Rozšírené hľadanie
Pondelok 20. Máj 2024 |
meniny má Bernard
Výmena stráží medzi Vinczeovcami? Viktor taký úprimný ešte nebol: Takto by to dopadlo!

20.05.2024 16:45 BRATISLAVA - Konečne sa dočkali! Adela a Viktor Vinczeovci sa stali oficiálnymi rodičmi malého Maximiliána. Na svojho drobca hrdí rodičia nedajú dopustiť a ako prezradili, život bez neho si už vôbec nevedia predstaviť. Čítané: (1)

Felix Slováček spomína na zlaté časy s Gottom: Bujaré večierky v byte syna slávneho umelca!

20.05.2024 16:45 PIEŠŤANY - Legendárny český saxofonista Felix Slováček sa opäť raz ocitol v Piešťanoch. Toto malebné prostredie mu je srdcu blízke a vždy sa sem rád vracia. Tentokrát ho však do kúpeľného mesta nepritiahla len túžba po relaxe a procedúrach, ale aj vernisáž výstavy slávneho maliara a jedného z najvýznamnejších predstaviteľov secesie Alfonsa Muchu. Čítané: (1)

Slávny spevák KOPAL svoju EX na zemi: Svet obletelo NECHUTNÉ VIDEO... Takto sa teraz obhajuje!

20.05.2024 16:45 LOS ANGELES - V týchto dňoch svet obletelo šokujúce video. Americký spevák Sean Diddy Combs v ňom brutálnym spôsobom útočí na svoju bývalú priateľku. Dokonca ju kopal na zemi. Až keď ho celý svet odsúdil, rozhodol sa prejaviť ľútosť aj on. Zverejnil vyjadrenie... Takto sa obhajuje! Čítané: (1)

JLo a Ben Affleck po správach o ROZVODE: Vyšli si na RANDE... Fanúšikom poslali úsmev!

20.05.2024 16:45 LOS ANGELES - Koncom minulého týždňa obletela svet šokujúca správa o obrovskej kríze v manželstve Jennifer Lopez a Bena Afflecka. Vraj sa u nich dokonca schyľuje k rozvodu. Týmto špekuláciam prispel fakt, že herec vraj žije v inom dome a prestal nosiť obrúčku. Aktuálne zábery však hovoria o opaku... Dvojica si vyšla na rande a fanúšikom poslala úsmevy! Čítané: (1)

Adele poslala ŠPECIÁLNY odkaz NEVLASTNEJ dcére počas koncertu: Och, dojme aj vás!

20.05.2024 16:45 Tak toto je naozaj pekné gesto! Speváčka Adele poslala počas svojho koncertu špeciálny odkaz svojej nevlastnej dcére... Čítané: (1)

Obrovské problémy tínedžerskej hviezdy: Pre napadnutie priateľky skončil za mrežami!

20.05.2024 16:45 LOS ANGELES – Poriadne si zavaril. Americký herec Matt Prokop , ktorý sa preslávil ako tínedžerská hviezda vo viacerých známych počinoch, skončil vo väzení po tom, ako napadol svoju partnerku. Čítané: (1)

Claude je minulosťou: Ráchel ukázala NOVÚ PRIATEĽKU... Je krásna a MEGA SEXI!

20.05.2024 16:45 DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Ráchel Karnižová za posledného pol roka vymietla dve televízne reality šou. Po Love Islande, kde sa dala dokopy s Claudom Lhoteckým, si vyskúšala aj drsný Survivor. Tesne predtým, ako na opustený ostrov odletela, sa so svojou láskou rozišla... A aktuálne ukázala svetu svoju novú polovičku. Je ňou žena a je brutálne sexi! Čítané: (1)

Michal David zmenený na nepoznanie: Brutálne SCHUDOL... FOTO Je ľahší o 20 kíl!

20.05.2024 16:45 PRAHA - Tak toto už áno! Aj napriek tomu, že Michal David je už šesťdesaitnik, rozhodol sa na sebe zamakať. Populárny muzikant zmenil životný štýl a aktuálne je ľahší o kilogramov. To musíte vidieť! Čítané: (1)

Obrovská strata pre televízny svet: Zomrela slávna moderátorka ... Jej telo našli na ulici!

20.05.2024 07:00 LOS ANGELES - Americký televízny svet prišiel o veľkú osobnosť. Vo veku 58 rokov zomrela politická komentátorka a dlhoročná tvár CNN Alice Stewart. Jej telo našli bez známok života vonku na juhu Washingtonu! Čítané: (1)

Zahradníkovci budú piati a prezradili POHLAVIE bábätka: Z reakcie malého Jakubka odpadnete!

20.05.2024 07:00 BRATISLAVA – Čoskoro budú piati! Braňo a Daniela Zahradníkovci rozšíria svoju rodinku, k synom Maťkovi a Kubkovi pribudne tretí súrodenec. Napriek pokročilému štádiu tehotenstva si však Daniela s manželom módnu prehliadku Lýdie Eckhardt neodpustila. Čítané: (1)

Tomy Kotty vyšiel s novou piesňou: Emotívna SPOVEĎ... Po Ráchel priznal NOVÝ VZŤAH!

20.05.2024 07:00 BRATISLAVA - V auguste to bude už rok, odkedy sa umelec Tomy Kotty vrátil z liečenia, kde podstúpil "odvykačku". Na psychiatrickej klinike skončil po tom, čo ho jeho ex Ráchel Karnižová obvinila z domáceho násilia. Postupne sa ale začalo ukazovať, že všetko nebolo úplne tak, ako to kontroverzná ryšavka prezentovala. Na oficiálny verdikt súdu si síce ešte musíme nejaký ten čas počkať, no muzikant sa už vrátil k bežnému životu. No a teraz... Čítané: (1)

Studenkovej plastikový kamarát zaliaty krvou: Na ulici ho brutálne napadol POLICAJT!

20.05.2024 07:00 PRAHA - Robert Paulat sa do povedomia slovenskej verejnosti zapísal tým, že už viackrát robil v spoločnosti garde Zdene Studenkovej. A aktuálne rieši nepríjemný problém. Na ulici pred domom ho podľa jeho slov brutálne napadol policajt. Skončil zaliaty krvou. Prípad už rieši Generálna inšpekcia bežpečnostných zborov . Čítané: (1)

Prominentný doktor Bubán odhalil lekárske tajomstvo: TÝMTO sa liečim ja a funguje to!

19.05.2024 20:45 BRATISLAVA – Lekár Miloš Bubán je vášnivý cestovateľ. Doma neobsedí ani chvíľu, pretože rád spoznáva nové krajiny či zákutia Slovenska. Čítané: (1)

Sexi modelka provokuje v miniplavkách: Toto telo má doma slávny herec!

19.05.2024 20:45 LOS ANGELES - Ukázala dokonalú postavu. Známa modelka Cassie Amato , ktorá tvorí pár so slávnym britským hercom Samom Claflinom , predviedla na sociálnych sieťach svoju figúru, ktorou ohúrila množstvo fanúšikov. Čítané: (1)

Česká herečka prosí o POMOC: Strach o život AUTISTICKEJ dcéry... Celá ZMODRALA, takmer sa ZADUSILA!

19.05.2024 20:45 PRAHA - Prežívala obrovský strach! Nie je žiadnym tajomstvom, že 22- ročná dcéra herečky Mahuleny Bočanovej trpí autizmom. Okrem toho má však ešte jeden vážny problém, aký si mnohí z nás ani nedokážu predstaviť. Už dvakrát sa stalo, že Marina sa kvôli smiechu začala dusiť a nedokázala sa nadýchnuť. A hoci to možno nevyznieva úplne dramaticky, pravdou je pravý opak! Čítané: (1)