Rozšírené hľadanie
Utorok 1. Október 2024 |
meniny má Arnold
Šokujúca predpoveď: Exprezident Trump určite prehrá voľby! Zdôvodnenie všetkých prekvapilo

01.10.2024 06:15 WASHINGTON - Je to šokujúca predpoveď, ktorá teraz zaznela v relácii americkej televízie. Uvádza, že bývalý prezident Donald Trump „určite prehrá“ prezidentské voľby. Zdôvodnenie je však prekvapujúce.

Šéf Hizballáhu zomrel strašnou smrťou: Jeho telo však bolo po bombovom útoku nepoškodené! Ako je to možné?

01.10.2024 06:15 BEJRÚT - Vodca Hizballáhu Hasan Nasralláh sa ukryl hlboko pod libanonskou metropolou. Ale šesť izraelských bômb zničilo systém bunkrov, v ktorých si teroristi zriadili svoje veliteľstvo. Nasralláh zomrel hroznou smrťou, udusil sa v troskách.

Biden, Borrell aj Barrot sú proti ďalšej eskalácii a pozemnej operácii Izraela

01.10.2024 06:15 WASHINGTON - Americký prezident Joe Biden vyjadril v pondelok nesúhlas s možnou pozemnou operáciou Izraela na území Libanonu. Obe strany zároveň vyzval na prímerie, vzhľadom na vyhrotenú situáciu, ktorá nastala po piatkovom zabití vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha. Proti pozemnej ofenzíve a za prímerie sa vzápätí vyslovil aj francúzsky minister zahraničných vecí Jean-Noël Barrot, píše agentúra AFP.

Dve bruselské letiská čaká štrajk: Všetky odlety preto zrušili

01.10.2024 06:15 BRUSEL - Na dvoch bruselských letiskách, Zaventem a Charleroi, budú v utorok zrušené všetky odlety. Dôvodom je štrajk tamojšieho bezpečnostného personálu, oznámili v pondelok ich prevádzkovatelia, informuje agentúra AFP.

Po odvolaní Bartoša odchádza celá strana Pirátov z vlády: Odhlasovalo to ich Celoštátne fórum

01.10.2024 06:15 PRAHA - Česká koaličná strana Piráti odchádza z vlády premiéra Petra Fialu. Odchod z vlády v pondelok schválilo Celoštátne fórum Pirátov. Hlasovalo zaň 709 z 894 hlasujúcich. Informuje o tom portál iDNES.cz.

Mierové jednotky OSN nemôžu pre útoky v Libanone riadne hliadkovať

01.10.2024 06:15 NEW YORK - Mierové jednotky OSN v Libanone nemôžu vykonávať hliadky v dôsledku intenzívnych útokov Izraela a hnutia Hizballáh, oznámil v pondelok hovorca generálneho tajomníka OSN Stéphane Dujarric. Informuje o tom správa z agentúry AFP.

ODHALENIE Navaľného smrti: Vo väzení sa sťažoval na BOLESTI žalúdka, OTRÁVILI ho!

01.10.2024 06:15 POLÁRNY VLK – Jeden z najväčších odporcov a kritikov súčasného vládneho systému v Ruskej federácii zomrel začiatkom tohto roka v trestaneckej kolónii. Napriek tomu, že pre väzňov tam vládli kruté podmienky, až do týchto chvíľ sa nevedelo, ako Alexej Navaľnyj prišiel o život. Ruské médiá totiž skrývali niektoré fakty. Tie však už vyšli na verejnosť.

Desivé zábery len pre silné povahy: VIDEO Rusi povraždili vlastných vojakov! Chceli sa vzdať Ukrajincom

01.10.2024 06:15 KYJEV - Ruská armáda zaútočila na vlastných vojakov, keď sa pokúsili vzdať ukrajinským silám. Video ukazuje zásah ruského kamikadze bezpilotného lietadla, ktorý pravdepodobne zabil alebo zranil všetkých vojaka okrem jedného.

Následujúci mesiac