Rozšírené hľadanie
Nedeľa 22. September 2024 |
meniny má Móric
Tipy a inšpirácie na zariadenie terasy – poznáte najnovšie trendy?

30.03.2023 01:32 Užívať si voňavú rannú kávu a pozorovať deti, ako sa hrajú vedľa vás na záhrade. Majitelia rodinného domu s terasou dobre vedia oceniť tieto nezameniteľné chvíľky rodinnej pohody na čerstvom vzduchu. Vaša terasa vám naozaj dokáže výrazne skvalitniť  každodenný život. Preto by ste si mali dať záležať na jej zariadení tak, aby bola maximálne príjemná Príspevok Tipy a inšpirácie na zariadenie terasy – poznáte najnovšie trendy? zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Ako si vytvoriť dokonalú záhradu

30.03.2023 01:32 Záhrada sa nie náhodou považuje za pýchu každého rodinného domu. Vytvára prvý dojem o obyvateľoch domácnosti, priťahuje pozornosť, prezrádza veľa o vašom vkuse, preferenciách, životnom štýle. A nielen to – záhrada zďaleka nie je len estetický prvok, ktorý má zdobiť a vyzerať dobre na fotografiách. Ak si záhradu zariadite naozaj umne a premyslene, dokáže zlepšiť Príspevok Ako si vytvoriť dokonalú záhradu zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Kvalitné stroje pre poľnohospodárov od značky CAT

28.03.2023 21:46 Vedeli ste, že prvým strojom od výrobcu Caterpillar bol pásový traktor? Odvtedy prešlo takmer 120 rokov a v portfóliu značky nájdete stovky druhov stavebných, poľnohospodárskych a iných strojov. Prečítajte si, ktoré z nich vám poslúžia v živočíšnej či rastlinnej výrobe. Poľnohospodárske stroje, to nie sú iba kombajny a traktory Keď sa povie poľnohospodárske stroje, väčšina ľudí si predstaví traktor, prípadne kombajn. Príspevok Kvalitné stroje pre poľnohospodárov od značky CAT zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Ako sa stať energeticky sebestačný so solárnymi panelmi a off-grid systémom?

20.03.2023 07:45 Vzhľadom na neustále sa zvyšujúce náklady na energiu a elektrinu, čoraz viac firiem a domácností prechádza na zdroje obnoviteľnej energie. Používanie solárnych systémov vám môže výrazne znížiť náklady na elektrinu. Okrem toho, využívanie solárnej energie je šetrnou  ekologickou alternatívou, ktorá prispieva k zlepšeniu planéty. Chcete sa stať energeticky sebestačný, znížiť účty za energie a zároveň Príspevok Ako sa stať energeticky sebestačný so solárnymi panelmi a off-grid systémom? zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Fúkaná celulózová izolácia: Aké má výhody a využitie?

20.03.2023 07:45 Je vám zima napriek tomu, že máte doma kozub, či pec? A naopak, potíte sa v lete, hoci ste investovali do klimatizácie? Na vine môže byť nedostatočná izolácia. Správna izolácia je preto dnes nevyhnutnosťou pre každý dom.   Fúkaná celulózová izolácia je jedným z najbežnejších typov izolácií, ktoré sa v súčasnosti používajú. Mnohí si tento Príspevok Fúkaná celulózová izolácia: Aké má výhody a využitie? zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

10 jedinečných vlastností hliníkových dverí

16.03.2023 18:45 Hliníkové dvere a okná sa dostávajú do popredia. Vďaka svojim vlastnostiam sú jasnou voľbou pre novostavby a pre domy pripravené na rekonštrukciu. Hliníkové dvere sú top produktom, ktorý postupne vytlačí z trhu iné materiály. Prečo? Minimálne pre nasledujúcich 10 jedinečných vlastností. 1. Životnosť Hliníkové vchodové dvere osadíte do stavebného otvoru a získate dvere na celý život. Podľa testov vydržia Príspevok 10 jedinečných vlastností hliníkových dverí zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Ako vybrať regál? Najdôležitejšími parametrami sú nosnosť a hmotnosť

03.03.2023 00:45 Ako vybrať regál? Najdôležitejšími parametrami sú nosnosť a hmotnosť Ak plánujete otvoriť predajňu, jedným z najdôležitejších rozhodnutí, je vybrať správny regálový systém pre sortiment. Či už máte menší sklad s pár produktami alebo veľkú halu s nadrozmerným tovarom, v obidvoch prípadoch potrebujete kvalitné obchodné regály. Ako si vybrať, aby splnili vaše potreby? Aké využitie budú Príspevok Ako vybrať regál? Najdôležitejšími parametrami sú nosnosť a hmotnosť zobrazený najskôr Staviteľ.sk.