Rozšírené hľadanie
Nedeľa 8. September 2024 |
meniny má Miriama
Vhodný čas na rekonštrukciu domu

07.09.2024 21:45 Kedy je najlepšie obdobie pre plánovanú rekonštrukciu a opravu nehnuteľnosti? Vhodný čas na rekonštrukciu domu závisí… Príspevok Vhodný čas na rekonštrukciu domu zobrazený najskôr internetový magazín Bývať. Čítané: (1)

Inovácie v moderných reštauráciách: Ako technológie menia naše stravovacie zážitky

07.09.2024 21:45 V posledných rokoch sme svedkami významných zmien v oblasti stravovania. Moderné stravovacie zariadenia sa neustále snažia inovovať a prinášať zákazníkom nové, vzrušujúce zážitky. Od pokročilých technológií až po nápadité kulinárske kreácie, reštaurácie sa prispôsobujú meniacim sa požiadavkám spotrebiteľov. Tento článok sa zameriava na najnovšie trendy a inovácie, ktoré formujú budúcnosť gastronómie. Technologické vymoženosti v reštauráciách The post Inovácie v moderných reštauráciách: Ako technológie menia naše stravovacie zážitky appeared first on salkakavy.sk. Čítané: (1)

Dokonalý večer doma: Skvelé jedlo s príjemnou atmosférou

07.09.2024 21:45 V dnešnej uponáhľanej dobe je čoraz dôležitejšie nájsť si čas na relaxáciu a pôžitok z jednoduchých radostí života. Čo môže byť lepšie ako gurmánsky… The post Dokonalý večer doma: Skvelé jedlo s príjemnou atmosférou appeared first on Kankán online magazín. Čítané: (1)

Nudí vás pohľad na betónový plot? Natrite ho farbou!

07.09.2024 11:45 Betónový plot je jednou z najobľúbenejších možností pre oplotenie nehnuteľností. Ide o stabilný plot s dlhou trvanlivosťou, ale nie každému vyhovuje jeho prirodzená sivá farba. Niektorí výrobcovia síce ponúkajú farebné varianty ako antracitová či pieskovcová, ale v snahe ušetriť veľa ľudí zvolí klasický vzhľad betónu. Sivá farba môže začať časom nudiť. V takomto prípade odporúčame plot natrieť farbou podľa vášho vkusu. Aké farby sú určené na betón? Pri výbere farby pre betónové ploty je dôležité zvoliť takú, ktorá odolá poveternostným podmienkam. Existuje niekoľko typov farieb vhodných pre exteriérové betónové povrchy. Medzi najviac využívané patria akrylové farby. Sú dobré priľnavé i trvanlivé. Odolávajú UV žiareniu, dažďu, The post Nudí vás pohľad na betónový plot? Natrite ho farbou! first appeared on Časopis Home.sk. Čítané: (1)

Ako vybrať správnu cestovnú kanceláriu pre svoju dovolenku

07.09.2024 11:45 Plánovanie dovolenky je vzrušujúcim procesom, no výber cestovnej kancelárie môže mať veľký vplyv na váš… Príspevok Ako vybrať správnu cestovnú kanceláriu pre svoju dovolenku zobrazený najskôr Destinácia.sk. Čítané: (1)

Hľadáte dobré letné pneumatiky? Odporúčame pneumatiky značky Kormoran

07.09.2024 11:45 Ak hľadáte spoľahlivé, bezpečné a cenovo dostupné pneumatiky, značka Kormoran by mohla byť pre vás tou správnou voľbou. Ešte ste o pneumatikách tejto značky nepočuli? Predstavíme vám ich v plnej kráse od výhod až po všetky kľúčové vlastnosti. Prečo si vybrať pneumatiky Kormoran? Kormoran je poľská značka pneumatík, ktorá je súčasťou koncernu Michelin. Tento fakt znamená, že The post Hľadáte dobré letné pneumatiky? Odporúčame pneumatiky značky Kormoran first appeared on Časopis - zaujímavosti, novinky a užitočné informácie. Čítané: (1)

Turistická obuv – aby letné výlety neskončili na pohotovosti

07.09.2024 11:45 Leto je obdobím, kedy mnohí ľudia vyhľadávajú prírodu a aktívny oddych v objatí prírody. Trekingy sú v lete veľmi obľúbené a prinášajú možnosť objavovať nové miesta. Aby ste si zážitky mohli naplno užiť,… The post Turistická obuv – aby letné výlety neskončili na pohotovosti appeared first on Slovak magazín. Čítané: (1)

Belgická reštaurácia a krčma v Győri

07.09.2024 11:45 Hotel, ktorý si zachoval dušu: Hotel Meixner Royal v meste Győr má bohatú históriu začínajúcu v roku 1904, keď bol otvorený v historickom centre mesta. Počas druhej svetovej vojny v roku 1944 bol vážne poškodený bombovým útokom, ale neskôr bol obnovený a rozšírený. V roku 1949 bol znárodnený a prevzal nový názov „Červená hviezda“. V The post Belgická reštaurácia a krčma v Győri appeared first on salkakavy.sk. Čítané: (1)

Jazda v teréne – ktoré vozidlá si poradia aj v náročnom teréne?

07.09.2024 11:45 Jazda v teréne je pre niekoho výzva, pre niekoho zábava alebo adrenalín. Náročný terén si vyžaduje nielen skúsenosti vodiča, ale tiež terénne vozidlo. Ak plánujete výlety do hôr, chcete sa venovať poľovníctvu alebo si zajazdiť po piesočných dunách, je dôležité vybrať správne vozidlo, ktoré zdolá náročné podmienky. Ktoré vozidlá zvládnu každý terén bez váhania? Jeep Wrangler Hviezdou The post Jazda v teréne – ktoré vozidlá si poradia aj v náročnom teréne? first appeared on Gazda.sk - informačný portál. Čítané: (1)

Poznáte všetky výhody hybridných vozidiel?

07.09.2024 11:45 S rastúcim dôrazom na ekologickú udržateľnosť a znižovanie emisií sa veľa motoristov pri výbere auta rozhodnú pre hybridné vozidlo. Ide o dobrú alternatívu… The post Poznáte všetky výhody hybridných vozidiel? appeared first on Hybridné auto.sk. Čítané: (1)

Objednanie taxi na presný čas a ďalšie 4 výhody, pre ktoré sa taxi služby vyplatia

07.09.2024 11:45 Moderné taxi služby ponúkajú množstvo výhod, ktoré ich robia atraktívnou voľbou pre cestovanie v mestách a aj mimo nich. Jednou z hlavných výhod je možnosť objednania taxi na presný čas, čo prináša pocit komfortu a istoty. Okrem toho existujú aj iné benefity, ktoré robia taxi služby veľmi výhodné. 1. Objednanie taxi na presný čas Jednou z ... Príspevok Objednanie taxi na presný čas a ďalšie 4 výhody, pre ktoré sa taxi služby vyplatia zobrazený najskôr Pisem.sk. Čítané: (1)

Cestujte rozumne: Kedy sa oplatí transfer na letisko a kedy cesta vlastným autom?

07.09.2024 11:45 Je výhodnejšie cestovať na letisko vlastným vozidlom alebo zavolať taxi? Každá z týchto možností má výhody a nevýhody, ktoré sa môžu líšiť… The post Cestujte rozumne: Kedy sa oplatí transfer na letisko a kedy cesta vlastným autom? appeared first on Pokrok.sk. Čítané: (1)

Neprezuli ste pneumatiky na leto? Robíte veľkú chybu!

07.09.2024 11:45 Jazdenie v lete na zimných pneumatikách nie je na Slovensku pokutované. Keďže na šoférov neexistuje v tomto smere bič, veľa z nich jazdí po celý… The post Neprezuli ste pneumatiky na leto? Robíte veľkú chybu! appeared first on Šmyk.sk. Čítané: (1)

Týmto chybám sa vyhnite pri starostlivosti o turistické topánky

07.09.2024 11:45 Kvalitné turistické topánky nepatria medzi najlacnejšiu obuv. Aby vám dlho slúžili a poskytovali optimálny komfort i ochranu, je dôležité sa o topánky… The post Týmto chybám sa vyhnite pri starostlivosti o turistické topánky appeared first on Pokrok.sk. Čítané: (1)