Rozšírené hľadanie
Streda 3. Júl 2024 |
meniny má Miloslav
Smutné správy: Zomrel ocenený hudobník Ľuboš , bojoval so zákernou chorobou

03.07.2024 16:00 Vo veku 60 rokov zomrel hudobník Ľuboš Dzúrik. Hudobná skupina Chór vážskych muzikantov, v ktorej pôsobil, o tom informovala na sociálnej sieti.

Naozaj si myslel, že si to nevšimnú? Polícia klepla vodičovi po prstoch! Dôvod?

03.07.2024 16:00 Z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky polícia v Bardejove obvinila 35-ročného muža. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Hasiči likvidovali požiar pri rodinnom dome: Hrozilo, že sa plamene rozšíria

03.07.2024 16:00 Hasiči zasahovali v utorok večer pri požiari prístavby rodinného domu v obci Dobrohošť v okrese Dunajská Streda. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru Lena Košťálová, udalosť si nevyžiadala žiadne zranenia.

Dramatická ZMENA: 8 miest prišlo o detské pohotovosti! Šokovaní rodičia reagujú

03.07.2024 16:00 Drastická zmena! Od júla zaniklo 8 detských pohotovostí. Ich redukciu vyvolal alarmujúci nedostatok pediatrov. V súčasnosti funguje na Slovensku 47 detských pohotovostí, v novembri však bude zrušených ďalších päť. Rodičia s deťmi budú musieť za ošetrením cestovať do susedných miest. Boli sme sa pozrieť, aké reakcie zatváranie vyvolalo.

Holandsko má nového premiéra: V Rusku budú znepokojení, s akým nápadom prišiel

03.07.2024 16:00 Nový holandský premiér Dick Schoof v stredu prisľúbil, že bude pokračovať vo finančnej, vojenskej a politickej podpore Ukrajiny. Vo svojom prvom príhovore v novej funkcii tiež kritizoval Rusko.

Slovensko môže prísť o financie z EÚ: Ide o poriadne veľkú sumu! Hrozí aj žaloba?

03.07.2024 16:00 V nedeľu uplynula predĺžená lehota na prenesenie európskej smernice RED II o obnoviteľných zdrojoch energie do slovenskej legislatívy. Slovensko si túto povinnosť opakovane nesplnilo. Hrozí, že príde o finančné prostriedky Európskej únie , ktoré doteraz Únia poskytla vo výške približne 286 miliónov eur.

Rusi pritvrdili: Za krok Fínska prídu opatrenia vojensko-technického charakteru! Čo chystajú?

03.07.2024 16:00 Rusko bude reagovať na rozhodnutie Fínska, ktoré na základe obrannej dohody so Spojenými štátmi umožní svojmu spojencovi prístup na svoje vojenské základne, uviedol v stredu zástupca hovorkyne ruského ministerstva zahraničných vecí Andrej Nastasin.

Dôchodcovia, nepremeškajte dôležitý termín! Ak spĺňate TÚTO podmienku, je najvyšší čas

03.07.2024 16:00 Do 15. júla musia dôchodcovia žijúci mimo EÚ, respektíve Európskeho hospodárskeho priestoru a Švajčiarska poslať do Sociálnej poisťovne Potvrdenie o žití. V stredu o tom informoval hovorca SP Martin Kontúr.

Habera na koncerte pozrel do davu a neveril: Bola tam TÁTO žena! Odpadnete, čo nasledovalo potom

03.07.2024 16:00 Legendárna skupina Team a jej spevák Paľo Habera sú momentálne na veľkom turné po Slovensku. Ich hity pozná snáď každý Slovák a naživo si ich prišla zaspievať aj naša lyžiarska hviezda Petra Vlhová!

Alarmujúca situácia v okolí Bratislavy: Dosiahne počet komárov úroveň KALAMITY?! Veľká kritika magistrátu

03.07.2024 16:00 Situácia s komármi v bratislavskom Devíne a Devínskej Novej Vsi je alarmujúca, s najväčšou pravdepodobnosťou dosahuje stupeň kalamity. Upozorňuje na to starostka Devína Jana Jakubkovič odvolávajúc sa aj na vyjadrenia regionálneho úradu verejného zdravotníctva .

Veľké NEŠŤASTIE v chorvátskom Splite: Desiatky zranených a zásah záchranných zložiek!

03.07.2024 16:00 Dovedna 24 mladých ľudí utrpelo v utorok neskoro večer zranenia pred obľúbeným nočným klubom v chorvátskom letovisku Split, keď sa rozbila časť sklenenej fasády pri vchode. TASR o tom informuje na základe agentúry AFP.

VIDEO Nicolas spáchal riadnu škodu: Aha, čo stváral pri balíkoboxe! Extrémne rýchly zásah polície

03.07.2024 16:00 Polícia obvinila 21-ročného Nicolasa T. za pondelkovú krádež balíkov na bratislavskej Príkopovej ulici. Vypáčil takisto dvere na boxe slúžiacom na vyzdvihnutie zásielok, pričom spôsobená škoda bola vyčíslená na 755 eur. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Potupa pre kňaza, ktorý mal zneužívať ženy: V Lurdoch ostanú pútnici prekvapení

03.07.2024 16:00 Mozaiky katolíckeho kňaza a známeho slovinského umelca Marka Rupnika vo svätyni vo francúzskom pútnickom meste Lurdy už večer nebudú osvetlené. Rozhodla o tom príslušná diecéza, ktorú o to požiadala skupina žien zneužitých Rupnikom, uviedla v stredu agentúra AFP.

Poradcovia Pellegriniho: Takýchto ľudí neplánuje mať, s kým ďalším má prezident rokovať?

03.07.2024 16:00 Prezident SR Peter Pellegrini neplánuje mať za poradcov aktívnych politikov. Pre TASR to uviedli z odboru komunikácie Kancelárie prezidenta SR v reakcii na to, či bude radiť hlave štátu aj predseda mimoparlamentnej strany Maďarská aliancia Krisztián Forró.

Rozmýšľa váš školák, že štúdium ukončí skôr? Ministerstvo pripravuje varovný systém!

03.07.2024 16:00 Ministerstvo školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR chce vytvoriť systém včasného varovania pred predčasným ukončením školskej dochádzky. Ku školskému roku 2028/2029 má byť pripravený na implementáciu na všetkých základných a stredných školách na Slovensku. TASR o tom informovali z odboru komunikácie a marketingu rezortu.

Následujúci mesiac