Rozšírené hľadanie
Pondelok 20. Máj 2024 |
meniny má Bernard
Obrovská strata pre televízny svet: Zomrela slávna moderátorka ... Jej telo našli na ulici!

20.05.2024 07:00 LOS ANGELES - Americký televízny svet prišiel o veľkú osobnosť. Vo veku 58 rokov zomrela politická komentátorka a dlhoročná tvár CNN Alice Stewart. Jej telo našli bez známok života vonku na juhu Washingtonu! Čítané: (1)

Zahradníkovci budú piati a prezradili POHLAVIE bábätka: Z reakcie malého Jakubka odpadnete!

20.05.2024 07:00 BRATISLAVA – Čoskoro budú piati! Braňo a Daniela Zahradníkovci rozšíria svoju rodinku, k synom Maťkovi a Kubkovi pribudne tretí súrodenec. Napriek pokročilému štádiu tehotenstva si však Daniela s manželom módnu prehliadku Lýdie Eckhardt neodpustila. Čítané: (1)

Tomy Kotty vyšiel s novou piesňou: Emotívna SPOVEĎ... Po Ráchel priznal NOVÝ VZŤAH!

20.05.2024 07:00 BRATISLAVA - V auguste to bude už rok, odkedy sa umelec Tomy Kotty vrátil z liečenia, kde podstúpil "odvykačku". Na psychiatrickej klinike skončil po tom, čo ho jeho ex Ráchel Karnižová obvinila z domáceho násilia. Postupne sa ale začalo ukazovať, že všetko nebolo úplne tak, ako to kontroverzná ryšavka prezentovala. Na oficiálny verdikt súdu si síce ešte musíme nejaký ten čas počkať, no muzikant sa už vrátil k bežnému životu. No a teraz... Čítané: (1)

Studenkovej plastikový kamarát zaliaty krvou: Na ulici ho brutálne napadol POLICAJT!

20.05.2024 07:00 PRAHA - Robert Paulat sa do povedomia slovenskej verejnosti zapísal tým, že už viackrát robil v spoločnosti garde Zdene Studenkovej. A aktuálne rieši nepríjemný problém. Na ulici pred domom ho podľa jeho slov brutálne napadol policajt. Skončil zaliaty krvou. Prípad už rieši Generálna inšpekcia bežpečnostných zborov . Čítané: (1)

Prominentný doktor Bubán odhalil lekárske tajomstvo: TÝMTO sa liečim ja a funguje to!

19.05.2024 20:45 BRATISLAVA – Lekár Miloš Bubán je vášnivý cestovateľ. Doma neobsedí ani chvíľu, pretože rád spoznáva nové krajiny či zákutia Slovenska. Čítané: (1)

Sexi modelka provokuje v miniplavkách: Toto telo má doma slávny herec!

19.05.2024 20:45 LOS ANGELES - Ukázala dokonalú postavu. Známa modelka Cassie Amato , ktorá tvorí pár so slávnym britským hercom Samom Claflinom , predviedla na sociálnych sieťach svoju figúru, ktorou ohúrila množstvo fanúšikov. Čítané: (1)

Česká herečka prosí o POMOC: Strach o život AUTISTICKEJ dcéry... Celá ZMODRALA, takmer sa ZADUSILA!

19.05.2024 20:45 PRAHA - Prežívala obrovský strach! Nie je žiadnym tajomstvom, že 22- ročná dcéra herečky Mahuleny Bočanovej trpí autizmom. Okrem toho má však ešte jeden vážny problém, aký si mnohí z nás ani nedokážu predstaviť. Už dvakrát sa stalo, že Marina sa kvôli smiechu začala dusiť a nedokázala sa nadýchnuť. A hoci to možno nevyznieva úplne dramaticky, pravdou je pravý opak! Čítané: (1)

Verejnosť sa BÚRI proti Českej Miss: Pre korunku musela urobiť TOTO... To myslia vážne?!

19.05.2024 20:45 ČESKÁ REPUBLIKA - Pred pár dňami naši českí bratia spoznali svoju kráľovnú krásy pre rok 2024. Stala sa ňou Adéla Štroffeková . Fanúšikovia si však nedávajú servítku pred ústa a búria sa. To naozaj myslia vážne? Čítané: (1)

Eliška Lenčešová o zákulisí Let's Dance: Jakub sa ZMENIL a... Prečo si mysleli, že jej ŠIBE?

19.05.2024 20:45 BRATISLAVA - Uplynuli už dva týždne, odkedy sa z Elišky Lenčešovej stala kráľovná tohtoročnej série šou Let's Dance. Na prvú priečku si siahla po boku herca Jakuba Jablonského, no a nás zaujímalo, ako sa momentálne cíti a čo všetko zažila počas týždňov, kedy "drala" markizácky parket... Čítané: (1)

Slávna herečka otvorila TABU tému: Aké je to mať 3 deti s 3 rôznymi mužmi?

19.05.2024 20:45 Americká herečka Kate Hudson je trojnásobnou maminou. Svoje deti však nevychováva v tradičnej rodine. Troch potomkov má s tromi rôznymi mužmi. Aké to je? Čítané: (1)

Štefan Kvietik oslávil úctyhodnú 90-ku: Oslava v nádhernom prostredí a po boku žena jeho života!

19.05.2024 20:45 BRATISLAVA - Herecká legenda Štefan Kvietik oslávil na Hrade Modrý Kameň svoje 90. narodeniny. Deň so Štefanom Kvietikom strávil medzi svojimi divákmi so svojou milovanou manželkou Evou. Čítané: (1)