Rozšírené hľadanie
Štvrtok 19. September 2024 |
meniny má Konštantín
Zladený cyklus vie ženám významne pomôcť. Ako na to?

19.09.2024 15:30 Spoločnosť nás učí menštruačný cyklus zanedbávať a skrývať, čo vedie k boju s vlastnou biológiou. Príručka Zladený cyklus vám ukáže, ako spoznať svoj cyklus a žiť s ním harmónii.Prevedie vás všetkými štyrmi fázami, ponúka inšpirácie na vedenie denníka a pracovné listy, a pokrýva témy ako tvorivosť a produktivita, pohyb, strava, starostlivosť o seba, romantické vzťahy The post Zladený cyklus vie ženám významne pomôcť. Ako na to? appeared first on WomanMan. Čítané: (1)

Odborníci radia budúcim mamičkám, ako sa vyhnúť hemoroidom počas tehotenstva

19.09.2024 15:30 Tehotenstvo je jedno z najkrajších, no zároveň aj najnáročnejších období ženy. Budúce mamičky sa chystajú na príchod nového člena rodiny fyzicky i psychicky. V príprave tela na pôrod však mnohokrát zabúdajú na prevenciu pred hemoroidmi, ktoré sa môžu vyskytnúť počas tehotenstva. Ako sa im vyvarovať a ako s nimi bojovať? Radí gynekologička. Zlatá žila aj v tehotenstve Hemoroidy, známe aj The post Odborníci radia budúcim mamičkám, ako sa vyhnúť hemoroidom počas tehotenstva appeared first on WomanMan. Čítané: (1)

Tajomstvá si vždy vyžiadajú svoju daň… Dom Starlingovcov

18.09.2024 20:00 Vôňa vistérie sa plazí po chodbách.Sprevádza Opal spleťou izieb starého domu, ktorý ju aj dnes opäť vábi k sebe. Dom, ktorý nie je domovom nikomu, ani odťažitému Arthurovi Starlingovi, ktorý v ňom býva…Začína sa moderná gotická fantasy Dom Starlingovcov. Opal je sirota. Predčasne musela skončiť strednú školu, je tak trochu cynička, ktorá pracuje na polovičný The post Tajomstvá si vždy vyžiadajú svoju daň… Dom Starlingovcov appeared first on WomanMan. Čítané: (1)