Rozšírené hľadanie
Sobota 21. September 2024 |
meniny má Matúš
Fotovoltaika: Poistite si budúcnosť svojho domu výberom bezemisného vykurovacieho systému

27.09.2023 00:15 Snažíte sa eliminovať negatívne dopady energetickej krízy výberom vhodných alternatívnych riešení, ktoré neohrozia vaše pohodlie ani rodinné účty v banke? Potom vám predstavíme systém, ktorého výhody sú veľkým prínosom pre vás aj vaše okolie. Výhod fotvoltaických panelov je niekoľko a my vás s tými najlepšími práve teraz zoznámime. Udržateľný zdroj energie šetrný k životnému prostrediu Príspevok Fotovoltaika: Poistite si budúcnosť svojho domu výberom bezemisného vykurovacieho systému zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Ako vybrať garážovú bránu?

20.09.2023 06:15 Už dávno neplatí, že garáž slúži len ako priestor pre autá. V súčasnosti garáže obľubujú najmä páni, ktorí ju premenia na svoju dielňu, no nezaostávajú ani ženy, ktoré tento priestor môžu využiť ako svoj súkromný ateliér. Pre niekoho je zas garáž odkladacím priestorom, v ktorom končia všetky nepotrebné veci, ktoré nám je však ľúto vyhodiť. Príspevok Ako vybrať garážovú bránu? zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Jednoduché porovnanie strešných krytín – výhody a nevýhody

20.09.2023 06:15 Strecha na dome nie je iba preto, aby doň nezatekalo. Má oveľa väčší význam. Ukončuje a uzatvára stavbu, chráni interiér pred vplyvmi počasia, funguje ako zvukový a tepelný izolant, mala by byť tiež energeticky efektívna. V neposlednom rade, strecha dokáže pozitívne, ale aj negatívne ovplyvniť konečný vzhľad rodinného domu. Keď vyberáte strešnú krytinu, ste postavení Príspevok Jednoduché porovnanie strešných krytín – výhody a nevýhody zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Poznáte efektívne riešenia pre priestorovo úsporné interiérové dvere, ktoré skrývajú mnoho ďalších výhod?

11.09.2023 09:00 Moderný interiérový dizajn sa nesie v znamení otvoreného a vzdušného priestoru, ľahkosti a praktickosti. Toto všetko dokážu zabezpečiť posuvné dvere, ktoré sú elegantné, flexibilné, a navyše šetria priestor. Donedávna sme ich inštalovali najmä na výstup na terasu, balkón alebo záhradu. Viete si však posuvné dvere predstaviť aj v interiéri? Klasické krídlové dvere na pántoch s Príspevok Poznáte efektívne riešenia pre priestorovo úsporné interiérové dvere, ktoré skrývajú mnoho ďalších výhod? zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Autonómne bývanie: výhody, nevýhody a ako na to

11.09.2023 09:00 Mobilné a ekologické bývanie sa v dnešnej dobe stáva čoraz populárnejšou témou. Mladí ľudia chcú byť viacej samostatní vo všetkých smeroch, výnimkou nie je ani bývanie. V tomto článku si priblížime, aký je kľúč k spokojenému autonómnemu bývaniu. Čo je autonómne bývanie? Za autonómne bývanie sa označuje dom, ktorý pre svoje fungovanie využíva energiu získanú Príspevok Autonómne bývanie: výhody, nevýhody a ako na to zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Ako na svojpomocné plánovanie a aranžovanie záhrady

11.09.2023 09:00 Predstavte si svoju záhradu alebo akýkoľvek vonkajší priestor ako rozšírenie vášho domova alebo „vonkajšiu miestnosť“. Neprehliadnite však, že táto miestnosť je jedinečná, pretože je vonku. To znamená, že okrem toho, že využijete priestor navyše, môžete ho obklopiť vegetáciou a inými živými vecami, aby ste svoju rodinu, priateľov a vás priblížili k prírode. Vytvorenie nového plánu Príspevok Ako na svojpomocné plánovanie a aranžovanie záhrady zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Najštýlovejšie tienidlá na okná

05.09.2023 02:15 Zebrové žalúzie, známe tiež ako duetové alebo deň a noc žalúzie, sú špeciálny typ tienidla, ktoré má unikátnu konštrukciu s dvojitou vrstvou horizontálnych panelov. Tieto panely sú vyrobené z prepletených pásikov látky alebo iného materiálu, ktoré umožňujú regulovať priechod svetla a súkromie. Hlavným rozdielom medzi zebrovými žalúziami a tradičnými horizontálnymi žalúziami je ich konštrukcia. Zebrové Príspevok Najštýlovejšie tienidlá na okná zobrazený najskôr Staviteľ.sk.