Rozšírené hľadanie
Štvrtok 19. September 2024 |
meniny má Konštantín
Odborníci radia budúcim mamičkám, ako sa vyhnúť hemoroidom počas tehotenstva

19.09.2024 15:30 Tehotenstvo je jedno z najkrajších, no zároveň aj najnáročnejších období ženy. Budúce mamičky sa chystajú na príchod nového člena rodiny fyzicky i psychicky. V príprave tela na pôrod však mnohokrát zabúdajú na prevenciu pred hemoroidmi, ktoré sa môžu vyskytnúť počas tehotenstva. Ako sa im vyvarovať a ako s nimi bojovať? Radí gynekologička. Zlatá žila aj v tehotenstve Hemoroidy, známe aj The post Odborníci radia budúcim mamičkám, ako sa vyhnúť hemoroidom počas tehotenstva appeared first on WomanMan.

Zladený cyklus vie ženám významne pomôcť. Ako na to?

19.09.2024 15:30 Spoločnosť nás učí menštruačný cyklus zanedbávať a skrývať, čo vedie k boju s vlastnou biológiou. Príručka Zladený cyklus vám ukáže, ako spoznať svoj cyklus a žiť s ním harmónii.Prevedie vás všetkými štyrmi fázami, ponúka inšpirácie na vedenie denníka a pracovné listy, a pokrýva témy ako tvorivosť a produktivita, pohyb, strava, starostlivosť o seba, romantické vzťahy The post Zladený cyklus vie ženám významne pomôcť. Ako na to? appeared first on WomanMan.

Tajomstvá si vždy vyžiadajú svoju daň… Dom Starlingovcov

18.09.2024 20:00 Vôňa vistérie sa plazí po chodbách.Sprevádza Opal spleťou izieb starého domu, ktorý ju aj dnes opäť vábi k sebe. Dom, ktorý nie je domovom nikomu, ani odťažitému Arthurovi Starlingovi, ktorý v ňom býva…Začína sa moderná gotická fantasy Dom Starlingovcov. Opal je sirota. Predčasne musela skončiť strednú školu, je tak trochu cynička, ktorá pracuje na polovičný The post Tajomstvá si vždy vyžiadajú svoju daň… Dom Starlingovcov appeared first on WomanMan.

Skutočný príbeh svetoznámeho veterinára pre všetkých milovníkov zvierat

18.09.2024 00:15 Kniha Keira a ja je určená každému, kto potrebuje trochu utešiť. Zlomí vám srdce a potom vám ho pozliepa dokopy tak, že sa budete cítiť lepšie než predtým. Áno, Fitzpatrick je až bolestne úprimný a otvorený; možno vám po lícach potečú slzy…no jeho príbeh o láske a strate je proste brilantný. „Venované každému, kto hľadá hrejivú, bezpodmienečnú lásku.Nech The post Skutočný príbeh svetoznámeho veterinára pre všetkých milovníkov zvierat appeared first on WomanMan.

Opäť nastal čas jesenných alergénov a užívania darov Vincentky

18.09.2024 00:15 Tropický priebeh tohtoročného leta priniesol aj presuny vzduchových hmôt na veľké vzdialenosti a s nimi aj presuny peľov rastlín. K alergikom sa tak dostali nielen pele miestnych rastlín, ale pridali sa aj tie z iných oblastí. Navyše od polovice augusta sa na Slovensku rozbehla sezóna najsilnejších peľových alergénov leta a skorej jesene – invazívnej ambrózie a paliny. Po zničujúcich dažďoch začiatkom The post Opäť nastal čas jesenných alergénov a užívania darov Vincentky appeared first on WomanMan.

Naši a svetoví – stretnutie po rokoch

18.09.2024 00:15 Vo svete žije takmer dva milióny Slovákov a sú medzi nimi aj takí, ktorí sa dokázali svojim umom a pracovitosťou vyšvihnúť na najvyššie priečky. Vedci, lekári, vysokoškolskí pedagógovia, architekti, umelci, hotelieri, kuchári, športovci… V roku 2012 vznikol v Slovenskom rozhlase projekt Naši a svetoví – rozhovory   s úspešnými našincami. Za jedenásť rokov redaktorka Ľubica Hargašová pripravila do vysielaní The post Naši a svetoví – stretnutie po rokoch appeared first on WomanMan.

Jeseň je už tu: Oblečte si do práce tie najvýraznejšie jesenné trendy!

18.09.2024 00:15 Leto je definitívne preč a ak ste sa doteraz nepoobzerali po nových outfitoch do práce, je najvyšší čas. Aké trendy budú definovať túto jeseň a čo si v každom prípade zaobstarať do šatníka? Inšpirujte sa našimi tipmi! Oversize kostým Nosíte do práce elegantnejšie outfity, no už vám došla inšpirácia na denné pracovné oblečenie do kancelárie? A čo tak namiesto The post Jeseň je už tu: Oblečte si do práce tie najvýraznejšie jesenné trendy! appeared first on WomanMan.

Viete, ako vyčistiť vonkajšie žalúzie a rolety takmer bez námahy?

18.09.2024 00:15 Aby sa čo najdlhšie zachovala funkčnosť a estetika vašich vonkajších žalúzií je nevyhnutné ich pravidelne čistiť. Pravidelná údržba nielen predĺži ich životnosť, ale tiež eliminuje hlbšie usádzanie odolných nečistôt, ktoré by neskôr vyžadovali použitie agresívnejších čistiacich prostriedkov. Bežné znečistenie vonkajšej tieniacej techniky Vonkajšie žalúzie na mieru a rolety sú vystavené rôznym exteriérovým vplyvom. V letných The post Viete, ako vyčistiť vonkajšie žalúzie a rolety takmer bez námahy? appeared first on WomanMan.

Príďte si vychutnať najlepšiu kávu s príchuťou lásky. Kaviareň Pumpkin Spice

17.09.2024 14:00 Kaviareň Pumpkin Spice je 1.diel novej série Prístav snov. Jeanie nikdy nevlastnila kaviareň. Je to však pre ňu vynikajúca príležitosť začať odznova, presne ako dúfala… Ak máte radi pohodové čítanie s vôňou kávy posypanej škoricou a množstvom romantiky, táto knižka je presne pre vás. Jeanie Ellisová nikdy nevlastnila kaviareň. Nielenže netuší, ako ju spravovať, no už vôbec The post Príďte si vychutnať najlepšiu kávu s príchuťou lásky. Kaviareň Pumpkin Spice appeared first on WomanMan.

Novinka podprsenka Maia 4 D vyhladzujúca by nemala chýbať vo vašom šatníku

14.09.2024 17:00 Nosíte rada priliehavé topy a tričká, ale nepáči sa vám, že je vaša podprsenka pod nimi príliš viditeľná alebo dokonca nepekne zvýrazňuje švíky a faldíky okolo košíkov a zapínanie na chrbte?  Potom iste oceníte novinku Astratexu, ktorá určite posunie vaše oblečenie i sebavedomie o poriadnu priečku vyššie. Podprsenka Maia 4 D s vyhladzujúcim efektom je najnovšia verzia obľúbenej podprsenky Maia The post Novinka podprsenka Maia 4 D vyhladzujúca by nemala chýbať vo vašom šatníku appeared first on WomanMan.

Nezvyčajná Sapanta

14.09.2024 06:45 Na severovýchode Rumunska, len pár kilometrov od ukrajinských hraníc, leží Sapanta – dedina, ktorú preslávil zvláštny cintorín. Hovoria mu veselý. Ešte v roku 1935 sa tunajší umelec – rezbár Stan Joan Patras rozhodol, že dá smrti ľudskejšiu tvár a zmierni tak bolesť pozostalých, ktorým odišiel niekto blízky. Na kríž z dubového dreva, ktorý osadili na hrobe, vyrezal a The post Nezvyčajná Sapanta appeared first on WomanMan.

Oživený projekt družstevného bývania sa teší veľkému záujmu

14.09.2024 06:45 Dlhodobý nedostatok bytov u nás a s tým spojený problém najmä mladých ľudí dostať sa za dostupné financie, je dobre známy. Žiaľ, celé roky neriešený. Na jar tohto roka predstavilo YIT Slovakia pilotný projekt družstevného bývania v Bratislave ako alternatívu k hypotekárnemu financovaniu nehnuteľnosti. Projekt už v prvých štyroch mesiacoch zožal nečakaný záujem a úspech.  Na jeho základe sa developer rozhodol vo The post Oživený projekt družstevného bývania sa teší veľkému záujmu appeared first on WomanMan.

Zoznámte sa s Martini Floreale a Vibrante – nealkoholickým radom aperitívov Martini

13.09.2024 01:00 Spontánne, uvoľnene a v kruhu priateľov, to je recept na pravé talianske dolce vita. Základnou ingredienciou a správnym začiatkom spoločných osláv je aperitív – tradičný úvod k popoludňajším a večerným stretnutiam. Talianska značka vermútov Martini teraz predstavuje nový rad nealkoholických aperitívov: kvetinový Floreale a ovocný Vibrante. S týmito nápojmi si môžete vychutnať esenciu talianskeho dolce The post Zoznámte sa s Martini Floreale a Vibrante – nealkoholickým radom aperitívov Martini appeared first on WomanMan.

Synagóga v Senci ožije umením, hudbou i vzdelávacími aktivitami vďaka Bratislavskej župe

13.09.2024 01:00 Po vyše šesťdesiatich rokoch chátrania je dnes synagóga v Senci nielen komplexne zrekonštruovaná. Obnovou získala aj nový plnohodnotný obsah. Premenila sa na kultúrno-komunitné a vzdelávacie centrum pre obyvateľov Senca, ale aj celého regiónu. Rekonštrukciu realizoval Bratislavský samosprávny kraj v celkovej sume takmer 3,5 milióna eur. Otvorená bola 9. septembra 2024 slávnostným galavečerom. „Priestor synagógy nesie bohatú históriu, The post Synagóga v Senci ožije umením, hudbou i vzdelávacími aktivitami vďaka Bratislavskej župe appeared first on WomanMan.

Z neznámeho diskontu sa počas 20 rokov stal LIDL u nás trhovou jednotkou

13.09.2024 01:00 Reťazec je dnes trhovým lídrom so 164 predajňami v 96 mestách a spolieha sa naň nejedna domácnosť. Zákazníkom ponúka každý deň nízke ceny a myslí pritom na trvalú udržateľnosť. V tomto roku slávi Lidl svoje 20. narodeniny. Písal sa štvrtok 9. september 2004, keď sa prvýkrát otvorili dvere predajní Lidl Slovenská republika. V tento deň sa na mape našej The post Z neznámeho diskontu sa počas 20 rokov stal LIDL u nás trhovou jednotkou appeared first on WomanMan.

Následujúci mesiac