Rozšírené hľadanie
Utorok 1. Október 2024 |
meniny má Arnold
Desivé zábery len pre silné povahy: VIDEO Rusi povraždili vlastných vojakov! Chceli sa vzdať Ukrajincom

01.10.2024 06:15 KYJEV - Ruská armáda zaútočila na vlastných vojakov, keď sa pokúsili vzdať ukrajinským silám. Video ukazuje zásah ruského kamikadze bezpilotného lietadla, ktorý pravdepodobne zabil alebo zranil všetkých vojaka okrem jedného.

ODHALENIE Navaľného smrti: Vo väzení sa sťažoval na BOLESTI žalúdka, OTRÁVILI ho!

01.10.2024 06:15 POLÁRNY VLK – Jeden z najväčších odporcov a kritikov súčasného vládneho systému v Ruskej federácii zomrel začiatkom tohto roka v trestaneckej kolónii. Napriek tomu, že pre väzňov tam vládli kruté podmienky, až do týchto chvíľ sa nevedelo, ako Alexej Navaľnyj prišiel o život. Ruské médiá totiž skrývali niektoré fakty. Tie však už vyšli na verejnosť.

Mierové jednotky OSN nemôžu pre útoky v Libanone riadne hliadkovať

01.10.2024 06:15 NEW YORK - Mierové jednotky OSN v Libanone nemôžu vykonávať hliadky v dôsledku intenzívnych útokov Izraela a hnutia Hizballáh, oznámil v pondelok hovorca generálneho tajomníka OSN Stéphane Dujarric. Informuje o tom správa z agentúry AFP.

Dve bruselské letiská čaká štrajk: Všetky odlety preto zrušili

01.10.2024 06:15 BRUSEL - Na dvoch bruselských letiskách, Zaventem a Charleroi, budú v utorok zrušené všetky odlety. Dôvodom je štrajk tamojšieho bezpečnostného personálu, oznámili v pondelok ich prevádzkovatelia, informuje agentúra AFP.

Po odvolaní Bartoša odchádza celá strana Pirátov z vlády: Odhlasovalo to ich Celoštátne fórum

01.10.2024 06:15 PRAHA - Česká koaličná strana Piráti odchádza z vlády premiéra Petra Fialu. Odchod z vlády v pondelok schválilo Celoštátne fórum Pirátov. Hlasovalo zaň 709 z 894 hlasujúcich. Informuje o tom portál iDNES.cz.

Biden, Borrell aj Barrot sú proti ďalšej eskalácii a pozemnej operácii Izraela

01.10.2024 06:15 WASHINGTON - Americký prezident Joe Biden vyjadril v pondelok nesúhlas s možnou pozemnou operáciou Izraela na území Libanonu. Obe strany zároveň vyzval na prímerie, vzhľadom na vyhrotenú situáciu, ktorá nastala po piatkovom zabití vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha. Proti pozemnej ofenzíve a za prímerie sa vzápätí vyslovil aj francúzsky minister zahraničných vecí Jean-Noël Barrot, píše agentúra AFP.

Šéf Hizballáhu zomrel strašnou smrťou: Jeho telo však bolo po bombovom útoku nepoškodené! Ako je to možné?

01.10.2024 06:15 BEJRÚT - Vodca Hizballáhu Hasan Nasralláh sa ukryl hlboko pod libanonskou metropolou. Ale šesť izraelských bômb zničilo systém bunkrov, v ktorých si teroristi zriadili svoje veliteľstvo. Nasralláh zomrel hroznou smrťou, udusil sa v troskách.

Šokujúca predpoveď: Exprezident Trump určite prehrá voľby! Zdôvodnenie všetkých prekvapilo

01.10.2024 06:15 WASHINGTON - Je to šokujúca predpoveď, ktorá teraz zaznela v relácii americkej televízie. Uvádza, že bývalý prezident Donald Trump „určite prehrá“ prezidentské voľby. Zdôvodnenie je však prekvapujúce.

Následujúci mesiac