Rozšírené hľadanie
Nedeľa 8. September 2024 |
meniny má Miriama
Neuveriteľné! Ďalšie problémy na priecestí smrti! Zariadenie zmätkovalo, vodiči volali políciu

30.06.2024 21:15 NOVÉ ZÁMKY – Na železničnom priecestí, kde vo štvrtok popoludní vyhaslo sedem ľudských životov, sa vyskytli ďalšie problémy. Vodiči dokonca zalarmovali políciu.

Veľká zmena pri platobných kartách: Pripravte sa na nový dizajn! Pomôcť má hlavne TEJTO skupine ľudí

30.06.2024 21:15 BRATISLAVA – Na Slovensko prichádza veľká novinka. Platobné karty budú mať po novom nový dizajn – Touch Card. Ide o to, že platobné karty budú mať výrez, ktorý umožní každému jednoduché rozoznanie jednotlivých typov kariet v peňaženke obyčajným dotykom. Ide o malú zmenu, ktorá však prináša zásadný vplyv na uľahčenie každodenných platieb pre mnohých zrakovo znevýhodnených ľudí.

Počasie nás znova poriadne potrápi! Na celom Slovensku treba počítať s búrkami

30.06.2024 21:15 BRATISLAVA - Na celom Slovensku treba do pondelka počítať s búrkami. Upozorňuje na to Slovenský hydrometeorologický ústav , ktorý vydal výstrahy prvého a druhého stupňa. Informuje o tom na svojom webe.

Policajti v Košickom kraji za štyri hodiny odhalili 16 opitých vodičov

30.06.2024 21:15 MICHALOVCE - Za štyri hodiny vykonali policajti v Košickom kraji 4530 dychových skúšok, z ktorých bolo 16 pozitívnych. Policajti sa zamerali na Zemplínsku šíravu, kde každý výjazd a vjazd obsadili a každého vodiča podrobili dychovej skúške. Košická krajská polícia o tom informovala v nedeľu na sociálnej sieti.

Tragédia na Váhu: Michal zomrel pritom, čo miloval: Zostal po ňom malý syn, zúfalá prosba

30.06.2024 21:15 BRATISLAVA - Michal sa rozhodol spríjemniť si sobotu tým, čo miluje. Ani vo sne by ho nenapadlo, že to budú posledné minúty jeho života. V priebehu sekundy prišla mladá mamička malého syna Miška o svojho manžela. Jej kamarátka žiada o pomoc.

Zásah Horskej záchrannej služby pri Zelenom plese: Turista nemohol samostatne zostúpiť

30.06.2024 21:15 VYSOKÉ TATRY - Horskí záchranári zasahovali v nedeľu ráno vo Vysokých Tatrách. Na chate pri Zelenom plese potreboval pomoc 39-ročný slovenský turista, ktorý pociťoval nevoľnosť a nebol schopný z horského prostredia samostatne zostúpiť. Informovala o tom Horská záchranná služba na webovej stránke.

Zo svahu Veľkého Rozsutca sa zosunula pôda, zasiahla aj turistický chodník

30.06.2024 21:15 TERCHOVÁ - Búrkové počasie v predchádzajúcich dňoch spôsobilo zosuv pôdy zo svahu Veľkého Rozsutca. Čiastočne zasiahol aj modrý turistický chodník vedúci zo sedla Medziholie do sedla Medzirozsutce . Informoval o tom Národný park Malá Fatra na sociálnej sieti.

Zásadné novinky o zdravotnom stave Roberta Fica: Bude mať trvalé následky! Kaliňák prezradil viac

30.06.2024 21:15 BRATISLAVA – Streľba z 15. mája na premiérovi Robertovi Ficovi zanechala trvalé následky. Tie sa týkajú pohybového aparátu. Problémy má aj s brušnou dutinou, niektoré orgány nepracujú tak, ako v mladšom veku.

OBRAZOM: Takú nádheru inde neuvidíte, v Bratislave otvárajú historickú Lekáreň u Salvatora

30.06.2024 21:15 Slovenská lekárnická komora otvára od 1. júla v historickej budove Lekárne u Salvatora v Bratislave novú prevádzku lekárne. Otvorená má byť sedem dní v týždni v čase od 10.00 do 18.00 h. Okrem štandardných služieb bude lekáreň poskytovať aj informácie o jej histórií. Prezident SLeK Ondrej Sukeľ a primátor Bratislavy Matúš Vallo o tom informovali na piatkovej tlačovej besede.

Andrej Danko o spore v koalícii: TOTO je jeho pohľad na vec! Povedal, o čo ide SNS

30.06.2024 21:15 BRATISLAVA - Koaličné strany SNS a Hlas-SD nie sú v súvislosti s minimálnou mzdou v konflikte. Vedie sa reálna politická debata. V nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike to uviedol podpredseda Národnej rady SR a líder SNS Andrej Danko.

Prípad výbušniny na hlavnej stanici: Polícia pátra po totožnosti staršieho muža! FOTO Nepoznáte ho?

30.06.2024 21:15 BRATISLAVA – Na hlavnej vlakovej stanici v Bratislave dnes dopoludnia zavládol chaos. Dôvodom bolo nahlásenie výbušného zariadenia. Polícia vec okamžite preverovala, vlaky meškali, cestujúci nevedeli, čo sa bude diať. Muži zákona sa teraz obracajú na verejnosť pri snahe odhaliť totožnosť muža, ktorý by do prípadu mohol vniesť viac svetla.

V Bratislave nahlásili nastraženú výbušninu! Ide o jednu z najfrekventovanejších častí mesta

30.06.2024 21:15 BRAATISLAVA - Poplach v hlavnom meste. Aktuálne je obmedzená doprava v stanici Bratislava hl. st. Dôvodom je nahlásený nástražný výbušný systém.

Ďalšia obrovská tragédia na železnici: Pri Pezinku zrazil vlak človeka! Rušňovodič už nedokázal urobiť nič

30.06.2024 21:15 BRATISLAVA - Na železničnej trati medzi Šenkvicami a Pezinkom prišiel v nedeľu o život človek, ktorý si ľahol pred prichádzajúci vlak. Pre krátku vzdialenosť rušňovodič nedokázal zrážke s neznámou osobou zabrániť. Iformoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Horskí záchranári pomáhali slovenskej a českej turistke: Zranený členok a vážne zranenie nohy

30.06.2024 21:15 TERCHOVÁ - Dve záchranné akcie absolvovali v sobotu horskí záchranári z Malej Fatry. Pomáhali slovenskej turistke so zraneným členkom a Češke, ktorá pri Šútovskom vodopáde utrpela vážne zranenie nohy. Informovala o tom Horská záchranná služba na svojej webovej stránke.

Zákazníci sa vracajú do nákupných centier: Rastú aj tržby

30.06.2024 21:15 BRATISLAVA - Počet návštevníkov aj obrat v nákupných centrách medziročne rástli. Z kamenných predajní najväčší nárast tržieb zaznamenali obchody s potravinami a tabakom . Prvenstvo si však stále držia internetoví predajcovia s rastom tržieb o 15,7 %. V prvých mesiacoch roka 2024 rástla aj návštevnosť nákupných centier, v tomto roku sa očakáva, že by mohla prekonať čísla spred pandémie. Vyplýva to z kvartálneho reportu globálnej realitno-poradenskej spoločnosti CBRE.