Rozšírené hľadanie
Piatok 10. Máj 2024 |
meniny má Viktória
STRACH slávnych Kardashianiek: Mame Kris našli NÁDOR!

09.05.2024 20:30 LOS ANGELES - Slávna rodina prežíva obrovský strach. Mame Kardashianiek, Kris Jenner , lekári počas poslednej preventívnej prehliadky našli cystu a malý nádor.

Moderátori a seriáloví herci JOJ-ky fandia hokeju: Marek Majeský má na to špeciálny dôvod!

09.05.2024 20:30 BRATISLAVA - Už v piatok to vypukne! Slovenskí hokejoví reprezentanti odštartujú MS 2024 piatkovým zápasom proti Nemecku.

Anna Jakab Rakovská po Let´s Dance priznala, čo sa dialo v súkromí: Musím to vynahradiť deťom!

09.05.2024 20:30 BRATISLAVA – Trofej sa jej neušla, ale bola kráľovnou medzi celebritnými tanečníčkami. Anna Jakab Rakovská skončila v Let´s Dance na tretej priečke, ale nesmúti.

Speváčka Pink poriadne zúri: Vytočila ju slávna kolegyňa!

09.05.2024 20:30 SYDNEY - Počas druhej polovice februára sa v Austrálii objavili hneď dve svetoznáme hviezdy hudobnej scény. Kým vystúpenia Taylor Swift ťahali obrovskú mediálnu pozornosť, tak turné jej kolegyne Pink si aj napriek vypredaným štadiónom rovnaký priestor nezískalo. Z toho má byť podľa všetkého hudobníčka poriadne naštvaná.

Bagárová po FIASKU s O2 arénou: Takáto je pravda o ZRUŠENOM koncerte!

09.05.2024 20:30 PRAHA - Monika Bagárová mala zahviezdiť na veľkom pódiu, no nestane sa tak! Česká speváčka zrušila najväčší koncert svojho života hneď pre niekoľko dôvodov. No takáto je pravda!

Hviezdny Gérard Depardieu po prepustení z väzby: ÚTEK do Česka... Býva u Prachařovho svokra!

09.05.2024 20:30 PRAHA - Francúzsky herec Gérard Depardieu aktuálne rieši nepríjemný problém. Minulý týždeň v pondelok skončil vo väzbe za údajné sexuálne napadnutie dvoch žien. Súd ho čaká až v októbri. Po prepustení tak utiekol do Česka... Býva u svokra Jakuba Prachařa!

EXKLUZÍVNE zábery z tajnej párty! Plačková so Sandrou, Nazdravie: Takúto oslavu ste ešte nezažili

09.05.2024 20:30 BRATISLAVA - Nie je párty ako párty! Zuzana Plačková dopriala svojej kamarátke Sandre perfektnú jazdu - a to doslova! Jazda párty busom bola totiž parádnou oslavou so všetkým, čo k tomu patrí.

Kardashianka prinútila otca svojho dieťaťa ísť na DNA testy: Dôvod vás ŠOKUJE!

09.05.2024 20:30 Khloé Kardashian je dvojnásobnou mamou. Obidve deti má so známym basketbalistom, ktorý jej bol neverný. Aktuálne šokovala svojimi vyjadreniami, že ho prinútila ísť na testy otcovstva. Až trikrát... Kvôli tomuto!

Anna Slováčková bojuje s RAKOVINOU: Priateľ jej oholil hlavu… Mohol jej urobiť TOTO?!

09.05.2024 20:30 PRAHA - Je to bojovníčka! Anna Slováčková už dlhé mesiace zápasí so zákerným ochorením. Potom, čo prekonala rakovinu prsníka, sa jej táto pliaga znova objavila a zasiahla jej pľúca a uzliny. Umelkyňa už vyše pol roka absolvuje chemoterapie, ktoré sú mimoriadne náročné a nechala sa počuť, že nádory sa postupne zmenšujú...

Smrť herečky z Pomády oplakávajú aj jej bývalí kolegovia: Smutné slová hviezdneho Travoltu!

09.05.2024 20:30 LOS ANGELES - Včerajší deň bol pre fanúšikov filmu Pomáda veľmi smutný. Tento svet totiž navždy opustila herečka Susan Buckner , ktorá si v spomínanom počine zahrala postavu Patty Simcox. Na svoju bývalú kolegyňu nezabudol ani hviezdny John Travolta , ktorý si uctil jej pamiatku na sociálnych sieťach.

Nora Kabrheľová na SÚDE: Padol VERDIKT, ale... Ešte nie je koniec!

09.05.2024 11:00 KOŠICE - Mestský súd Košice oslobodil Eleonóru K. a košického exekútora Karola M. spod obžaloby pre skutok kvalifikovaný ako pokračujúci zločin skrátenia dane a poistného spáchaného formou spolupáchateľstva. Podľa súdu nebolo dokázané, že sa stal skutok, pre ktorý sú obžalovaní stíhaní. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského súdu v Košiciach Anna Pančurová.

NÁVRAT jojkárskej moderátorky z materskej: Pol roka po pôrode!

09.05.2024 11:00 BRATISLAVA - Pre jojkársku moderátorku je dnes veľký deň. Vrátila sa totiž späť do práce. Na materskú dovolenku odišla minulý rok v októbri a dnes mala svoje prvé vysielanie!

Slávny pár prežíva ťažké chvíle: Rozvod po 31 rokoch manželstva!

09.05.2024 11:00 LOS ANGELES - Filmový režisér, producent a scenárista Sam Raimi stál počas svojej kariéry pri zrode viacerých slávnych počinov. Na jeho ceste mu bola veľkou oporou manželka Gillian Greene , ktorá sa takisto presadila ako režisérka. Po 31 rokoch manželstva však požiadala o rozvod.

Zomrel herec zo seriálu Hry o tróny: Prehral boj s rakovinou!

09.05.2024 11:00 LONDÝN - Fanúšikovia seriálu Hry o tróny sa počas dnešného dňa dozvedeli smutnú správu. Vo veku 74 rokov zomrel britský herec Ian Gelder, ktorý si v ňom zahral postavu Kevana Lannistera. Umelec podľa jeho manžela podľahol rakovine.

Videli ste už Jasmininu mamu? ODHALENIE: Dodnes vlastne neviem, kto je môj zať!

09.05.2024 11:00 BRATISLAVA – Jasmina Alagič je živé striebro. Temperamentná Balkánka prekypuje energiou a neustálou aktivitou, ktorá najmä v jej pubertálnych rokoch dovádzala občas mamu do šialenstva. Mnohé jej vtedajšie tvrdenia sa však splnili.

Následujúci mesiac