Prvé nesmelé lúče slnka a uvoľujúce sa protipandemické opatrenia vniesli do našich životov optimizmus a radosť z prichádzajúcej jari a voľnosti. Nádej z lepších zajtrajškov sa však rýchlo rozplynula a 24. február zmenil víziu a predstavy o pokojnejšom živote všetkým z nás. Od vypuknutia vojny na Ukrajine spoločnosť Avon intenzívne hľadá spôsoby ako pomôcť zmierniť utrpenie žien a ich rodín ako na Ukrajine, kde máme The post Nezabúdajte na seba ani na projekt Za zdravé prsia appeared first on WomanMan.

Ľad a horúce gejzíry v ďalšom Romantickom úteku

22.03.2022 15:31 Séria Romantické úteky, v ktorej v slovenčine vyšli štyri príbehy, prináša vždy niečo nové o danej krajine, objavíte jej krásy, atmosféru a ducha. Ale tiež pocítite útulnosť, pohodu, ktorú postavy hľadajú a napokon ju aj vždy nachádzajú. Cítite teplo domova, rodinných i priateľských vzťahov…Práve vyšiel štvrtý príbeh Hotelík na Islande. Ambiciózna Lucy zažije azda tú najzahanbujúcejšiu skúsenosť svojho života, po ktorej The post Ľad a horúce gejzíry v ďalšom Romantickom úteku appeared first on WomanMan.

Toto sú laureáti Krištáľového krídla za rok 2021

21.03.2022 11:30 Jubilejný 25. ročník udeľovania cien Krištáľové krídlo pre významné osobnosti Slovenska už pozná mená laureátov za rok 2021. Členovia odborných porôt o nich  rozhodovali v deviatich kategóriách. Ocenenia si laureáti prevzali v nedeľu 20. marca na slávnostnom galavečere v SND. Diváci ho mohli sledovať v priamom prenose RTVS na Jednotke. Krištáľové krídlo získalo spolu 10 laureátov, ktorí The post Toto sú laureáti Krištáľového krídla za rok 2021 appeared first on WomanMan.

Módna polícia z Krištáľového krídla

21.03.2022 11:30 The post Módna polícia z Krištáľového krídla appeared first on WomanMan.

Chemický peeling: Dá sa spraviť aj doma, ale dávajte si pozor!

16.03.2022 19:01 Peelingy majú jednu skvelú vlastnosť – dokážu vyriešiť mnohé problémy s pleťou, s ktorými možno aj vy denne bojujete. Ak vás trápi suchá a šupinatá pokožka, spravte si peeling. Máte nejednotný tón pleti? Urobte si domáci peeling. Alebo už dlhé mesiace bojujete s vyrážkami a čiernymi bodkami? Chemický peeling môže byť vašou záchranou. Už dlhšiu dobu sa hovorí, že chemický The post Chemický peeling: Dá sa spraviť aj doma, ale dávajte si pozor! appeared first on WomanMan.

Moderátorky galavečera Krištáľové krídlo sa zverili do rúk dizajnérky Michaely Ľuptákovej

16.03.2022 10:00 Známa slovenská dizajnérka Michaela Ľuptáková oblieka moderátorky a účinkujúcich Krištáľového krídla už niekoľko rokov, pričom jej modely si zamilovali nielen známe tváre, ale aj ďalšie výnimočné Slovenky milujúce krásu, eleganciu a pohodlie jej tvorby. Nedávno sa móda z dielne Michaely Ľuptákovej dostala aj na Jerusalem Design Week a jej modely môžeme pravidelne vidieť aj na osobnostiach v rôznych televíznych projektoch. The post Moderátorky galavečera Krištáľové krídlo sa zverili do rúk dizajnérky Michaely Ľuptákovej appeared first on WomanMan.

Záhada zavretej schránky a famózny Hercule Poirot

16.03.2022 10:00 Po celosvetovom úspechu románu Vraždy s monogramom z roku 2014 napísala britská autorka Sophie Hannahová ďalšie tri skvelé detektívky, v ktorých exceluje slávny Hercule Poirot. Druhá z nich s názvom Záhada zavretej schránky vychádza v novom vydaní, keďže sa vypredala.   Lady Athelinda Playfordová plánuje usporiadať vo svojom sídle Clonakilty v írskom grófstve Cork večierok, no The post Záhada zavretej schránky a famózny Hercule Poirot appeared first on WomanMan.

Nenechajte si ujsť vzrušujúci akčný thriller Sanitka

15.03.2022 15:45 Mala to byť jednoduchá banková lúpež. Nič však nešlo podľa plánu, a tak zlodeji utekajú pred policajtami ulicami Los Angeles v ukradnutej sanitke. Režisér Michael Bay vytvoril jedinečný thriller plný zvratov a načakaných udalostí. “Neprišiel som liečiť rakovinu, ale baviť ľudí,” povedal kedysi režisér Michael Bay, ktorý sa tohto svojho jréda drží azda pri každom The post Nenechajte si ujsť vzrušujúci akčný thriller Sanitka appeared first on WomanMan.

Krištáľové krídlo ocení významné osobnosti Slovenska už 20. marca. Poznáme program aj moderátorov galavečera

14.03.2022 21:16 Jubilejný 25. ročník udeľovania cien Krištáľové krídlo pre významné osobnosti Slovenska sa uskutoční 20. marca v priestoroch SND v Sále Opery a baletu. V priamom prenose ho odvysiela RTVS na Jednotke so začiatkom o 20:30 hod. Počas galavečera sa dozvieme mená laureátov ocenenia Krištáľové krídlo za rok 2021 v deviatich kategóriách a odovzdaná bude aj mimoriadna cena Štefanovi The post Krištáľové krídlo ocení významné osobnosti Slovenska už 20. marca. Poznáme program aj moderátorov galavečera appeared first on WomanMan.

Nazrite do zákulisia príprav šiat na galavečer Krištáľové krídlo z dielne dizajnérky Emy Klein

14.03.2022 12:15 Šaty talentovanej dizajnérky Emy Klein si obľúbilo za roky jej pôsobenia už množstvo Sloveniek. Rodáčka z Nitry módu navrhuje od jej útleho detstva. Modely, ktoré tvorí, sú známe svojou jemnosťou, eleganciou, vytváraním dokonalej ženskej siluety, vzdušnosťou a tým, že každej dáme vždy perfektne sadnú. Jej rukopis však môžete vidieť aj na šatách, ktoré obliekajú členky delegácie Slovenského The post Nazrite do zákulisia príprav šiat na galavečer Krištáľové krídlo z dielne dizajnérky Emy Klein appeared first on WomanMan.

Dá sa naučiť žiť s traumou z minulosti?!

08.03.2022 22:01 Prežila kruté detstvo. Sadistickí rodičia ju aj jej piatich súrodencov neprestajne týrali, držali v dome o hlade, zväzovali reťazami, zamykali potme v špinavých nevykúrených izbách so zatemnenými oknami. Nečudo, že po vyslobodení sa dlho vyhýbala všetkému, čo ju spájalo s touto temnou časťou života. Vyšiel strhujúci triler a silný príbeh v jednom, podľa médií najlepší debutový triler The post Dá sa naučiť žiť s traumou z minulosti?! appeared first on WomanMan.