Rozšírené hľadanie
Sobota 28. September 2024 |
meniny má Václav
Čo sa stalo s vlajkami a ďalšími predmetmi, ktoré zostali po astronautoch na Mesiaci?

31.07.2024 15:15 Dnes už každý pozná ikonický záber na astronauta, ktorý na Mesiaci vztýčil americkú vlajku. Už je to však niekoľko desaťročí, čo sme sa ... The post Čo sa stalo s vlajkami a ďalšími predmetmi, ktoré zostali po astronautoch na Mesiaci? appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Reklamná politika Googlu je podvod, hovoria analytici: Ukázali, prečo za tovary a služby platíme viac, než by sme mali

31.07.2024 15:15 Ak používaš Google, potom isto vieš, ako tento vyhľadávač pracuje s reklamami. Nová štúdia však nahliadla do pozadia reklamného biznisu tohto technologického giganta ... The post Reklamná politika Googlu je podvod, hovoria analytici: Ukázali, prečo za tovary a služby platíme viac, než by sme mali appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

AKTUÁLNE: Veľký operátor prináša zákazníkom nové TV stanice. Pribudnú už čoskoro

31.07.2024 15:15 Jeden z najväčších operátorov na Slovensku, Orange, pridáva do ponuky aplikácie Orange TV tri nové televízne stanice. Tešiť sa môžeš na športové zápasy ... The post AKTUÁLNE: Veľký operátor prináša zákazníkom nové TV stanice. Pribudnú už čoskoro appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Našla NASA na Marse život? Toto vedcom prezradil zatiaľ najfascinujúcejší objav na planéte

31.07.2024 15:15 Americká vesmírna agentúra NASA oznámila, že na Marse po prvýkrát objavila potenciálne biologické stopy. Tie našla v kameni, ktorý sa vyznačoval zvláštne zafarbenými ... The post Našla NASA na Marse život? Toto vedcom prezradil zatiaľ najfascinujúcejší objav na planéte appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Ako kalibrovať batériu smartfónu s Androidom, aby si predĺžil jej výdrž? Toto sprav a pocítiš zmenu k lepšiemu

31.07.2024 15:15 Vedel si, že percentá batérie na tvojom smartfóne nemusia odzrkadľovať jej skutočný stav? Možno sa ti už niekedy stalo, že sa ti smartfón ... The post Ako kalibrovať batériu smartfónu s Androidom, aby si predĺžil jej výdrž? Toto sprav a pocítiš zmenu k lepšiemu appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

AKTUÁLNE: Veľký operátor zvyšuje rýchlosť internetu pre tisíce domácností. Tiež časti zákazníkov zvyšuje ceny služieb

30.07.2024 19:15 Posledné roky sme si zvykli, že predplatné za služby rastie. Nedávno ale nastal zlom. Viacero operátorov začalo hlásiť, že dávajú svojim zákazníkom rôzne ... The post AKTUÁLNE: Veľký operátor zvyšuje rýchlosť internetu pre tisíce domácností. Tiež časti zákazníkov zvyšuje ceny služieb appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Do Google Play sa vrátil spyware Mandrake. Cez tieto aplikácie infikoval desaťtisíce telefónov. Nitky vedú do Ruska

30.07.2024 19:15 Bezpečnostní experti zo Securelist varujú pred známym spywarom Mandrake, ktorý sa opäť po čase dostal na platformu Google Play. Ide o mimoriadne sofistikovaný ... The post Do Google Play sa vrátil spyware Mandrake. Cez tieto aplikácie infikoval desaťtisíce telefónov. Nitky vedú do Ruska appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Máš auto? Pozor, štát zvyšuje pokuty za základnú povinnosť, ktorú desaťtisíce Slovákov nedodržujú!

30.07.2024 19:15 Dnes je základnou výbavou každej domácnosti auto. V mnohých domácnostiach nájdeme často nie jedno, ale hneď dve a niekedy aj tri autá. Spolu s vlastníctvom štvorkolesového ... The post Máš auto? Pozor, štát zvyšuje pokuty za základnú povinnosť, ktorú desaťtisíce Slovákov nedodržujú! appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

POZOR! Mobilný operátor upozorňuje: Nechceme ti vrátiť peniaze. Na tieto správy nereaguj, ide o podvod!

30.07.2024 19:15 Natrafiť v dnešnom digitálnom svete na online podvod nie je vôbec náročné. Naše telefóny doslova zaplavujú podvodné SMS správy a nemenej často nám podvodníci aj ... The post POZOR! Mobilný operátor upozorňuje: Nechceme ti vrátiť peniaze. Na tieto správy nereaguj, ide o podvod! appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Pozor, cez klon obľúbenej hry hackeri prihlasujú obete na prémiové služby a kradnú zo zariadení citlivé údaje

30.07.2024 19:15 Ak patríš medzi nadšencov mobilných hier a kryptomien, určite ti neunikol fenomén Hamster Kombat. Ide o mobilnú hru, ktorá sa šíri cez platformu ... The post Pozor, cez klon obľúbenej hry hackeri prihlasujú obete na prémiové služby a kradnú zo zariadení citlivé údaje appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

POZOR! Veľký obchod predával chybné powerbanky. Doma ich majú mnohí Slováci. Môžu spôsobiť požiar, hlási SOI

30.07.2024 19:15 Bezpochyby aj ty máš v domácnosti viacero gadgetov, ktoré ti ležia v zásuvke stola a čakajú na príležitosť, kedy ich využiješ. Jedným z takýchto gadgetov, ktorý ... The post POZOR! Veľký obchod predával chybné powerbanky. Doma ich majú mnohí Slováci. Môžu spôsobiť požiar, hlási SOI appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Vírusy zdedené po našich evolučných predkoch pomáhajú rakovine, zisťujú vedci

30.07.2024 09:30 Výskumníci z University of Colorado, Boulder, vysvetľujú, že ak nahliadneme do ľudského genómu, objavíme kúsky DNA zanechané vírusmi, ktoré infikovali ešte našich primátich ... The post Vírusy zdedené po našich evolučných predkoch pomáhajú rakovine, zisťujú vedci appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Správcu úloh už nemusíš otvárať pri každom probléme: Túto skrytú funkciu Windowsu si hneď teraz zapni

30.07.2024 09:30 Správca úloh vo Windowse je nástroj, ku ktorému sa uchýlime, keď nič iné nefunguje, napríklad keď zamrzne program a nedá sa vypnúť. Windows ... The post Správcu úloh už nemusíš otvárať pri každom probléme: Túto skrytú funkciu Windowsu si hneď teraz zapni appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Google zásadne vylepšil umelú inteligenciu Gemini. Aktualizácia 1.5 Flash mení hru. Na svoje si prídeš aj ty!

29.07.2024 23:45 Spoločnosť Google oznámila, že jej umelá inteligencia Gemini dostála dôležitú aktualizáciu 1.5 Flash. Tá zlepšuje rýchlosť a presnosť odpovedí AI modelu. Zároveň Google ... The post Google zásadne vylepšil umelú inteligenciu Gemini. Aktualizácia 1.5 Flash mení hru. Na svoje si prídeš aj ty! appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

Môžeš si jedným kliknutím na prílohu v Gmaile stiahnuť do počítača vírus?! Toto by si mal vedieť

29.07.2024 23:45 Pravdepodobne si sa už v online priestore stretol s nejakým typom podvodu. Mohla ti napríklad prísť SMS správa s oznámením, že na tvojom bankovom účte došlo ... The post Môžeš si jedným kliknutím na prílohu v Gmaile stiahnuť do počítača vírus?! Toto by si mal vedieť appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.