Rozšírené hľadanie
Sobota 6. Júl 2024 |
meniny má Patrik, Patrícia
Šimečka vyzval premiéra: Má prestať urážať státisíce voličov

06.07.2024 02:16 Predseda opozičného Progresívneho Slovenska Michal Šimečka vyzval premiéra Roberta Fica , aby prestal urážať státisíce voličov, ktorí si vo voľbách vybrali myšlienky slobody, rovnosti a lepšej budúcnosti pre našu vlasť.

Biden zablahoželal novému britskému premiérovi: Hovorili aj o Ukrajine!

06.07.2024 02:16 Americký prezident Joe Biden v piatok telefonicky zablahoželal novému britskému premiérovi Keirovi Starmerovi k drvivému víťazstvu jeho Labouristickej strany vo štvrtkových parlamentných voľbách. Informovala o tom agentúra Reuters s odvolaním sa na vyhlásenie Bieleho domu.

Robert Fico a jeho príhovor na Devíne: Zamyslime sa, čo môžeme urobiť, aby sa nezvyšovalo napätie

06.07.2024 02:16 Spoločnosť sa musí zamyslieť nad dianím na Slovensku aj v Európe. Mala by sa zamyslieť nad tým, čo môže urobiť preto, aby sa nezopakoval atentát z polovice mája a aby sa nezvyšovalo napätie v súvislosti s vojnovým konfliktom na Ukrajine. Vyhlásil to v piatok premiér Robert Fico počas prejavu na Devíne.

Prezident o cyrilometodských slávnostiach: Nezabudnime na ich odkaz, nepodvolili sa nepriazni osudu

06.07.2024 02:16 Svätí Cyril a Metod prišli s myšlienkou, že každý národ má právo sláviť liturgiu vo svojom jazyku a že národy sú si rovné vo svojich jazykoch, kultúre a zvykoch a majú právo si ich udržiavať. Vieru presadzovali slušne a bez nenávisti. Nepodvolili sa negatívnym okolnostiam ani nepriazni osudu.

Španielska krajne pravicová strana vstúpi do novej frakcie: V Európskej únii ju založí Orbán a známy politik!

06.07.2024 02:16 Španielska krajne pravicová strana Vox v piatok oznámila, že opustí skupinu Európskych konzervatívcov a reformistov v Európskom parlamente a pripojí sa k novej aliancii Patrioti pre Európu, ktorú zakladajú český expremiér Andrej Babiš a maďarský premiér Viktor Orbán. Informovali o tom agentúry Reuters a ANSA.

FOTO Krásna NOVINKA: Spevák Tomáš Bezdeda sa stane dvojnásobným otcom! Bude to...

06.07.2024 02:16 K trojici pribudne nový človiečik! Hudobník Tomáš Bezdeda sa podelil o nádhernú novinku zo svojho súkromia.

USA urobili veľký krok: Odložili vojenské cvičenia s Gruzínskom

06.07.2024 02:16 Vláda USA na neurčito odložila vojenské cvičenia Noble Partner, ktoré sa mali konať od 25. júla do 6. augusta v Gruzínsku. Oznámilo to v piatok americké ministerstvo obrany, informuje agentúra AFP.

Premiér Fico sa OBJAVIL prvýkrát na verejnosti: Vystúpil na tomto mieste

06.07.2024 02:16 Prvýkrát od atentátu by sa mal objaviť pred zrakmi širokej verejnosti. Premiér sa zrejme zúčastní osláv 1161. výročia príchodu sv. Cyrila a Metoda v areáli hradu Devín v Bratislave.

Poľská turistika si na magistrále poranila nohu: Letel po ňu vrtuľník

06.07.2024 02:16 Úraz dolnej končatiny si v piatok spôsobila počas prechodu Veľkofatranskou magistrálou v oblasti vrchu Štefanová 20-ročná poľská turistka. Žene pomáhali horskí i leteckí záchranári. Informovala o tom Horská záchranná služba na svojom webe.

Ženu postretol strašný osud: Manžel prišiel k hroznej scéne, vedľa obrovského HADA boli už len žabky!

06.07.2024 02:16 Indonézan menom Adiansa sa vydal hľadať svoju nezvestnú manželku. V džungli ho však čakala hrozná scéna. Našiel obrovského deväťmetrového pytóna s vypuklým bruchom a vedľa neho ležali žabky jeho manželky.

Európska únia je znepokojená: Izrael nariadil evakuáciu z Pásma Gazy

06.07.2024 02:16 Vysoký predstaviteľ EÚ pre zahraničnú a bezpečnostnú politiku Josep Borrell a eurokomisár pre krízový manažment Janez Lenarčič v piatok v spoločnom vyhlásení vyjadrili znepokojenie z operácie izraelskej armády a evakuáciami v lokalite Chán Júnis v Pásme Gazy. Informuje o tom spravodajca TASR.

Známy influencer sa dočkal pozitívneho výsledku: Pohybovať sa môže po celej Európe

06.07.2024 02:16 Britsko-americký influencer Andrew Tate, ktorý je v Rumunsku obvinený z obchodovania s ľuďmi, znásilnenia a založenia zločineckej skupiny, môže opustiť krajinu, musí však zostať v Európskej únii. Rozhodol o tom v piatok súd v Bukurešti, informovala agentúra AP.

Bidena a Trumpa rozdeľujú názory, spája ich pokročilý vek: TÁTO žena by však dokázala zamiešať karty!

06.07.2024 02:16 V čase, keď svetom otriasajú drsné konflikty, potrebuje i krajina, akou sú Spojené štáty, lídra v 100-percentnom mentálnom zdraví. Do boja o post šéfa Bieleho domu však mieria Donald Trump a Joe Biden ... Hoci sú obaja rozdielni, oboch spája pokročilý vek.

Príhovor Šimkovičovej k príchodu svätých Cyrila a Metoda na naše územie: Zadefinoval náš vývoj!

06.07.2024 02:16 Príchod svätých Cyrila a Metoda na naše územie je udalosťou, ktorá nás svojim spôsobom určila a zadefinovala náš vývoj ako národa. Uviedla to ministerka kultúry Martina Šimkovičová . V piatok sa na hrade Devín v Bratislave zúčastnila celonárodných osláv 1161. výročia príchodu svätých Cyrila a Metoda na naše územie.

Biden prehovoril na zhromaždení vo Washingtone: Odstúpi z volieb?

06.07.2024 02:16 Americký prezident Joe Biden povedal v piatok na zhromaždení v štáte Wisconsin, že zotrvá v boji o Biely dom a opäť porazí exprezidenta Donalda Trumpa. Urobil tak napriek obavám niektorých predstaviteľov Demokratickej strany, že nemá dostatok síl na to, aby Trumpa v novembrových prezidentských voľbách porazil. Informovala o tom agentúra AFP.

Následujúci mesiac